محمدكوهي
03-09-2011, 19:22
فرمت هارد دیسک و صفحه ی آبی
سلام
:11:سوال اول:
با نرم افزار پارتیشن ماجیک داشتم هارد رو تحت ویندوز فرمت میکردم که یک دفعه سیستم هنگ کرد و دیگه بالا نیامد ، خواستم ویندوز نصب کنم که بعد از رفتن اندک مراحلی یک صفحه ی آبی میاد که میگفت F8 را فشار دهید بعد از فشردن دکمه باز همین صفحه ی آبی میاد روز از نو روزی از نو چجوری باید فرمتش کنم تا بشه ویندوز نصب کرد.اگه اطلاعات هم پرید، فدای سر نازت
راستی میشه بگید هاردم چش شده که این جوری ناز میریزه و بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور چیه
****اگه نرم افزاری سراغ دارید لطفا معرفی کنید ****
:11:سوال دوم :
ویندوز کامپیوتر دوستم بالا میاد و میشه باهاش کار کرد (ولی سی دی گرافیکش گم شده و نصبش نکردیم )
میخاستم ویندوز نصب کنم که بعد از بوت با پیغام صفحه آبی مواجه شدم
و نمیگذاشت ویندوز نصب بشه
سیستمش تازه ی تازه است هیچ مشکل سخت افزاری ندارد .
علت چیست؟
سلام
:11:سوال اول:
با نرم افزار پارتیشن ماجیک داشتم هارد رو تحت ویندوز فرمت میکردم که یک دفعه سیستم هنگ کرد و دیگه بالا نیامد ، خواستم ویندوز نصب کنم که بعد از رفتن اندک مراحلی یک صفحه ی آبی میاد که میگفت F8 را فشار دهید بعد از فشردن دکمه باز همین صفحه ی آبی میاد روز از نو روزی از نو چجوری باید فرمتش کنم تا بشه ویندوز نصب کرد.اگه اطلاعات هم پرید، فدای سر نازت
راستی میشه بگید هاردم چش شده که این جوری ناز میریزه و بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور چیه
****اگه نرم افزاری سراغ دارید لطفا معرفی کنید ****
:11:سوال دوم :
ویندوز کامپیوتر دوستم بالا میاد و میشه باهاش کار کرد (ولی سی دی گرافیکش گم شده و نصبش نکردیم )
میخاستم ویندوز نصب کنم که بعد از بوت با پیغام صفحه آبی مواجه شدم
و نمیگذاشت ویندوز نصب بشه
سیستمش تازه ی تازه است هیچ مشکل سخت افزاری ندارد .
علت چیست؟