مشاهده نسخه کامل
: خريد ام پي تري پلاير؟ داراي ضبط خبرنگاري
سلام دوستان
من يه ام پي تري ؟ ميخام كه ضبط خبرنگاري قوي اي داشته باشه
طوري كه
1
.تو يه اتاق 25 متري صداي چند نفر رو با تفكيك خوب ضبط كنه
2.دكمه هاي پخش و مخصوصا جلو وعقب بردن ركورد رو روي خودش داشته باشه (منظورم جلو و عقب بردن يك ترك است)
3.اگه بلندگو داشته باشه كه خيلي خوبه / اگه نداشت طوري نيس
3.با يك بار شارج تا 5 يا 6 ساعت ضبط كنه
4.پخش با كيفيت بده چه با هدفن يا با بلندگو
5.مموريش بالا باشه
6.اندازه و وزنش برام مهم نيس
7.ماركش هم مهم نيس
8.اگه براي شارج كامپيوتر نخاد خيلي خوبه
9.قيمتش هم هرچي كمتر بهتر:31:
لطفا زود جواب بدين عجله دارم
مرسي
:11:
peaceful1
08-09-2011, 09:48
خوب یه اطاق 25 متر مربع باشه در بدترین حالت شکل به صورت یک راهرو باشه 8*3 هم باشه شما یه پلیر میخوای که تا 8 متر فاصله رو ضبط کنه. شما Sony ICDAX412 بگیر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حجم 2 گیگابایت هم کم بود میتونی رو micro SD براش تهیه کنی.
رو بهترین کیفیت تنظیم کن MP3 192 kbps که تا 22 hrs 20 min ضبط میکنه.
اگه همهمه تو محیط زیاده مثل کلاس درس حتما Low Cut Filter Function رو هم فعال کن.
میزان شارژ هم به کیفیت باطری هست که شما تهیه میکنی مثلا اگه یه باطری 2500mAh سونی بخری و یک شارژ مناسب به راحتی برات تا چندید بار ضبط کردن و بدون مشکل کار خواهد کرد.
خوب یه اطاق 25 متر مربع باشه در بدترین حالت شکل به صورت یک راهرو باشه 8*3 هم باشه شما یه پلیر میخوای که تا 8 متر فاصله رو ضبط کنه. شما Sony ICDAX412 بگیر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حجم 2 گیگابایت هم کم بود میتونی رو micro SD براش تهیه کنی.
رو بهترین کیفیت تنظیم کن MP3 192 kbps که تا 22 hrs 20 min ضبط میکنه.
اگه همهمه تو محیط زیاده مثل کلاس درس حتما Low Cut Filter Function رو هم فعال کن.
میزان شارژ هم به کیفیت باطری هست که شما تهیه میکنی مثلا اگه یه باطری 2500mAh سونی بخری و یک شارژ مناسب به راحتی برات تا چندید بار ضبط کردن و بدون مشکل کار خواهد کرد.
قبل از هرچيزازpacefulعزيز به خاطر پاسخ دادن تشكر ميكنم از دوستان ديگه هم ميخام كه نظراتشون رو بگن
اما چند تا سوال دارم:
1.اين هم وويس ركورد هست هم ام پي تري؟
2.كيفيت پخش ام پي تريش چطوره؟ منظورم پخش آهنگه؟
3.باتريش چيه؟مثه قلمي هاي قابل شارجه؟
4.تو ديجي كالا زده 129تومن 2تا باتري الكالاين هم داره.چيز مناسب كارم با قيمت پايينتر نميتونم بخرم؟
5.بخام باتري بخرم براش چنده؟
6.يه هدفون استريو هم روش داره .هدفونش خوبه يا بايد جدا براش بخرم؟هدفون خيلي خوب چنده ؟
7.مدلي نيس كه راديو هم داشته باشه؟قيمتش نميخام بره بالا
8.راستش من نميدونم باتري aaa قابل شارج چيه اگه ميشه يكم اطلاعات در موردش بدين؟با چي شارج ميشه؟ طول عمر باتريش چطوره؟ چند ساعت كار ميده؟
8د.ميشه يه مدت طولاني مثه يك ساعت در هنگام پخش بهش مكث داد؟ دكمه ي عقب و جلو بردن روش هست؟
9.يه مدل ديگه هم به اسمpx312 هست.ارزونتره.نظرتون دربارش چيه؟
10.يه ام پي تري سانديسك سان كليپ به قيمت 49 تومن هست.كيفيت ضبط صداش خوبه؟يا مثه گوشيه؟
لطفا همه ي دوستان نظر بدين
مخصوصا paceful عزيز:11:
اینی که peaceful1 جون گفت عجب چیزیه.من یه بار یکیش رو دیدم ما تو این اتق بودیم صدای اون اتاقی ها رو میشنیدیم.مصل استراق سمع عمل میکنه.
peaceful1
08-09-2011, 20:56
قبل از هرچيزازpacefulعزيز به خاطر پاسخ دادن تشكر ميكنم از دوستان ديگه هم ميخام كه نظراتشون رو بگن
اما چند تا سوال دارم:
1.اين هم وويس ركورد هست هم ام پي تري؟
بله ولی محدودیتهایی داره هر فرمتی رو پخش نمیکنه ولی فرمت MP3 رو پخش میکنه.
2
.كيفيت پخش ام پي تريش چطوره؟ منظورم پخش آهنگه؟نمیدونم شاید اصلا MP3 بالای 192kb/s نتونه پخش کنه
3
.باتريش چيه؟مثه قلمي هاي قابل شارجه؟
4.تو ديجي كالا زده 129تومن 2تا باتري الكالاين هم داره.چيز مناسب كارم با قيمت پايينتر نميتونم بخرم؟
5.بخام باتري بخرم براش چنده؟
8راستش من نميدونم باتري aaa قابل شارج چيه اگه ميشه يكم اطلاعات در موردش بدين؟با چي شارج ميشه؟
طول عمر باتريش چطوره؟ چند ساعت كار ميده؟
باطری قلمی میخوره به صرفه تر هست قلمی شارژی بخری.و شارژر استاندارد مثل سونی به سونی سنتر ها مراجعه کنی قیمت و مدل و همه چی دست میاد خود ریکردر هم موجود دارند.
يه هدفون استريو هم روش داره .هدفونش خوبه يا بايد جدا براش بخرم؟هدفون خيلي خوب چنده ؟
7.مدلي نيس كه راديو هم داشته باشه؟قيمتش نميخام بره بالا
فکر کنم مدلهای سامسونگ رادیو داشت. نه هدفون روش کار راه بندازه ولی فکر نکنم ارزش داشته باشه هدفون براش بخری.
8د.ميشه يه مدت طولاني مثه يك ساعت در هنگام پخش بهش مكث داد؟ دكمه ي عقب و جلو بردن روش هست؟
9.يه مدل ديگه هم به اسمpx312 هست.ارزونتره.نظرتون دربارش چيه؟
10
.يه ام پي تري سانديسك سان كليپ به قيمت 49 تومن هست.كيفيت ضبط صداش خوبه؟يا مثه گوشيه؟
لطفا همه ي دوستان نظر بدين:11:
مخصوصا paceful عزيز
اون اگه روش راک باکس بریزی تنظیمات ضبط خیلی پیشرفته ایی دره ولی متاسفانه تا 3 -4 متر به سختی میگیره و حساسیت ضبطش خیلی کمه.
امروز بازار ایران این مدل ریکردر رو با قیمت 90 تومن هم دیدم.
دوستان لطفا يه وويس ركوردر با كيفيت داراي
:تو يه اتاق 25 متري صداي چند نفر رو با تفكيك خوب ضبط كنه
2.دكمه هاي پخش و مخصوصا جلو وعقب بردن ركورد رو روي خودش داشته باشه (منظورم جلو و عقب بردن يك ترك است)
5.مموريش بالا باشه
7.ماركش هم مهم نيس
9.قيمتش هم هرچي كمتر بهت
++++
از مارك سامسونگ نباشه+راديو داشته باشه+مكالمات تلفن را ضبط كنه+ام پي تري پلاير با كيفيت باشه +فرمت mp3+wmaرو ساپورت كنه
فقط خواهشا جواب بدين چون فردا بايد برم بخرم
peaceful1
12-09-2011, 21:24
دوست گلم شما هر چی درشت تر تایپ کنی معنیش این نیست که دوستان خودشون رو ملزم می بینند سریعتر جواب بدند اتفاقا چون کمی چشم رو اذیت میکنه خیلی ها ممکنه حتی پست رو نخونند.
ببخشين من فكر كردم فونت بزرگتر رو بهنر چش وچالشون ميبينه:31:
به هر حال ببخشين
راهنمايي نميكنين؟
peaceful1
13-09-2011, 19:59
دوستان لطفا يه وويس ركوردر با كيفيت داراي
:تو يه اتاق 25 متري صداي چند نفر رو با تفكيك خوب ضبط كنه
5.مموريش بالا باشه
7.ماركش هم مهم نيس
9.قيمتش هم هرچي كمتر بهت
++++
همون قبلی که گفتم همه این کارها رو انجام میده.
از مارك سامسونگ نباشه+راديو داشته باشه+مكالمات تلفن را ضبط كنه+ام پي تري پلاير با كيفيت باشه +فرمت mp3+wmaرو ساپورت كنه
فقط خواهشا جواب بدين چون فردا بايد برم بخرم
اینهایی که گفتید همه خصوصیات سامسونگ بود فقط تاکید کردید که سامسونگ نباشه.
این لیست ریکردرهای موجود در ایران :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه غیر از این دو مدل خواستید مشخصاتشون هم تو سایت شرکتها موجود هست.
مرسي
اطلاع دارين كه اصفهان كجا ميتونم سوني يا اليمپوس رو تهيه كنم؟
آخه چند جا گشتم نداشتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.