ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید پرینتر تا 120 تومان

aramus
05-09-2011, 22:40
با سلام خدمت دوستان

اول یه تشکر کنم از همه به این دلیل که من هر وقت خواستم قطعه ای بخرم با مشاوره هایی که دوستان دادن تونستم بهترین انتخاب رو بکنم

دوستان این دفعه میخوام یه پرینتر بگیرم حدود قیمت 120 تومان هستش حالا 20 30 تومان بیشتر هم اشکال نداره
پیرینتر جوهر افشان رنگی میخوام مهم نیست تک کاره باشه یا 3 کاره

خواسته مهمی که دارم اینه که
یه سری پرینتر هست که 6 تا جای رنگ بیرون داره ( شاید هم 5تا درست نمیدونم ) و با شلنگ هایی به پرینتر وصل شده
من از این نوع پرینتر ها میخوام که به راحتی بتونم جوهر رو بریزم داخلش بدون درد سر

حالا از دوستان میخوام یه پرینتر خوب که این امکان رو داشته باشه رو به من معرفی کنن

ممنون

sayanermia
05-09-2011, 22:58
بعید می دونم تو این قیمت اونا باشه
ولی به نظرم در این قیمت Canon MG5140 می تونه بهترین پرینتر باشه!! من دارمش فوق العاده است و با کلی مشاوره و مشورت خریدمش!! بی نهایت راضی ام ازش

aramus
05-09-2011, 23:11
بعید می دونم تو این قیمت اونا باشه
ولی به نظرم در این قیمت Canon MG5140 می تونه بهترین پرینتر باشه!! من دارمش فوق العاده است و با کلی مشاوره و مشورت خریدمش!! بی نهایت راضی ام ازش

ممنون دوست من این نوع پرینتر ها حدود قیمتش چقدر هست ؟
اگر میشه یه مدل رو هم معرفی کنید

ممنون

sayanermia
05-09-2011, 23:46
ممنون دوست من این نوع پرینتر ها حدود قیمتش چقدر هست ؟
اگر میشه یه مدل رو هم معرفی کنید

ممنون

من دقیقا با گارانتی اصلی خریدم 120 تومن الان فکر کنم ارزون شده باشه مقداری

مدل دیگه ای که از کیفیتش بتونم نعریف کنم نمی تونم معرفی کنم چون کار نکردم و نمی دونم!! ولی فقط میدونم کیفیت پرینترهای کانن واقعا نسبت به hp یه سر و گردن بالاترن...

aramus
05-09-2011, 23:53
من دقیقا با گارانتی اصلی خریدم 120 تومن الان فکر کنم ارزون شده باشه مقداری

مدل دیگه ای که از کیفیتش بتونم نعریف کنم نمی تونم معرفی کنم چون کار نکردم و نمی دونم!! ولی فقط میدونم کیفیت پرینترهای کانن واقعا نسبت به hp یه سر و گردن بالاترن...

شرمنده ولی منظور من اون پرینتر هایی که در پست اول گفتم بود و شما گفتید تو این قیمت پیدا نمیشه . قیمت این پرینتز ها حدودا چنده ؟

این پرینتر که شما استفاده میکنید امکان اینکه خودت دستی جوهر بزنی رو داره ؟
اگر داره ایا راحته و در کل مشکلی نداره ؟