ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین میزان فضا برای PageFile - Virtual Memory

milad_gta
05-09-2011, 13:15
دوستان بهترین میزان فضایی که برای Virtual Memory باید تخصیص داد چه مقداره !؟ تا جایی که اطلاع دارم مقدار بهینه اش 1.5 تا 2 برابر رم هست .

- اگر از مقداری که خود ویندوز پیشنهاد میده استفاده کنیم بهتره ؟

- میزان فضا بیشتر از مقداری که ویندوز پیشنهاد میده باشه مشکلی به وجود میاد ؟

- داریوی که برای این منظور استفاده میشه درایو ویندوز باشه بهتره یا فری نداره ؟

ممنون .

joe_satriani
05-09-2011, 20:51
با سلام
1- خوب مسلما میزانی که پیشنهاد داده بهتره.
2- خیر مشکلی به وجود نمیاد اگه خیلی نباشه. اما اگه بیش از انتظار باشه باعث اشغال فضای هارد میشه.
3- خوب اگه درایو ویندوز نباشه بهتره. چون هم درگیری کمتر میشه روی یه قطاع هارد، و هم اینکه زود به زود درایو ویندوز اشغال نمیشه.

موفق باشید.

Dariushtanha
06-09-2011, 00:52
3- خوب اگه درایو ویندوز نباشه بهتره. چون هم درگیری کمتر میشه روی یه قطاع هارد، و هم اینکه زود به زود درایو ویندوز اشغال نمیشه.

مگه میشه Page file را روی درایو دیگری غیر از درایو ویندوز تعریف کرد؟!!
اگه بله چطوری؟

milad_gta
06-09-2011, 01:02
پس نتیجه میگیریم زیاد بودنش تاثیر مثبت تو کارایی سیستم نداره و فقط باعث کاهش فضای دیست میشه ...

مگه میشه Page file را روی درایو دیگری غیر از درایو ویندوز تعریف کرد؟!! اگه بله چطوری؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درایو ویندوزت و از آپشنها No Paging file رو انتخاب میکنی و روی Set کلیک کنی ، سپس درایو مورد نظرت رو انتخاب کن ، کمترین و بیشترین فضا رو وارد و رو set کلیک کن ، ok بعد reset ...

MrGee
06-09-2011, 09:49
تا اونجايي كه من مي دونم از pagefile وقتي استفاده مي شه كه رم سيستم پر شده باشه و در مواقع ديگه از اين فايل استفاده اي نمي شه
و وقتي رم پر مي شه و ويندوز از pagefile استفاده مي كنه به علت اختلاف سرعت بسيار زياد رم و هارد تنها كاري كه مي شه با سيستم كرد بستن برنامه اي هست كه داره زياد از رم استفاده مي كنه
در اين صورت مي شه گفت pagefile درسيستمهايي كه از هاردهاي با سرعت بالا استفاده نمي كنند و يا رم بالايي دارن تقريبا بلا استفاده هست
در مورد درايوي كه توش pagefile هست هم به نظرم بهتره كه تو درايو ويندوز باشه چون زمان دستيابي پايين مياد و در نتيجه سرعت بالا مي ره

milad_gta
06-09-2011, 10:01
تا اونجايي كه من مي دونم از pagefile وقتي استفاده مي شه كه رم سيستم پر شده باشه و در مواقع ديگه از اين فايل استفاده اي نمي شهفکر نکنم اینطور باشه ، من Virtual Memory رو غیر فعال کرده بودم مصرف رم با Comodo و فایرفاکس 700MB بود وقتی فعالش کردم اومد رو 300 ... !؟ کلا یک سری اطلاعات فکر کنم میره رو Virtual

در مورد درايوي كه توش pagefile هست هم به نظرم بهتره كه تو درايو ويندوز باشه چون زمان دستيابي پايين مياد و در نتيجه سرعت بالا مي ره نظر منم همینه حالا درست یا غلطش رو نمیدونم :دی

MrGee
06-09-2011, 10:25
بله اگه اين طور كه گفتم نباشه بهتره كه در اين صورت ويندوز با انتقال اطلاعات كم استفاده از رم به pagefile فضاي آزاد تو رم رو افزايش بده

jax2
06-09-2011, 11:45
به نظرم page file کاراییش روی سیستم های با هارد ssd خیلی عالیه