ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتن ندادن مودم وايرلس در طبقه ديگر خانه

عليرضا خان
05-09-2011, 13:56
خانه ما دو طبقه است.

مودم وايرلس در طبقه بالا قرار دارد و در طبقه پايين آنتن نمي دهد.

چكار كنم تا با لپ تاپم بتوانم از طبقه پايين هم به اينترنت متصل شوم؟

Amir_Niknam
05-09-2011, 14:10
البته شما مدل مودم یا روتر رو نگفتید اما در بسیاری از مدل ها امکان تعویض آنتن با یک آنتن بلندتر که باعث بهبود کیفیت میشه وجود داره یک راه حل هم برای مدل هایی که امکان تعویض آنتن ندارند تو همین فروم و البته بسیاری از سایت های خارجی هست و اون هم ساخت یک آنتن فویلی برای جهت دهی سیگنال هست که البته من درست کردم و تاثیری نکرد ولی شما میتونید امتحان کنید
مکانی که مودم رو قرار دادید هم مهم هست جاهای مختلف رو امتحان کنید میتونه تاثیر گذار باشه علاوه بر اون تنظیمات مودم رو چک کنید که حداکثر قدرت دهی سیگنال رو داشته باشد (معمولا پیش فرض همه مودم ها روی حداکثر هست) در نهایت اگر هیچ کدوم از این کار ها نشد مجبور به تهیه یک AP هستید

ArashMiniStar
05-09-2011, 14:14
یک تاپیک بود در مورد جهت دهی به امواج وایرلس که تقویت میکرد ولی آدرسش رو ندارم.
مدل و مارکش چی هست؟
2 راه بیشتر نداره.یا باید آنتن تقویت بشه یا از کارت شبکه های Range Extenderاستفاده بشه.:20:

عليرضا خان
05-09-2011, 21:58
خيلي ممنون از راهنمايي ها

مدل مودم من D-Link DSL-2640U هستش.

امین لفتافی
18-09-2011, 11:49
والا من اینطوریشو ندیدم اما پسر داییم یه دستگاهی داره که خودش می گه تقویت فرکانسه می ره بالا پشتبون با دوستاش می چته

عليرضا خان
20-09-2011, 09:42
ممنون.

پس راه حل اينه كه بايد امواج رو تقويت كنم؟ ميشه بفرماييد دقيقا چجوري؟

shabnam1986
25-09-2011, 02:51
منم همین مشکل رو دارم
به نظرتون داخلی یا خارجی بودن تاثیر داره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امین لفتافی
25-09-2011, 13:09
سلام دوستان نه داخلی و خارجی فرقی ندارد و لی روی خارجی شایعات زیاد است برای اون موضوع روز3 شنبه می ریم خونه پسر داییم اون خوره اینچیز ها هست شما بگید چقدر هزینه می کنید؟

arashp30world
16-10-2011, 08:37
اکسس پوینتهائی هست که دو یا سه آنتن دارد و قیمت بالاتری . فکر کنم با مشکلی که فرمودین استفاده از اونها برایتان ضروری باشه . من از اکسس پوینت یک آنته استفاده می کنم و از دو تا 4 خط آنتن دارم . طبقه بالا و طبقه پائین.