ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : http://i.163vv.com چه نوع ویروسیه و چطوری پاک مبشه؟

silviyna
03-09-2011, 22:10
من دیروز ویندوز جدید نصب کردم و فقط و فقط مرورگر opera و flock نصب کردم ضمنا دریوای مجازیمو پاک نکرده بودم
که وقتی مرورگرو باز می کنی با اینکه صفحه اصلی رو سایت گوگل انتخاب کردم اما بجاش سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خود به خود باز مبشه وقتی هم که رو دریوها کلیک راست می کنم کلمه open و open with عوض شده و یه چیز عجیبی شده. این ویروس چیه ؟ با نود پاک میشه؟ روش دستی هم برای پاک کردنش وجود داره؟

Dr Hannibal
03-09-2011, 22:47
مهم : ₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

احتیاج به مشورت بیشتر دارم:

دوستان عزیزی که احتیاج به مشورت بیشتر دارند در بخش اورژانس سیستم های آلوده با رعایت موارد زیر تاپیک جدید ایجاد کنند:

1_ تمام موارد (ضروری) پست آغاز مراحل پاک سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را انجام داده باشید. و لاگ ها و نتایج را در اختیار ما قرار دهید.

2_ توضیح کامل از ایرادات ، نوع ویندوز و اقداماتی که تا بحال انجام دادید و هر نکته ای که به نظر شما کمک میکنه تا تصمیم دقیق تری گرفته بشه را توضیح دهدید.

3_ تمام کارهایی که تا الان کرده اید رو توضیح بدید ، نوع آنتی ویروس های استفاده و.... تا راهنمایی تکراری نشود.

3_ (مهم) برای ایجاد تاپیک علاوه بر نتایج و ریپورت های اسکن موارد ضروری بالا باید log فایل rkill و DDS که در پایین پیوست شده است را قرار دهید. بدون این لاگ ها نظر دادن برای پاک سازی امکان پذیر نیست.

فايل هاي ضميمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dds.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (591.4 کيلو بايت, مشاهده : 54)

arzhang1348
10-09-2011, 17:09
سلام : سیستم من هم دچار همان ویروس شده (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) لطفا راهنمایی کنید چطور پاکش کنم ؟

Dr Hannibal
10-09-2011, 19:13
پست بالا راهنمایی شده ،

بخونید مشکلی باقی موند اعلام کنید

arzhang1348
11-09-2011, 19:09
سلام: خیلی معذرت می خوام ولی من از پست بالا هیچی نفهمیدم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.ممنون

Dr Hannibal
11-09-2011, 21:03
سلام: خیلی معذرت می خوام ولی من از پست بالا هیچی نفهمیدم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.ممنون

اینجا برید و یک بار آهسته از همون ابتدای پست مطالعه کنید ، مراحل کاملا گویا و واضح نوشته شده.

مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sahand1963
01-05-2012, 22:37
سلام
بنده هم گرفتار همين مشكلم براي اولين باره ميخوام تاپيك ايجاد كنم لذا شايد نتونم دقيقا كار خواسته شده رو انجام بدم مثلا پيوست كردن اون دو فايل رو ، لطفا كمي بيشتر توضيح دهيد

A M ! N
02-05-2012, 00:32
سلام
بنده هم گرفتار همين مشكلم براي اولين باره ميخوام تاپيك ايجاد كنم لذا شايد نتونم دقيقا كار خواسته شده رو انجام بدم مثلا پيوست كردن اون دو فايل رو ، لطفا كمي بيشتر توضيح دهيد
سلام

برای حل مشکلتون نرم افزار پایین رو دانلود کنید و آپدیتش کنید اول بعد هم اسکن کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6a62347812f3272&lop=link&ptype=3001&ontid=8022&siteId=4&edId=3&spi=dfbbcade73faf94ca55f7be07dc987d4&pid=12507801&psid=10804572&&fileName=mbam-setup-1.61.0.1400.exe

تاپیک یک سال پیش رو بالا کشیدین !!

خواهشا برای اینطور مشکلات تاپیک جدید بزنین..

مرسی:40: