مشاهده نسخه کامل
: مشکل در بالا نیومدن لپ تاپ (آبروم در خطره)
jabi7joon
05-09-2011, 11:39
آقا سلام بر همگی..
اول بگم این لپ تاپ ماله یکی از فامیلامونه آورده پیش من درستش کنم رودروایسی دارم باهاشون..
مشکل اینه که وقتی روشن می کنی لپ تاپ رو اولش می نویسه acer پس مادربرد یا بایاس مشکل نداره به نظرم
ولی بعدش که باید از روی هارد سیستم عامل رو لود کنه نامرد این کارو نمی کنه و می زنه
Error Loading Operating System
خوب میگیم شاید ویندوز پریده باشه حالا به هرعلتی.پس یه دی وی دی ویندوز می ذاریم توش ..
تا اونجایی که فایل های ویدوز رو load می کنه مشکلی نیست ..ولی وقتی میخواد بره مرحله بعد روی
Windows is Starting
اونجاست که گیر می کنه و جلوتر نمی ره..
به نظر شما مشکل از هارد هست که تعطیل شده..
آقا یه کمکی به ما بکنید یه جواب به این بدیم..مهمه واسم..اگه بشه درستش کنم خودم که عالی می شه..
در ضمن این تاچ پدش هم انگار کار نمی کنه..
از شانس بد ما این لپ تاپ فقط 3 روزه گارانتیش تموم شده..
ممنونم جواب می دید..
mehrdad8086
06-09-2011, 13:02
زمان نصب درایوی که می خواهید win نصب کنید رو full فرمت می کنید یا خیر؟
shayan_power
06-09-2011, 18:24
سلام عزیزم. اولا شما سیستم رو تحویل گرفتی باید سوال می پذسیدی که اصلا چی شد که این طوری شد. و اگه هم پرسیدی به ما بگو تا بهتر کمکت کنیم. ولی تا اونجایی که اطلاعات دادی مشکل در استارت آپ ویندوزه که با یه کد مخصوص تو Command promt درست میشه و نیازی به نصب ویندوز نیست اما مشکل دیگه اینه repair که مرحله بعدی اون windows starting بالا نمیاد و گیر می کنه. مشکل از هارد نیست و مشکل بوت آپ داره که احتمالا چند تا فایل سیستمی حالا یا به اشتباه یا ویروس حذف شده. احتمالا مشکل از برقرسانی CPU باید باشه . ولی بذار فکر های بد نکنیم. سیستم رو رو روشن کن قبل از اینکه ویندوز لود بشه یا قراره اون پیغام error loading windows بیاد F8 رو بزن و وارد safe mode ببین میشه یا نه؟
mehrdad8086
08-09-2011, 11:19
سلام عزیزم. اولا شما سیستم رو تحویل گرفتی باید سوال می پذسیدی که اصلا چی شد که این طوری شد. و اگه هم پرسیدی به ما بگو تا بهتر کمکت کنیم. ولی تا اونجایی که اطلاعات دادی مشکل در استارت آپ ویندوزه که با یه کد مخصوص تو Command promt درست میشه و نیازی به نصب ویندوز نیست اما مشکل دیگه اینه repair که مرحله بعدی اون windows starting بالا نمیاد و گیر می کنه. مشکل از هارد نیست و مشکل بوت آپ داره که احتمالا چند تا فایل سیستمی حالا یا به اشتباه یا ویروس حذف شده. احتمالا مشکل از برقرسانی CPU باید باشه . ولی بذار فکر های بد نکنیم. سیستم رو رو روشن کن قبل از اینکه ویندوز لود بشه یا قراره اون پیغام error loading windows بیاد F8 رو بزن و وارد safe mode ببین میشه یا نه؟
دوست من
ایشون عنوان کردند که DVD ویندوز رو میزاره تو دستگاه و احتمالا" منظورش اینه که مراحل اولیه نصب ویندوز رو میره......
و بعدش هست که گیر می کنه و تو این حالت اگر درایو ی که ویندوز قرار هست روش نصب بشه و معمولا" هم C هست رو فرمت کرده باشه بعید می دونم موجود پلیدی بنام ویروس باعث این مشکل بشه:11:
با تشکر:11:
اينطور كه اينجا نوشته هارد خراب شده.(نميشه ويندوز نصب كرد)از فاميلتون بپرس احتمالاً يهو برق لپ تاپ رفته.بايد با يه هارد سالم تست كني.
shayan_power
09-09-2011, 13:28
استادان و دوستای گلم توجه کنییین. اصلا صفحه آبی ویندوز 7 نمیاد که به اون مرحله پارتیشن بندی برسه. اگه باور ندارید خودتون امتحان کنید یا شایدم تا حالا ویندوزتون رو دادین بیرون عوض کردن :27: . دوست عزیز این کارایی که میگم انجام انشا... جواب میگیری. از یه دی وی دی ویندوز دیگه استفاده کن - DVD RW رو تمیز کن. اون کاری که گفتم F8 رو بزنی قبل از پیغام Error loading انجام بده - اگه با اینا مشکل حل نشد یا جواب نگرفتی. مشکل یا از خنک کننده CPU که داغ می کنه و سیستم هنگ می کنه. یا از رم . ربطی به هارد نداره . اگه Setup ویندوز تا مرحله پارتیشن بندی پیش می رفت و نصب ویندوز اخطار یا گیر می کرد بله هارد بود . ولی الان میگم هارد نیست. ویندوزشم اگه با F8 که گفتم گزینه های بوت آپ نیاد ویندوز پریده در غیر اینصورت ویروس فقط بوت آپ ویندوز رو تخریب کرده و ویندوز نپریده.
afarboodi
09-09-2011, 16:59
آقا سلام بر همگی..
اول بگم این لپ تاپ ماله یکی از فامیلامونه آورده پیش من درستش کنم رودروایسی دارم باهاشون..
مشکل اینه که وقتی روشن می کنی لپ تاپ رو اولش می نویسه acer پس مادربرد یا بایاس مشکل نداره به نظرم
ولی بعدش که باید از روی هارد سیستم عامل رو لود کنه نامرد این کارو نمی کنه و می زنه
Error Loading Operating System
خوب میگیم شاید ویندوز پریده باشه حالا به هرعلتی.پس یه دی وی دی ویندوز می ذاریم توش ..
تا اونجایی که فایل های ویدوز رو load می کنه مشکلی نیست ..ولی وقتی میخواد بره مرحله بعد روی
Windows is Starting
اونجاست که گیر می کنه و جلوتر نمی ره..
به نظر شما مشکل از هارد هست که تعطیل شده..
آقا یه کمکی به ما بکنید یه جواب به این بدیم..مهمه واسم..اگه بشه درستش کنم خودم که عالی می شه..
در ضمن این تاچ پدش هم انگار کار نمی کنه..
از شانس بد ما این لپ تاپ فقط 3 روزه گارانتیش تموم شده..
ممنونم جواب می دید..
نه مشکل از رم هست چون این اتتفاق برای کامپیوترقدیمی(6ساله من افتاد)باید رمش سوخته باشه (با این مشخصاتی که دادی) باید یک رم مطابق با مادربرد بگیری تا درست شه.
alireza-01010
09-09-2011, 20:32
دوست عزیز اگر قبلش ویدوز روی سیستمت نصب بوده و اون ارور داده باشه یعنی یکی از فایلهای سیستمی حذف شده.
در هنگامی که ویندوز جدید نصب میکنی حتما ویدوز قبلی که درایو C بوده حذف و کلا فرمتش کن.
بعضی موقع ها به خاطر هارد هست.مثلا اگه بخوای روی هارد اکسترنال اینکار انجام بدی همچین مشکلی پیش میاد.
(سی دی های ویدوز من کاملا سالم و روش نصب رو درست انجام میدم ولی همین ارور میده.احتمال میدم این دوستت توی یک درایو دیگه یک ویندوز نصب کرده و مشکل دو ویندوزی داره و چون هر دو نسخه برای نصب ویندوز از یک سی دی یا دی وی دی هستن ارور میده)
T E R M I N A T O R
10-09-2011, 06:26
درسته احتمالا مشکل از رم هست. شاید نیم سوز شده باشه. کامپیوتر منم چندبار همینجوری می شد رمش را عوض کردیم. درست شد.
jabi7joon
10-09-2011, 12:27
آقا ممنونم از همه شما بابت جوابتون..
من یه چند روزی اینترنتم قطع بود نتونستم بیام..
راستی من خودم یه چیزایی از سخت افزار سرم می شه..
زمان نصب درایوی که می خواهید win نصب کنید رو full فرمت می کنید یا خیر؟
عرض شود که اصلا به اون مر حله نمی رسه که بخوام فرمت کنم.تو Windows is Starting گیر می کنه..
عزیز جان این windows starting که شما گفتی فکر کنم منظورت مال وقتیه که سیستم , ویندوز رو از روی هارد بشناسه و بوت شه از رو اون..
سیستم من اصلا از رو هارد بوت نمی شه..safe mode رو هم زدم..گیر میکنه .یعنی تا یه جاهایی میره بعد گیر میکنه..
دوست من
ایشون عنوان کردند که DVD ویندوز رو میزاره تو دستگاه و احتمالا" منظورش اینه که مراحل اولیه نصب ویندوز رو میره......
و بعدش هست که گیر می کنه و تو این حالت اگر درایو ی که ویندوز قرار هست روش نصب بشه و معمولا" هم C هست رو فرمت کرده باشه بعید می دونم موجود پلیدی بنام ویروس باعث این مشکل بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله..درسته.. در ضمن من اصلا نمیتونم به اون مرحله که چند تا آپشن برا فرمت و .. بهم میده برسم..تو مرحله قبلش که میگه Windows is Starting تو مرحله نصب گیر میکنه
اينطور كه اينجا نوشته هارد خراب شده.(نميشه ويندوز نصب كرد)از فاميلتون بپرس احتمالاً يهو برق لپ تاپ رفته.بايد با يه هارد سالم تست كني.
پرسیدم ازش می گه یه صدایی شبیه تق اومد بعد سیستم خاموش شد..
استادان و دوستای گلم توجه کنییین. اصلا صفحه آبی ویندوز 7 نمیاد که به اون مرحله پارتیشن بندی برسه. اگه باور ندارید خودتون امتحان کنید یا شایدم تا حالا ویندوزتون رو دادین بیرون عوض کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . دوست عزیز این کارایی که میگم انجام انشا... جواب میگیری. از یه دی وی دی ویندوز دیگه استفاده کن - DVD RW رو تمیز کن. اون کاری که گفتم F8 رو بزنی قبل از پیغام Error loading انجام بده - اگه با اینا مشکل حل نشد یا جواب نگرفتی. مشکل یا از خنک کننده CPU که داغ می کنه و سیستم هنگ می کنه. یا از رم . ربطی به هارد نداره . اگه Setup ویندوز تا مرحله پارتیشن بندی پیش می رفت و نصب ویندوز اخطار یا گیر می کرد بله هارد بود . ولی الان میگم هارد نیست. ویندوزشم اگه با F8 که گفتم گزینه های بوت آپ نیاد ویندوز پریده در غیر اینصورت ویروس فقط بوت آپ ویندوز رو تخریب کرده و ویندوز نپریده.
دقیقا مشکلم به همین صورت هست.. از safe mode هم که بوت نشد..به مراحل پارتیشن بندی هم نمی رسم..
حالا چطوری حل می شه..باید بدمش بیرون.؟
نه مشکل از رم هست چون این اتتفاق برای کامپیوترقدیمی(6ساله من افتاد)باید رمش سوخته باشه (با این مشخصاتی که دادی) باید یک رم مطابق با مادربرد بگیری تا درست شه.
ممنون از کمک همه شما بچه ها...
mehrdad8086
10-09-2011, 14:28
زمانی که windows is starting..... می نویسه آیا چراغ هارد دائم روشنه؟
اگر بله به نظر من از HDD شماست و بهتره اول نرم افزاری اونوفرضا"با HDD manager یا acronicیا...low level format کنید.:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.