مشاهده نسخه کامل
: باز کردن درایو بدون فرمت کردن آن
kanaaani
04-09-2011, 17:05
تورو خدا کمکم کنید من یکی ار درایوامو اشتباها از diskmgmt.msc پاکش کردم بعد یه درایو جدید ساختم الان که میخوام بازش کنم پیغام خطایی میده میگه اول فرمتش کنین آیا راهی هست که بدون فرمت کردن درایو بازش کنم آخه اطلاعاتش خیلی مهمه و نمیخوام از بین بره.:44::44::44::44::44:
منم همین مشکل رو دارم:41:
kanaaani
21-09-2011, 12:05
خوب اگه شما واسش راه حلی پیدا کردی نامردی نکنیا به منم بگی
mojtaba007h
29-09-2011, 12:25
تورو خدا کمکم کنید من یکی ار درایوامو اشتباها از diskmgmt.msc پاکش کردم بعد یه درایو جدید ساختم الان که میخوام بازش کنم پیغام خطایی میده میگه اول فرمتش کنین آیا راهی هست که بدون فرمت کردن درایو بازش کنم آخه اطلاعاتش خیلی مهمه و نمیخوام از بین بره.:44::44::44::44::44:
اگه پاکش کردین و یا فرمتش کردین دیگه هیچ راهی نداره
ریکاوری هم بخوای بکنی اطلاعات خیلی کمی برمیگرده اگه اطلاعاتت خیلی ضروریه ببر برات ریکاوری کنن ولی خرجت میره بالا
acronis disk director
enjoy!!!!!!!
سلام عزیزان منم خیلی وقته این مشکلو دارم چند ماه پیش اشتباهی یه درایومو فرمت زدم و زود کنسل کردم حالا فرمت میخواد باز نمیشه جراعت فرمت کردنشم ندارم اطلاعات خیلی مهمی توش دارم منتظر اینم که یکی یه نرم افزاری بسازه تا بتونم با اون بازش کنم به خدا جواب بدین خیلی منت میزارین: (محسن جوان)راستی یه دونه سایتم میشناسم که میگفت این مشکلو با سخت افزار حل میکنه حتی بدون کمترین تغییر ولی من نمیخوام اطلاعات دست کسی بیوفته بازم ادرس سایتو میگم برین نگاه کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا اگه کسی راه حلی داره بهم اس بده 09371777930:44:
hassanshaikhi
04-06-2012, 11:20
با برنامه diskgetor امتحان کنید شاید تونست چیزی بیاره واسه یکی از دوستام که فرمت پارتیشنش raw شده بود تونست همه فایل هاشو بیاره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ar
شماره سریال:
Rigel//TSRh
983CB0F1CBC8D828
سلام عزیزان منم خیلی وقته این مشکلو دارم چند ماه پیش اشتباهی یه درایومو فرمت زدم و زود کنسل کردم حالا فرمت میخواد باز نمیشه جراعت فرمت کردنشم ندارم اطلاعات خیلی مهمی توش دارم منتظر اینم که یکی یه نرم افزاری بسازه تا بتونم با اون بازش کنم به خدا جواب بدین خیلی منت میزارین: (محسن جوان)راستی یه دونه سایتم میشناسم که میگفت این مشکلو با سخت افزار حل میکنه حتی بدون کمترین تغییر ولی من نمیخوام اطلاعات دست کسی بیوفته بازم ادرس سایتو میگم برین نگاه کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:44:
ممنون ازعزیزی که این نرم افزارو بهم دادا خیلی کارموراه انداختاین شماره بود 0937...9283 خیلی گلی دادا
راستی بچه ها من یه مشکل دیگه هم قبلا داشتم سیدی های خش شدمو دور مینداختم یعنی باز نمیکرد ولی الان یه
راه حلی برای تمیز کردن خش بهتون میگم اونم اینه که سی دی رو به طور مداوم به فرش بمالید تا گرمیشو خوب حس کنین
خیلی کار سازه قرونتون اینم یه هدیه ازمن بازم سر میزنم :11:
بچه ها برای باز کردن مسدودی ایپی برای بعضی از مسنجر ها یا سایت ها یه راه حلی بهتون میگم اونم استفاده از نرم افزاریه که شماره سریال هارد رو پنهون میکنه ادرسشو میگم برین دانلود کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من برگشتم :11:بچه ها اگه میخواین گوشی نوکیا رو ریست کلی کنین از این کد استفاده کنین فقط بدونین همه ا=طلاعات داخل گوشیتون از بین میره عوضش گوشیتون مثل روز اول میشه#7370#*
بعضی ها مشکل اینو دارن که سی دی رایترشون نمیشناسه برا اون حتما کارت مادر بردشو ناقص نصب کرده یا از بوت تنظیمات مادربردشو تغییر داده اینا سوالاییه که گاها ازم میبرسن خواستم شما هم بدونین
براتون یه مسنجری رو معرفی میکنم که فکر کنم بهترین مسنجر یا بهتره اینطوری بگم با کیفیت ترین مسنجر برا چت صوتیه خیلی هم شکلکاش با حاله و با سرعت خیلی کم هم بهترین جوابو میده اسمش icq سرورش مال اسراییله :46:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستای گل من بعد از مدت ها اومدم حالتونو بپرسم سا ل نو هم مبارک :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.