مشاهده نسخه کامل
: http://i.163vv.com چه نوع ویروسیه و چطوری پاک مبشه؟
silviyna
03-09-2011, 22:10
من دیروز ویندوز جدید نصب کردم و فقط و فقط مرورگر opera و flock نصب کردم ضمنا دریوای مجازیمو پاک نکرده بودم
که وقتی مرورگرو باز می کنی با اینکه صفحه اصلی رو سایت گوگل انتخاب کردم اما بجاش سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خود به خود باز مبشه وقتی هم که رو دریوها کلیک راست می کنم کلمه open و open with عوض شده و یه چیز عجیبی شده. این ویروس چیه ؟ با نود پاک میشه؟ روش دستی هم برای پاک کردنش وجود داره؟
Dr Hannibal
03-09-2011, 22:47
مهم : ₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتیاج به مشورت بیشتر دارم:
دوستان عزیزی که احتیاج به مشورت بیشتر دارند در بخش اورژانس سیستم های آلوده با رعایت موارد زیر تاپیک جدید ایجاد کنند:
1_ تمام موارد (ضروری) پست آغاز مراحل پاک سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را انجام داده باشید. و لاگ ها و نتایج را در اختیار ما قرار دهید.
2_ توضیح کامل از ایرادات ، نوع ویندوز و اقداماتی که تا بحال انجام دادید و هر نکته ای که به نظر شما کمک میکنه تا تصمیم دقیق تری گرفته بشه را توضیح دهدید.
3_ تمام کارهایی که تا الان کرده اید رو توضیح بدید ، نوع آنتی ویروس های استفاده و.... تا راهنمایی تکراری نشود.
3_ (مهم) برای ایجاد تاپیک علاوه بر نتایج و ریپورت های اسکن موارد ضروری بالا باید log فایل rkill و DDS که در پایین پیوست شده است را قرار دهید. بدون این لاگ ها نظر دادن برای پاک سازی امکان پذیر نیست.
فايل هاي ضميمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dds.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (591.4 کيلو بايت, مشاهده : 54)
arzhang1348
10-09-2011, 17:09
سلام : سیستم من هم دچار همان ویروس شده (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) لطفا راهنمایی کنید چطور پاکش کنم ؟
Dr Hannibal
10-09-2011, 19:13
پست بالا راهنمایی شده ،
بخونید مشکلی باقی موند اعلام کنید
arzhang1348
11-09-2011, 19:09
سلام: خیلی معذرت می خوام ولی من از پست بالا هیچی نفهمیدم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.ممنون
Dr Hannibal
11-09-2011, 21:03
سلام: خیلی معذرت می خوام ولی من از پست بالا هیچی نفهمیدم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.ممنون
اینجا برید و یک بار آهسته از همون ابتدای پست مطالعه کنید ، مراحل کاملا گویا و واضح نوشته شده.
مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sahand1963
01-05-2012, 22:37
سلام
بنده هم گرفتار همين مشكلم براي اولين باره ميخوام تاپيك ايجاد كنم لذا شايد نتونم دقيقا كار خواسته شده رو انجام بدم مثلا پيوست كردن اون دو فايل رو ، لطفا كمي بيشتر توضيح دهيد
سلام
بنده هم گرفتار همين مشكلم براي اولين باره ميخوام تاپيك ايجاد كنم لذا شايد نتونم دقيقا كار خواسته شده رو انجام بدم مثلا پيوست كردن اون دو فايل رو ، لطفا كمي بيشتر توضيح دهيد
سلام
برای حل مشکلتون نرم افزار پایین رو دانلود کنید و آپدیتش کنید اول بعد هم اسکن کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6a62347812f3272&lop=link&ptype=3001&ontid=8022&siteId=4&edId=3&spi=dfbbcade73faf94ca55f7be07dc987d4&pid=12507801&psid=10804572&&fileName=mbam-setup-1.61.0.1400.exe
تاپیک یک سال پیش رو بالا کشیدین !!
خواهشا برای اینطور مشکلات تاپیک جدید بزنین..
مرسی:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.