ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : "Application name" has encountered a problem and need to close...

mansour.m
04-09-2011, 16:17
1 روزه میخوام برام تو برنامه هایی که یو جوری از اینترنت استفاده می کنن این ارور رو میده لطفا کمک کنیدددددد

"Application name" has encountered a problem and need to close...

راستی نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فکز کنم از همون موقع تو اپرا (opera) تو گوگل نمس تونم سرچ کنم یعنی می نویسم ولی اینتر می زنم یا رو جستوجو کلیک می کنم نمیره!!! هیچ سایتی هم به خاطر این مشکل نمی تونم لوگین کنم اینجا با اینترنت اکسپلورر اومدم

meysamhaji
05-09-2011, 00:12
دوست عزیز معنیه ارورتون این میشه

استفاده از نام شما " برخورد به یک مشکل و نیاز به بازکردن دارد

معنیش این جوری میاد مرور گرتون مشکل داره وقتی فایرفکس هست چرا میرید سراغ مرورگرهای دیگه این رو دانلود کن و بعد نصب کن مشکلت حل میشه فقط از tools رو option کلیک می کنی و home page رو رو آدرس گوگل می زاری تا وقتی باز شد گوگل بیاد دانلود کن تشکر هم یادت نره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رمز فایل :

mansour.m
06-09-2011, 05:45
دوست عزیز معنیه ارورتون این میشه

استفاده از نام شما " برخورد به یک مشکل و نیاز به بازکردن دارد

معنیش این جوری میاد مرور گرتون مشکل داره وقتی فایرفکس هست چرا میرید سراغ مرورگرهای دیگه این رو دانلود کن و بعد نصب کن مشکلت حل میشه فقط از tools رو option کلیک می کنی و home page رو رو آدرس گوگل می زاری تا وقتی باز شد گوگل بیاد دانلود کن تشکر هم یادت نره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمز فایل :

شرمنده ولی انگلیسیشو بدم
دوما فقط اپرا!!!!!!!!!!! فایر فاکس نسخه های جدیدشو همش از رو اپرا کپی زده چه سیستم تب هاس رو چه اسپید دیال چه غیره(حتی ie هم بعضس جاها این کارو کرده) چون اپرا علاوه و سرعت روانی فضای کاربری روانی تری هم داره با کلی امکانات!!!!!! من موندم چرا اپرا به خاطر جعل و کپی برداری قابلیت هاش از این 2 تا شکایت نمی کنه!!!!!!!

سوما اون نسخه اهل بو قه اینو بگیر!

Firefox 7.0 Beta 3

Mozilla Organization ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 13.94MB (Open Source) - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jax2
06-09-2011, 11:43
شما cd ویندوزتو بزار تو درایو این فرمانو تو run بنویس اینتر بزن
sfc /scannow

وقتی کارش تموم شد ریستارت کنید
بعد اپرا رو دوباره نصب کنید
از این فایل هم استفاده کنید

lمثل عکس روی کلید های قرمز و زرد کلیک کنید و هر اروری دا ok یا yes بزنید تا بعد restart با اجرای برنامه اینجوری بشه(همه سبز)
باید مشل برطرف بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mansour.m
06-09-2011, 20:31
شما cd ویندوزتو بزار تو درایو این فرمانو تو run بنویس اینتر بزن
sfc /scannow

وقتی کارش تموم شد ریستارت کنید
بعد اپرا رو دوباره نصب کنید
از این فایل هم استفاده کنید

lمثل عکس روی کلید های قرمز و زرد کلیک کنید و هر اروری دا ok یا yes بزنید تا بعد restart با اجرای برنامه اینجوری بشه(همه سبز)
باید مشل برطرف بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از چند روز خودش درست شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! :18::18::18:

این نرم افزار هم داشتم برای از کار انداختن ویروس ها ازش استفاده کردم ولی دقیقا همونی که تو عکس زرد بود از نم زرد بود استفاده کردم ممنون

sfc /scannow الان بازم لازمه؟؟؟؟

می شه توضیح بدی اصلا این دستور چی کار میکنه خیلی جا ها دیدمش!

tajrobenik
07-09-2011, 23:19
............. بهترین کار واسه رهایی از این جور مشکلات ............... نصب مجدد ویندوز ه !!!

meysamhaji
07-09-2011, 23:42
شرمنده ولی انگلیسیشو بدم
دوما فقط اپرا!!!!!!!!!!! فایر فاکس نسخه های جدیدشو همش از رو اپرا کپی زده چه سیستم تب هاس رو چه اسپید دیال چه غیره(حتی ie هم بعضس جاها این کارو کرده) چون اپرا علاوه و سرعت روانی فضای کاربری روانی تری هم داره با کلی امکانات!!!!!! من موندم چرا اپرا به خاطر جعل و کپی برداری قابلیت هاش از این 2 تا شکایت نمی کنه!!!!!!!

سوما اون نسخه اهل بو قه اینو بگیر!

Firefox 7.0 Beta 3

Mozilla Organization ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 13.94MB (Open Source) - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز من با نسخه جدید و قدیمش کاری نداشتم خواستم بدونی موزیلا بهترین مرورگره و اپرا زیاد باهاش حال نمی کنم:40:

tajrobenik
08-09-2011, 15:38
................... بهتر این جا همیچن بحثی که کدام مرور گر بهتر است رو نداشته باشین ... کسی که بخواد واقعا بدون کدام بهتر ه هم فایرفاکس رو امتحان می‌کنه هم اوپرا و هم گوگل کروم رو ... و با توجه به نوع استفادش می‌تونه خودش انتخاب کن ه ..