مشاهده نسخه کامل
: مشکل در کارت گرافیک یا !
سلام دوستان من حدودا کامپیوترم رو 3 روز روشن نگه داشتم برای دانلود فایل خوب ولی امروز اومدم نمی دونم چی شده توی بعضی از سایتا که میرم فونتشون بلد شده ولی در حالی که این سایتا تا قبل از 1 ساعت پیش این طوری نبودند کامپیوتر را ریستارت کردم ولی بازم درست نشد ممکنه اشکال از کارت گرافیکم باشه یا نه راستی من 3 بار از وقتی که کامپیوترم رو خریدم که کامپوترم رو هم 3 ساله خریدم هر سال یک کارت گرافیک عوض می کنم چون وقتی کامپیوتر بیش از 3 روز مدام روشن می مونه کارت گرافیکم می سوزه نمی دونم مشکل از چیه
jafarian
04-09-2011, 23:18
مشکل شما به احتمال زیاد ازگرافیک باید باشه که فونتتون به اینصورت شده شما گرافیک برای اطمینان روی یک سیستم دیگه تست کنید بطور موقت اگر میتونید پاور خودتونم عوض کنید کنید سیستم یک گردگیری با هوای قشرده کنید یک عکسم تو حالت لود با برنامه hwinfo32 ارتپ sensor برنامه ایمجا قراربدین:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
jafarian
05-09-2011, 15:15
شما یکباربایوس مین آپدیت کنید با یک پاورم بطورموقت بزارین تست بشه چون دمای سیستم شما تو این شات خوبه فقط یک گزینه که مربوط به چیپ شمالی میشه یکم دماش ازحدمعمول بالاتره حتما باید سیستم تهویه کیستون مناسب باشه اگر بازم با آپدیت بایوس و عوض کردن پاورمشکل پابرجا بود مین باید بفرستین گارانتی.
آقا یک مشکل دیگه امروز کامپیوترم پیدا کرد من ازش فیلم گرفتم ببینید این چیه فایل رو زیپ کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.