مشاهده نسخه کامل
: c یا اسمبلی؟
با سلام
می شه یه خورده راجع به این دو زبان توضیح بدید و بگید که کدام یک از این دو کارایی عمل بیشتری داره البته من با ویژوال بیسیک آشنایی دارم اما می خوام وارد یک محیط حرفه ای تری بشم می خواستم راهنماییم کنید کدام یک از این دو زبان یا یک زبان دیگه؟ :biggrin:
w32.slammer
02-07-2006, 16:37
salam...
inke shoma ba vb ashnayi dary faghat yani inke shoma aslan barname nevisi yad nadary( nemikham naomidet konam) chon baghale sare koocheye ma ham VB yad dare .... beyne 2 zaboone asm va c mosalaman aval C ro yad begir ke bedoone on hichvaght asm ro yad nemigiry....va inke kodoom zaboon behtare mishe goft ke bare har kary fargh mikone...masalan bareye bazar zaboone delphi ba sql2000 ro mipasandan vali bare barname nevisi system VC++ aliye va baraye barname haye hamin joory alaki ya koochic az vb estefade kon va bare poroje hayi ke ba sakht afzar khili mortabete mitooni az ASM ya C estefade koni.....ishala ke movafagh bashi
w32.slammer جان لطفا فارسي بنويسيد.
خطاط جان بايد بگم كه من كه با c++ , c , delphi ,Pascal ,visual c++,, VB كاركردم يكم زبان اسمبلي رو خوندم (براي درس دانشگاه) ولي بايد بگم كه واقعا سنگين و سخت هست. يعني يك برنامه اي كه توي ساير زبان ها 10 خط ميشه توي اسمبلي حداقل 30 خط بايد بنويسي.(مثلا براي جمع دو عدد بايل 6-7 خط برنامه بنويسي در حالي كه توي هر زبان ديگه 1 خط كار رو حل ميكنه)
براي كار هاي برنامه نويسي بهتره از همون C يا زبان هاي ديگه كه مدنظرت هست استفاده كني و بي خيال اسمبلي بشي.
بستگی داره هدفت چی باشه !!تو اصلا در موردش حرف نزدی ! در چه زمینه ای می خوای حرفه ای کار کنی ؟ اگر می خوای برنامه سیستمی بنویسی خوب باید تو هردو وارد باش ... نه برنامه های روز مره هیچ ربطی به این دو زبان نداره ! الان در حالت معمول بر خلاف برداشت همگان این زبان ها کاربردی ندارند !! شما اگر واسه کار به یک شرکت بری نمی پرسه پاسکال یا اسمبلی یا حتی ویژال بیسک و دلفی بلدی یا نه !!!!!!
می پرسه جاا ، دات نت و ... بلدی ؟؟!!
البته من زبانهای اپن سورس رو پیشنهاد می کنم !واسه آیندش می گم و منابعی که داره ! مثلا Php یا پایتون ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.