مشاهده نسخه کامل
: تمرین برای html و css
matin_blue
06-09-2011, 13:59
سلام
من طراحی html و css رو تا حدودی بلدم، خیلی از بچه هایی که میان اینجا هم تا حدودی اشنایی دارن. بهتر نیست کسی که تو این زمینه حرفه ایه یه سری تمرین واسه امثال ما بذاره تا بهتر یاد بگیریم. خودش یه جور آموزشه... من خیلی گشتم دنبالش ولی پیداش نکردم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. فقط چندتا تمرین واسه html و css که ببینیم تو چه سطحی هستیم، میتونیم بریم level بالاتر یا نه!؟
m.m.m5651
06-09-2011, 14:44
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
matin_blue
07-09-2011, 18:24
سایت خیلی خوبی رو معرفی کردین، ممنون از راهنماییتون ولی من امتحانای پیشرفته تری مدنظرم بود نه چندتا سوال تستی. مثلاً یکی که حرفه ایه یه صفحه درست کنه و کدش رو بده تا ما ببینیم چقدر میتونیم شبیه اون سایت رو درست کنیم. یا معرفی سایتایی که تماماً با html ساخته شده باشه ...
m.m.m5651
07-09-2011, 18:33
بهترین تست، ساخت یه سایته کامله
+
بعدا از روش اینکه سایت w3 یه سیستم داره آدرس رو میدید و ارور ها رو میگیره ببینید چند تا ارور داشتید. هم تمرینه و هم امتحان خود و هم یه سایت ساختین!
matin_blue
07-09-2011, 18:44
ممنون، راهنماییه خوبی بود.
afarboodi
10-09-2011, 14:28
خوب نگاه کن حرفه ای ها هم روزی مبتدی بودند
اگه بخای میتونی بیای تو بلاگم آدرسش همین پاینه،یک قسمتیش هست مخصوص کده. می تونیم کد ها رو با هم به اشتراک بگذاریم.:46:
afarboodi
10-09-2011, 14:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرو به گفتگو ی بالا توش بعضی (گفتم بعضی از کدا هست اما چند تاش کار نمی کنه):8:
afarboodi
16-09-2011, 17:34
برای نوشتن هر کد شما ابتدا یک محل برای امتحان اون نیاز دارید تا وقتتون برای برداشتن و گذاشتن کد ها نگذرد.
شما می توانی از لینک زیر اونو دانلود کنی (ضمنا این برنامه ترایال و 28 روزه است میتونی پایین تر سایت مجموعه مجانی ولی با محدودیت رو دانلود کنی.
matin_blue
24-09-2011, 15:16
از لطف همه ی دوستان ممنون. فکر کنم بهترین راهش اینه که یه سایت طراحی کنم و ایرادامو بگیرم. از Avardehی عزیز ممنون
matin_blue
24-09-2011, 15:57
برای نوشتن هر کد شما ابتدا یک محل برای امتحان اون نیاز دارید تا وقتتون برای برداشتن و گذاشتن کد ها نگذرد.
شما می توانی از لینک زیر اونو دانلود کنی (ضمنا این برنامه ترایال و 28 روزه است میتونی پایین تر سایت مجموعه مجانی ولی با محدودیت رو دانلود کنی.
مرسی عزیزم ولی من میگم وقتی visual studio هست دیگه چه نیازی به این editor ها داریم، هان؟
m.m.m5651
24-09-2011, 17:36
ﺍﻳﺸﻮﻥ ﻳﮏ ﻣﺪﺗﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﺭﺑﻂ ﻣﻴﺪﻥ ﺗﺎ ﭘﺴﺖ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻥ ﺑﺎﻼ. ﻣﺜﻼ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺁﺩﺭﺱ ﻭﺑﻼﮔﺸﻮﻥ ﻭ ﮐﺪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﻳﺎ ﻣﺜﻼ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺗﺎﭘﻴﮏ!
ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﺍﺳﭙﻢ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ...
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﻳﮋﻭﺍﻝ ﺍﺳﺘﺎﺩﻳﻮ ﺗﺎ ﺟﺎﻳﯽ ﮐﻪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﻳﮑﺮﻭﺳﺎﻓﺘﯽ ﻫﺴﺖ. ﻳﻌﻨﯽ ﺗﻮﺵ ﻣﻴﺸﻪ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﻭﺏ ﻫﻢ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﮐﺮﺩ؟
matin_blue
24-09-2011, 21:51
ﺍﻳﺸﻮﻥ ﻳﮏ ﻣﺪﺗﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﺭﺑﻂ ﻣﻴﺪﻥ ﺗﺎ ﭘﺴﺖ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻥ ﺑﺎﻼ. ﻣﺜﻼ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺁﺩﺭﺱ ﻭﺑﻼﮔﺸﻮﻥ ﻭ ﮐﺪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﻳﺎ ﻣﺜﻼ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺗﺎﭘﻴﮏ!
ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﺍﺳﭙﻢ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ...
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﻳﮋﻭﺍﻝ ﺍﺳﺘﺎﺩﻳﻮ ﺗﺎ ﺟﺎﻳﯽ ﮐﻪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﻳﮑﺮﻭﺳﺎﻓﺘﯽ ﻫﺴﺖ. ﻳﻌﻨﯽ ﺗﻮﺵ ﻣﻴﺸﻪ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﻭﺏ ﻫﻢ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﮐﺮﺩ؟
بله میشه، من خودم پروژه ی دانشگاهمو که موضوعش طراحی سایت اجتماعی face book بود رو تو visual studio نوشتم. با html و css وasp و یه کمم java. خیلی ام آسون و فوق العاده است. من با 2010 نوشتم.
Armankhah
18-11-2011, 16:39
سلام.یک طراح و برنامه نویس وب میخوام برای ساخت یک سایت اشتراک گذاری لینک.کسی هست؟
Manager_66
19-11-2011, 01:52
بهترین تست، ساخت یه سایته کامله
+
بعدا از روش اینکه سایت w3 یه سیستم داره آدرس رو میدید و ارور ها رو میگیره ببینید چند تا ارور داشتید. هم تمرینه و هم امتحان خود و هم یه سایت ساختین!
میشه در این مورد یه خورده توضیح بدید ؟ کجا باید آدرس رو بدیم و بر چه مبنایی error میگیره ؟! متشکر.
m.m.m5651
19-11-2011, 02:23
در این لینک آدرس رو میدید:
validator.w3.org
من دوره HTML رو که تموم کردم پروژه ای که دادن این بود که سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو با استفاده از کدهای HTML طراحی کنیم. اگر بتونید این سایت رو طراحی کنید HTML رو کامل بلدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.