مشاهده نسخه کامل
: !!!!کمک!!!!
mohandes e ekhraji
05-09-2011, 14:43
سلام من ۱لپ تاپ دانشجویی میخواستم که اگر کار گرافیکی یا تحقیقاتی خواستم انجام بدم کارم رو راه بندازه اما من چون وارد نیستم از مشخصات چیزی سر در نمیارم!!اگر میشه چیزی معرفی کنید که ۱دانشجوی برق یا فیزیک رو راه بندازه!جمع و جور و شیک باشه!اگر بشه کارای معمولی مثل بازی کردن هم انجام داد که عالیه!!!!!
andyarsenaly
05-09-2011, 15:01
توضیحاتتون کلی هست
بیشتر باید توضیح بدید
یه سری وسیله هست به اسم نت بوک که تو همین تاپیک میتونید ببینید
مزایاشون وزن بسیار سبک در حد 1.3 کیلوگرم
مدت زمان نگه داری شارژ از 6 تا 10 ساعت
اما پردازنده و گرافیک ضعیفی دارند و فقط به درد آفیس و وبگردی میخورن و بازیها سبک مثل شطرنج و ...
اما همیشه همراهتون هست
اگر هم برنامه های سنگین میخواهید انجام بدید میتونید لپ تاپ انتخاب کنید اما حدود 2.7 کیلوگرم وزنشون هست اما در عوض صفحه نمایش بزرگی دارن و پردازنده های قوی ای هم دارند
حالا شما باید اول مشخص کنید کدوم براتون مهم تر هست
سبک بودن و قابلیت جابه جایی در کنار پردازنده های ضعیف یا وزن زیاد و شارژ کم و ... در کنار پردازش های سنگین
ضمنا معیار مالی هم خیلی سرنوشت ساز هست که باید محدوده مشخص بشه ...
با حدود 1 تا 1.200 میلیون میشه یه چیز جمع و جور و سبک اما پردازنده هایی ما بین لپ تاپ و نت بوک پیدا کرد ... حد فاصل هستند نهایتا ...
mohandes e ekhraji
05-09-2011, 15:32
توضیحاتتون کلی هست
بیشتر باید توضیح بدید
یه سری وسیله هست به اسم نت بوک که تو همین تاپیک میتونید ببینید
مزایاشون وزن بسیار سبک در حد 1.3 کیلوگرم
مدت زمان نگه داری شارژ از 6 تا 10 ساعت
اما پردازنده و گرافیک ضعیفی دارند و فقط به درد آفیس و وبگردی میخورن و بازیها سبک مثل شطرنج و ...
اما همیشه همراهتون هست
اگر هم برنامه های سنگین میخواهید انجام بدید میتونید لپ تاپ انتخاب کنید اما حدود 2.7 کیلوگرم وزنشون هست اما در عوض صفحه نمایش بزرگی دارن و پردازنده های قوی ای هم دارند
حالا شما باید اول مشخص کنید کدوم براتون مهم تر هست
سبک بودن و قابلیت جابه جایی در کنار پردازنده های ضعیف یا وزن زیاد و شارژ کم و ... در کنار پردازش های سنگین
ضمنا معیار مالی هم خیلی سرنوشت ساز هست که باید محدوده مشخص بشه ...
با حدود 1 تا 1.200 میلیون میشه یه چیز جمع و جور و سبک اما پردازنده هایی ما بین لپ تاپ و نت بوک پیدا کرد ... حد فاصل هستند نهایتا ...
دوست عزیز اگه نت بوکی بود که میشدباهاش کارهای گرافیکی و یا مهندسی سنگین کرد و بازی کرد که عالی میشد!:31:من ۱ نت بوک یا نوت بوک میخوام که هم راحت جابه جا کرد هم بتونم کار حرفه ای انجام بدم!بازی نشد هم نشد!ضمناً قیمت هرچقدر پایین تر بهتر:13:
mohandes e ekhraji
05-09-2011, 15:50
اقا گیج نشید!:31:نت بوک acer aspire one d257 به درد ۱دانشجو تا چه حدی میخوره؟
hooss128
05-09-2011, 16:26
دوست عزیز این لپ تاپ فقط به درد کارای ساده می خوره و اصلا نمی تونی کارای گرافیکی و سنگین انجام بدی
andyarsenaly
05-09-2011, 17:04
دوست عزیز این لپ تاپ فقط به درد کارای ساده می خوره و اصلا نمی تونی کارای گرافیکی و سنگین انجام بدی
البته نت بوک هست نه لپ تاپ :46:
وقتی میگیم لپ تاپ توقع میره بالا ...
من خودم از این نت بوک ایسر دارم و دانشجوی عمران هم هستم اما خبری از برنامه های سنگین نیست
یه سری برنامه هست برای رسم نقشه و پلان و حجم دهی و ترسیم فضاهای ایزومتریک و دیمتریک و کاوالیر و ... که چون سبک هست جواب میده ولی برای اتوکد ساخته نشده ...
خود من بیشتر از وای فایش استفاده میکنم و پروژه های دانشجویی و مقاله و ...
در همین حد جواب میده حدود قیمت این نت بوک ها هم از 350 تومن هست تا 700 تومن
اگه بیشتر از این هم بتونی هزینه کنی برای یه وسیله سبک مثل تراول میت ایسر باید بیشتر هزینه کنی اما پردازنده هاش سلرون و در این حد هستند و گاهی corei5 که قیمتش زیاد میشه بالای میلیون اما خوب تا حدی میشه از برنامه های سنگین هم استفاده کرد
ولی با رنج قیمت زیر 1 میلیون اگه دنبال کارهای سنگین هستید بهتره در نهایت یه لپ تاپ حرفه ای بخرید و اگه بعدا داشتید یه نت بوک هم بخرید ...
mohandes e ekhraji
05-09-2011, 17:51
البته نت بوک هست نه لپ تاپ :46:
وقتی میگیم لپ تاپ توقع میره بالا ...
من خودم از این نت بوک ایسر دارم و دانشجوی عمران هم هستم اما خبری از برنامه های سنگین نیست
یه سری برنامه هست برای رسم نقشه و پلان و حجم دهی و ترسیم فضاهای ایزومتریک و دیمتریک و کاوالیر و ... که چون سبک هست جواب میده ولی برای اتوکد ساخته نشده ...
خود من بیشتر از وای فایش استفاده میکنم و پروژه های دانشجویی و مقاله و ...
در همین حد جواب میده حدود قیمت این نت بوک ها هم از 350 تومن هست تا 700 تومن
اگه بیشتر از این هم بتونی هزینه کنی برای یه وسیله سبک مثل تراول میت ایسر باید بیشتر هزینه کنی اما پردازنده هاش سلرون و در این حد هستند و گاهی corei5 که قیمتش زیاد میشه بالای میلیون اما خوب تا حدی میشه از برنامه های سنگین هم استفاده کرد
ولی با رنج قیمت زیر 1 میلیون اگه دنبال کارهای سنگین هستید بهتره در نهایت یه لپ تاپ حرفه ای بخرید و اگه بعدا داشتید یه نت بوک هم بخرید ...
اقا دمت گرم داداش منظور من از برنامه های سنگین برنامه سال اخر فوق لیسانس نیست!ما دانشجوی کارشناسی هستیم!فقط ۱سوال!برنامه های فوتوشاپ یا ۱سری برنامه مهندسی میشه روی این مدل اجرا کرد؟بعد این که درایو نوری نداره چجوری میشه برنامه ریخت؟برنامه های king میشه ریخت براش؟اصلاً بهتر از این مدل چیزی هست؟
ahmadreza.rstm
05-09-2011, 17:52
پيشنهاد من به شما ASUS k52j - I5
قيمت مناسب و كارايي خوبي داره، بازي هم ميشه باهاش كرد
mohandes e ekhraji
05-09-2011, 18:01
پيشنهاد من به شما ASUS k52j - I5
قيمت مناسب و كارايي خوبي داره، بازي هم ميشه باهاش كرد
برنامه های گرافیکی که بالا گفتم میشه روش اجرا کرد؟
mohandes e ekhraji
05-09-2011, 18:12
دوستان سری msi,u چطور هست؟میگن msi لپ تاپ های خوبی داره
andyarsenaly
05-09-2011, 18:32
من که تا به حال خوبی ای از msi نشنیدم اگرچه زیاد جلوی چشم هست
راست و دروغش با خودشون
من فوتوشاپ ریختم اما تقریبا هیچ کار خاصی باهاش انجام نمیدم مگه ریساز عکس یا کانورت فرمت عکس ...
کارهای ساده رو میشه باهاش انجام داد دیگه در اون حد هم ناتوان نیست فقط آدم رو صبور میکنه :31:
حالا این که میفرمایید کارشناسی میخونید معیار دقیقی نیست چون خود من به تنها چیزی که شبیه نیستم دانجشو اه ...
چون با هیچ برنامه ای تقریبا کار نمیکنم ...
حالا شما اگر برنامه ی خاصی مد نظرتون هست میتونید تو نت سرچ کنید ببینید حداقل سیستم مورد نیاز چی هست ...
ولی من که عاشق نت بوک هستم یه دوست خوبه که همیشه همراهته ...
یه سری نت بوک هم هستند که تو رنج نت بوک ها قیمت خیلی بالایی دارند اما گرافیک مجزا دارند(ان ویدیا) البته اون هم خیلی قوی نیست اما از اینتل 3150 خیلی بهتره باز هم باید دید برای چه منظوری استفاده خواهد شد ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.