ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمککک!!!مشکل در شیر کردن درایو ها در ویندوز سون

varians
06-09-2011, 14:28
سلام دوستان
بنده در pc و لپ تاپ هر دو ویندوز سون دارم. قبلا که روی pc ایکس پی داشتم به راحتی درایو هاشو شیر میکردم و از لپ تاپم به همه ی درایو هاش دسترسی داشتم اما متاسفانه الان که در ویندوز سون درایو های pc رو شیر میکنم هر کاری می کنم در لپ تاپ نمیتونم درایو های پی سی رو باز کنم . ارور میده.
با اینکه درایو هاشو شیر میکنم و فایر والش رو و انتی ویروس رو هم آف میکنم.
الان مجبورم هر چی بخوام انتقال بدم اول بریزمش تو پوشه ی public بعد از اونجا با لپ تاپم برش دارم. اما من اینجوری دوست دارم، می خوام از لپ تاپ به همه درایو هاش دسترسی پیدا کنم.
pc سون 64 بیتی داره و لپ تاپ سون 32 بیتی
ممنون میشم کمک کنین...

Amir Varasteh
06-09-2011, 17:49
سلام.

خب چطوری میخوای وصل شی ؟ و وقتی وصل میشی چه اروری میده ؟ مشکل دقیقا کجاس؟

ashkanonline
07-09-2011, 21:04
سلام دوستان
بنده در pc و لپ تاپ هر دو ویندوز سون دارم. قبلا که روی pc ایکس پی داشتم به راحتی درایو هاشو شیر میکردم و از لپ تاپم به همه ی درایو هاش دسترسی داشتم اما متاسفانه الان که در ویندوز سون درایو های pc رو شیر میکنم هر کاری می کنم در لپ تاپ نمیتونم درایو های پی سی رو باز کنم . ارور میده.
با اینکه درایو هاشو شیر میکنم و فایر والش رو و انتی ویروس رو هم آف میکنم.
الان مجبورم هر چی بخوام انتقال بدم اول بریزمش تو پوشه ی public بعد از اونجا با لپ تاپم برش دارم. اما من اینجوری دوست دارم، می خوام از لپ تاپ به همه درایو هاش دسترسی پیدا کنم.
pc سون 64 بیتی داره و لپ تاپ سون 32 بیتی
ممنون میشم کمک کنین...

به صورت پیش فرض درایو ها شیـــــر هستند فقط کافیه اسم کامپیوتر یا آی پی را بزنی و بعد مثلا بزنی :

//192.168.1.10/c$
در ضمن از قسمت manager در کامپیوتر share files میتونید لیست درایو های شیر شده را ببینید

far2009
07-09-2011, 21:10
من هم شبیه این مشکل را دارم . همه کارها را برای اتصال دو کامپیوتر کردیم ولی درایوری شیر نشد اول فکر کردیم هنوز وصل نیستیم ولی متوجه شدیم که تو بازی همدیگر را می شناسیم . نمی دانم چرا درایور ها شیر نشدند ؟

ashkanonline
07-09-2011, 21:23
من هم شبیه این مشکل را دارم . همه کارها را برای اتصال دو کامپیوتر کردیم ولی درایوری شیر نشد اول فکر کردیم هنوز وصل نیستیم ولی متوجه شدیم که تو بازی همدیگر را می شناسیم . نمی دانم چرا درایور ها شیر نشدند ؟

آخر اسم درایوت یه $ بزار همه چیز حله ...

varians
07-09-2011, 21:30
سلام.

خب چطوری میخوای وصل شی ؟ و وقتی وصل میشی چه اروری میده ؟ مشکل دقیقا کجاس؟
بصورت وایرلس. pc که با کابل شبکه به مودم وایرلس وصله و لپ هم بصورت وایرلس
اینم ارور:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به صورت پیش فرض درایو ها شیـــــر هستند فقط کافیه اسم کامپیوتر یا آی پی را بزنی و بعد مثلا بزنی :

//192.168.1.10/c$
در ضمن از قسمت manager در کامپیوتر share files میتونید لیست درایو های شیر شده را ببینید

پیش فرض که هیچ وقت شیر نیست. ولی وقتی شیر هم کردم نشد. در ضمن این آی پی رو کجا باید بزنم اصلا ؟
manager کجاست؟ share files کجاست؟ :18:

p30worldtizhosh
07-09-2011, 21:48
ببینم مطمئن هستی با همدیگه ارتباط داری ؟
پینگتون جواب میده ؟؟

varians
07-09-2011, 23:16
ببینم مطمئن هستی با همدیگه ارتباط داری ؟
پینگتون جواب میده ؟؟

آره بابا. گفتم که پوشه پابلیک رو دارم. راحتم توش کپی میکنم و بر میدارم. بدون مشکل.

mansourfcb
08-09-2011, 15:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و همین ارور رو میده.
من ویندوز ایکس پی شبکه کردم مشکلی پیش نیومده اما دو تا ویندوز سون رو که شبکه میکنم ای ارور رو میده.

Lord_theOne
08-09-2011, 16:03
باید بری توی پروپرتیس فلدرت یا دراورت به یوزر Evryone دسترسی بدی تا بتونی وارد بشی البته یوزر Gust هم می خواد بعضی موقعها

mansourfcb
08-09-2011, 16:38
باید بری توی پروپرتیس فلدرت یا دراورت به یوزر Evryone دسترسی بدی تا بتونی وارد بشی البته یوزر Gust هم می خواد بعضی موقعها

evryone هستش ولی هنوز هم همون مشکل رو داره.

Lord_theOne
08-09-2011, 17:28
خوب توی Run بنویس gpedit.msc بعد که وارد شدی Computer Counfigure زیر شاخش Windows Setting بعدش Securty Setting
بعدش Local Palicy بعدش Securty Option بعدش گزینه دوم Acount Gust رو غیر فعال کن Disable مشکلت حل میشه
فایروال ویندوز 7 رو غیرفعال کن توی Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
گزینه Home Group رو بزن برو توی قسمت Change Advance Sharing برو گزینه فایل شیرینگ را فعال کن و گزینه پسورد را که آخرین گزینش هست غیر فعال کن
ویندوزتم پسورد بگذار

varians
11-09-2011, 12:34
نمیشه داداش. همه این کارارو کردم
این مشکل از اوناییه که هیچ راه حلی نداره
چارش فقط تعویض ویندوز سونه
ممنون

peyman.sh
19-01-2013, 15:41
منم این مشکب رو داشتم خیلی گشتم تا تونستم اخرش از یه سایت خارجی با بد بختی پیدا کنم

شما باید در ویندوز سون روی درایو کلیک راست کرده و گزینه به قیمت security برید در اونجا روی گزینه add کلیک کرده و Evryone را نوشته و سطح دسترسی را فول می گذاریم و اوکی میکنم و صبر می کنیم تا تنظیمات اعمال شود بعد از اینکار مشکل 100 درصد حل میشود این تنها راه حل هست و بقیه راهخ حل ها گیج کننده است این منبع سایت که با چیلتر شکن باید باز کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید