ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ Dell , Asus , Sony

jamy_khoshtip
04-09-2011, 17:04
سلام . خسته نباشید.

من قصد خرید یک لپ تاپ دارم و بیشتر کاری رو که انجام می دهم عبارت است از :

1. میکس و مونتاژ فیلم با برنامه های ( افتر افکت - ادیوس ) هستش.

2. ساخت البوم دیجیتال و .... هست.

3. طراحی و برنامه نویسی وب سایت .

این بیشترین کارهای سنگینی هست که انجام می دهم.

یعنی اسم بازی رو نیارید که حالم بهم می خوره بازی اصلا اصلا اصلا

»»» من خودم برند هایی رو که دیدم نسبت به قیمتش Dell Inspiron 5110N بوده

تو Asus و Sony چیزی پیدا نکردم . حداکثر هم می خواهم 900 تومن پول بدهم. چون باید یک سری خرج های دیگه هم انجام دهم.

اگر امکانش هست یک سری برند معرفی نمائید.

سپاس

F R E E M A N
04-09-2011, 18:33
با این بودجه میتونی لپ تاپی با Core i5 2410 بخری
این مدلها از نظر من بهترین انتخابها هستند:
Acer 5750G
HP 4530
Lenovo G570

jamy_khoshtip
04-09-2011, 19:02
نظرتون در مورد asus n53 و dell 5110 چیه !!!

من پولش رو الان زیاد برام مهم نیست.

F R E E M A N
04-09-2011, 20:00
dell 5110 یکی از بیخودترین لپ تاپهای موجود در بازاره! در وصفش فقط باید گفت کیفیت پائین و خرابی زیاد
کسی که هزینه براش مهم نیست که طرف 5110 نمیره ، کلا سری اینسپایریون دل لپ تاپهای بیخودی هستند
asus n53 انتخاب خوبیه ولی بالای 1 ملیون میشه با Core i5

mehdi666lp
04-09-2011, 20:21
دوست عزیز یکم پولت رو بیشتر کن و Asus N53SV بخر

jamy_khoshtip
04-09-2011, 22:52
ممنونم. من بازهم گشتم به نظر شما برند asus n53sv خوب هست یا Acer 5750G

گیج شدم ؟؟؟

aliaqua
05-09-2011, 00:57
سلام

دوست عزیز، چون شما کارت مثل خودم طراحی وب هستش، کی بورد برات خیلی مهمه. متاسفانه N53SV کیفیت کی بورد خوبی نداره و برای تایپ سخت هست. ولی ایسر خیلی بهتر هستش. من 5 روز پیش گارانتی سازگار گرفتم 850 i5 رو و تا آخر هفته یدونه از همین مدل 5750 ولی i7اش رو می خوام بگیرم. من که کار کردم مشکلی نداشت. البته می تونی با یه کی بورد وایرلس خوب کمبود کی بورد Asus رو جبران کنی.

از نظر کم بودن خرابی ایسر یکی از بهترین لپ تاپ ها هستش. حتی سونی بیشتر خرابی داره تا ایسر.

راه20
05-09-2011, 12:23
سلام
این لپ تاپ چه طوره
dell
هارد 500
رم 4
گرافیک 2
مانیتور LED
CPU :corei5 ya 7
باتری 9cell

راه20
05-09-2011, 12:36
تفاوت اینا چیه؟

Dell Vostro 3350

Dell Vostro 3450

Dell Vostro 3550

jamy_khoshtip
07-09-2011, 23:21
بچه ها شاید بخواهید بزنیم.

اما من این رو انتخاب کردم. به نظر شما خوب است یا خیر.

acer 5755 g

aliaqua
08-09-2011, 00:20
این لپ تاپ خوبیه ولی قیمتش فکر کنم حدود 1200 باشه تا اونجایی که اطلاع دارم. این مدل چون تازه اومده توسط سازگار داره گرون فروخته می شه. با 1200 می تونید 6080 از Hp بگیرید. به نظر من اگر می خوای ایسر بگیری خرید همون 5750 i7 عاقلانه تر هستش تا بخوایید پول تازه واردی این لپ تاپ رو بدید

sahar_1993_a
08-09-2011, 01:25
سلام به همگی.
دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین

adt89
12-09-2011, 23:48
سلام به همگی.
دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین

برای برنامه نویسی باید به موارد زیر توجه زیادی داشته باشید:
-رزولوشن بالای صفحه نمایش که خیلی مهم است چون میتونید کدهای زیادتری رو به طور همزمان ببینید و مجبور به بالا و پایین بردن صفحه نیستید
-کیبورد خوب که اشتباهات تایپی باهاش حداقل باشه که بهترین کیبورد موجود مال THINKPAD است.
-cpu سریع

با توجه به قیمت مشابه اپل و Thinkpad من Thinkpad رو بیشتر پیشنهاد میکنم اگر که بتونید با مانیتور 1600*900 گیر بیارید وگرنه اپل probook پیشنهاد میشه.