ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری: مشاوره برای خرید لپ تاپ برای کار با 3D max

green_ice_hz
06-09-2011, 11:11
سلام دوستان , من دانشجوی معماری هستم و برای کار با 3D max میخواستم بدونم کارت Quadro 2000 m بهتره یا GTX 560 و اینکه اگه از مارک های SAGER , AVADIRECT تهیه کنم انتخاب مناسبی میتونه باشه ؟ ممنون میشم اگه کمک کنید.

mehdi666lp
06-09-2011, 12:35
Quadro طراحی شده واسه کار گرافیکی و رندر گیری (واسه بازی مناسب نیست )..........اما Geforce GTX 560 طراحی شده واسه بازی (کار گرافیکی رو هم جواب میده اما تو رندر Quadro حرف اول رو میزنه)

majid322
06-09-2011, 12:38
بستگی به موتور رندر شما داره اگه از وی ری استفاده میکنی هیچ تاثیری توی رندر ندار کارت گرافیک

ولی اگه از فرای رندر یا مکسول و .. استفاده میکنید کارت گرافیک قوی میتونه بهتون کمک کنه

راستی اگه قابل حمل بودن زیاد براتون اهمیت نداره به نظر من یه کامپیوتر خونگی بگیرید

که حداقل دو برابر قویتر از لپ تاب خواهد بود

موفق باشی

green_ice_hz
06-09-2011, 14:10
بستگی به موتور رندر شما داره اگه از وی ری استفاده میکنی هیچ تاثیری توی رندر ندار کارت گرافیک

ولی اگه از فرای رندر یا مکسول و .. استفاده میکنید کارت گرافیک قوی میتونه بهتون کمک کنه

راستی اگه قابل حمل بودن زیاد براتون اهمیت نداره به نظر من یه کامپیوتر خونگی بگیرید

موفق باشی
به نظر شما avadirect یا sager مورد اطمینان هستن؟

green_ice_hz
06-09-2011, 14:12

موفق باشی
مرسی از نظراتتون , به نظرتون sager یا avadirect قابل اعتماد هستن؟

majid322
06-09-2011, 14:19
من متوجه نشدم شما لپ تاب میخوای یا فقط کارت گرافیک

اگه کارت گرافیک میخواید بنظرم همین 560 از برند evga رو تهیه کنید البته برا کارهای سه بعدی پیشنهاد

نمیشه اینقدر پول کارت گرافیک داد

موفق باشید

Xilevens
07-09-2011, 10:45
مرسی از نظراتتون , به نظرتون sager یا avadirect قابل اعتماد هستن؟
سیجر برند معتبر گیم هست ولی تو ایران فک نکنم گیر بیاد