ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاست شدن سرور pptp

V i r u s e r
06-09-2011, 09:47
سلام
دوستان من یه سرور گرفتم. سیستم عاملش CentOS هست که با yum update (همینجوریه دیگه؟) الان ورژنش 5.6 هستش. منم که از لینوکس چیز زیادی بلد نیستم :)

بعد از کلی سختی کشیدن و نصب دسکتاپ و چیز های دیگه (!) الان می خوام طوری تنظیمش کنم که بشه باهاش دسترسی V*N داشت :31:
ترجیها هم از طریق PPTP یا L2TP باشه که کار راحتتر باشه ولی روش های دیگه هم استقبال میشه :10:
OpenV*N نمیدونم ماله همین کاره یا نه ولی امتحان کردم. جواب نداد

اصلا همچین کاری ممکنه؟ :31::31:

ممنون

taia
06-09-2011, 16:13
چندین سرور هست، openVPN هست و Poptop هم هست.

نصب سرورها که کار سختی نیست، ولی تنظیمشون شاید کمی مشکل ساز باشه براتون.

Poptop Server Installation in CentOS 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

V i r u s e r
06-09-2011, 16:44
سلام
ممنون از راهنماییتون
من PopTop رو امتحان کرده بودم و مشکلش این بود که دسترسی اینترنت نبود که فکر کنم باید با Iptables وصلش کنم!
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که چجوری ممکن هست؟

OpenVPN هم کلا 2 تا کاربر همزمان بیشتر اجازه نمیده (Demo) (جدا از این که نتونستم کانکت کنم) یه چیزی حدود 5 تا همزمان لازم دارم

ممنون

taia
06-09-2011, 19:20
سلام
ممنون از راهنماییتون
من PopTop رو امتحان کرده بودم و مشکلش این بود که دسترسی اینترنت نبود که فکر کنم باید با Iptables وصلش کنم!
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که چجوری ممکن هست؟

OpenVPN هم کلا 2 تا کاربر همزمان بیشتر اجازه نمیده (Demo) (جدا از این که نتونستم کانکت کنم) یه چیزی حدود 5 تا همزمان لازم دارم

ممنون

اگه همه ی تنظیماتش درست بوده و مشکلتون فقط فایروال هست، دستورات زیر با فرض اینکه eth0 قرار هست واسط سرور شما باشه باید کار کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و برای اجازه ی فعالیت سرور:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حواستون باشه باید ببینید که سرور از کدام اینترفیس استفاده می کنه جایگزین eth0 کنید.