مشاهده نسخه کامل
: wireless
matin_blue
05-09-2011, 20:43
سلام دوستان از کجا میشه فهمید لپ تاپ وایرلس داره یا نه? یا اصلا وایرلسش کار میکنه یا نه?
M A T I N
05-09-2011, 20:51
خب اسم مدلشو تو گوگل سرچ بزن مشخصاتشو میاره , اگه ساخت چند سال اخیره به احتمال خیلی خیلی زیاد داره
از Device Manager هم میتونی چک کنی
matin_blue
05-09-2011, 21:59
تو کنترل پنل 2 تا آیکون واسه وایرلس داره ولی این لپ تاپه خیلی قدیمیه. وایرلسشم انگار کار نمیکنه. امکان داره خراب شده باشه؟ من وایمکس گرفتم ولی لپ تاپ نمیتونه اونو بشناسه. مودمم وای فایه
mehrdad8086
06-09-2011, 12:36
تو کنترل پنل 2 تا آیکون واسه وایرلس داره ولی این لپ تاپه خیلی قدیمیه. وایرلسشم انگار کار نمیکنه. امکان داره خراب شده باشه؟ من وایمکس گرفتم ولی لپ تاپ نمیتونه اونو بشناسه. مودمم وای فایه
در قسمت device manager چک کنید.network......
اگر wifi داشته باشه مشخصه.....شایدم نصب نیست؟؟؟؟؟؟؟
matin_blue
06-09-2011, 13:40
تو device manager چک کردم نبود. امکان داره نصب نباشه؟ آخه ما وقتی اینو خریدیم بهمون گفتن داره. در ضمن اگر نداشته باشه پس اون دوتا آیکون مربوط به وایرلس تو کنترل پنل چی کار میکنه؟
mehrdad8086
08-09-2011, 10:41
تو device manager چک کردم نبود. امکان داره نصب نباشه؟ آخه ما وقتی اینو خریدیم بهمون گفتن داره. در ضمن اگر نداشته باشه پس اون دوتا آیکون مربوط به وایرلس تو کنترل پنل چی کار میکنه؟
اگر نصب نباشه شما بایستی device ناشناخته ای رو حتما داشته باشی که با علامت تعجب زرد رنگ مشخصه.....
مدل دستگاه چیه؟
afarboodi
09-09-2011, 16:54
سلام دوستان از کجا میشه فهمید لپ تاپ وایرلس داره یا نه? یا اصلا وایرلسش کار میکنه یا نه?
اگه ویندوز 7 داری باید بر روی دکمه اینترنت در پایین سمت راست کلیک کنید و open network and sharing را بزنی تا صفحه کنترل اینترنت باز شود و بعد set up new connection را بزن اگه تو مرحله اول wireless دیدی وجود داره و نصبش کن اگه هم نداره و شرکتش گفته داره،امکانش هست کهدرایوش نشده باشه. لپ تاپ بده شرکتش اگه هم که نگفتن یعنی نیست دیگه.:19:
alireza-01010
09-09-2011, 20:37
دوست عزیز
1)اگر ویندوز لپ تاپ شما 7 هست بهترین کار اینه که بری روی گزینه ی استار و در مکان جستجو وایرلس بنویسی اگر وایرلس داشته باشی معلوم میشه.
2)از روی لپ تاپ هم میشه فهمید.اگر لپ تاپ وایرلس داشته باشه طبیعتا یک کلید میانبر هم داره.
نکته)گزینه ی 1 در صورتی 100 درصد هست که یا ویندوزت اورجینال باشه یا اطمینان داشته باشی تمام درایو ها رو نصب کردی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.