PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه 207 فول و مزدا 3 معمولی

Pourya-pc
07-09-2011, 05:16
سلام به همه ی دوستان . خسته نباشید !
اگر از قیمت این دو خودرو ( پژو 207 و مزدا 3 معمولی ) در ایران صرفه نظر کنیم میخواستم بدونم از نظر موتوری کدام خودرو شتاب و قدرت بیشتری دارن ؟
نکات :
1-قیمت جهانی این دو خودرو نزدیک هم هست .
2-در امکانات و آپشن فکر میکنم در یک حد باید باشن .
3-در مورد ایمنی فکر میکنم مزدا امتیاز بیشتری میگیره .
4-در مورد سرعت نهایی و پایداری روی جاده باز هم فکر میکنم مزدا امتیاز بیشتری بگیره .
5-درمورد مصرف بنزین چیزی نمیدونم .
6-در مورد قیمت قطعات کدام با کیفیت تر و ارزان تر هستن و راحت تر در بازار گیر میاد ؟

این مشاوره برای یکی از اقوام هست که قصد خرید از منطقه آزاد را دارد .
با سپاس

Mojtabaf
07-09-2011, 08:25
سلام به همه ی دوستان . خسته نباشید !
اگر از قیمت این دو خودرو ( پژو 207 و مزدا 3 معمولی ) در ایران صرفه نظر کنیم میخواستم بدونم از نظر موتوری کدام خودرو شتاب و قدرت بیشتری دارن ؟
نکات :
1-قیمت جهانی این دو خودرو نزدیک هم هست .
2-در امکانات و آپشن فکر میکنم در یک حد باید باشن .
3-در مورد ایمنی فکر میکنم مزدا امتیاز بیشتری میگیره .
4-در مورد سرعت نهایی و پایداری روی جاده باز هم فکر میکنم مزدا امتیاز بیشتری بگیره .
5-درمورد مصرف بنزین چیزی نمیدونم .
6-در مورد قیمت قطعات کدام با کیفیت تر و ارزان تر هستن و راحت تر در بازار گیر میاد ؟

این مشاوره برای یکی از اقوام هست که قصد خرید از منطقه آزاد را دارد .
با سپاس

از قيمت جهانيشون اطلاعي ندارم .

در مورد موارد 2 تا 5 تمام برتري با مزدا هست! و در مورد 6 هم ميشه گفت هر دوتاشون هم شايد يكي باشند ولي بهرحال مزدا بازم هم سرتر هست!

اصلا شك نكن كه مزدا خيلي به صرفه تر هست و خيلي سرتر ! موتور 2000 با 16 سوپاپ!

ولي 207 موتورش 1600 با 16 سوپاپ! 400 سي سي فرق دارند!

شك نكن كه مزدا 3 سرتر هست! و مصرف سوخت دوتاشون هم ميشه گفت تقريبا يكي هست!

rami_hemi
07-09-2011, 08:50
کدوم 207؟206+؟
حتب اگه این مزدا 3 رو با 207 اصلی هم در نظر بگیریم باز هم نمیشه مقایسه چندان خوبی کرد چون محصولات پژو نسبتا گروتر از تولیدات ژاپنی هستن مزدا اندازه بزرگتری داره حتی تو مدل هاچبک ولی 207 همون ادامه دهنده کلاس هاچبکهای اقتصادی پژو تو رده 2 هستش امکاناتی که مزدا در اختیار خریدار قرارا میده بالاتر از امکاناتی هست که پژو داره
مزدا بیشتر با پژو 307 و 308 میتونه مقایسه بشه که تو رده هاچبکهای بزرگ قرار دارن و تقریبا همکلاس فولکس واگن گلف هستن .هاچبکهایی با سایز متوسط -کوچک و حد الامکان با موتورهای بالای 1300 سی سی به صورت پایه ارایه میشن

mohamad skystar
07-09-2011, 10:43
با توجه به صحبت های ناظر انجمن و دوستان مزدا 3 و 207 زیاد نزدیک به هم نیستن.
در کل باید بگم تنها برتری 207 نسبت به مزدا فقط مصرف سوخت کمترش هست
و در بقیه موارد مزدا نمره بیشتری رو کسب میکنه حتی از نظر کیفیت ساخت هم مزدا برتر هست.
موفق باشید

Pourya-pc
07-09-2011, 14:52
با سپاس .
البته من 207 واقعی فرانسوی اصل و مزدا 3 معمولی چراغ کوچیک ها منظورم هست . من شنیدم 207 شتاب بیشتری داره برای همین بیشتر این سوال مد نظرم بود . چون همونطور هم که میدونید برای مناطق آزاد محدودیت کیلومتری هست و بیشتر ماشین ها درون شهری هستن پس سرعت نهایی و پایداری زیاد مهم نمیتونه باشه . شتاب مهمتر هست .
قیمت مزدا 3 مدل 2009 با 40 تا کارکرد اروند 12 ملیون و 207 صفر کیلومتر هاچ بک مدل 2011 اصل فرانسه ---> 14.600 ملیون تومان .