مشاهده نسخه کامل
: مشكل با DNS در ArchLinux
سلام
من بعد از نصب توزيع Arch با pppoe-setup يه كانكشن ساختم و به اينترنت كانكت شدم. براي تست اينترنت اول localhost و hostname رو با موفقيت پينگ كردم. اما با nameserver مشكل دارم. مثلا وقتي دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو وارد ميكنم هيچ كاري صورت نميده و همونطوري ميمونه و حتي اروري مثل unknown host هم نميده و براي بيرون آوردن از اون حالت بايد ctrl+c رو بزنم.
محتويات فايل hosts و resolv.conf رو هم اينجا ميذارم تا ببينيد مشكل از كجا ميتونه باشه. من كه هر كاري كردم نتونستم حلش كنم.
hosts
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
resolv.conf
اينم اضافه كنم كه hostname رو myhost گذاشتم بمونه و هنگام ساختن كانكشن pppoe تنظيمات DNS رو به عهده ISP قرار دادم براي همين IP هايي كه در resolv.conf ميبينيد مربوط به ISP هستند.
من همين تنظيمات رو در virtualbox امتحان كردم و براحتي جواب گرفتم. بعد كه ديدم مشكلي نداره رفتم و روي هارد نصب كردم. اما حالا كه رو هارد نصب شده نتيجه با زماني كه رو virtualbox نصب بوده فرق داره.
Open-Source
03-09-2011, 20:52
از چه اینترنتی استفاده میکنی؟
برای ADSL کانکشن ساختی یا Dialup ؟
اگه ADSL هست که نیازی به ساخت کانکشن نداری و خیلی راحت میتونی از Networkmanager استفاده کنی.
از Open DNS استفاده کن ببین جواب میده.
208.67.222.222
208.67.220.220
از چه اینترنتی استفاده میکنی؟
برای ADSL کانکشن ساختی یا Dialup ؟
اگه ADSL هست که نیازی به ساخت کانکشن نداری و خیلی راحت میتونی از Networkmanager استفاده کنی.
از Open DNS استفاده کن ببین جواب میده.
208.67.222.222
208.67.220.220
سلام. فكر ميكنم شما پست منو با دقت نخوندين! pppoe با dialup كاري نداره و مخصوص adsl هست.
نميدونم چقدر با Arch آشنايي دارين. Arch در ابتداي نصب محيط گرافيكي نداره و خبري هم از networmanager درونش از ابتداي نصب نيست. فقط بسته ro-pppoe و netcfg رو داره كه براي اتصال به اينترنت حتما بايد كانكشن ساخت. من مشكلم تو resolve كردن دامين هست كه اينكار به درستي انجام نميشه. پينگ آي پي و localhost انجام ميشه اما اگر بخوام دامين پينگ كنم مشكل داره.
Open-Source
04-09-2011, 00:58
آره دقت نکرده بودم.
اگه کارت شبکه داری نیازی به ساختن کانکشن نیست.
تنظیماتت رو بصورت pppoe روی مودمت ست کن بعد اونو به LAN وصل کن.
خیلی راحت.
(من خودم هنوز با این روش به مشکلی نخوردم که بخوام رفع کنم).
به هر حال open dns رو چک کن و تنظیماتت رو بصورت manual ست کن .(فکر کنم تنظیمات شبکه توی Arch توی rc.conf هستش).
شاید مشکلت حل بشه.
(بهترین جا برای رفع مشکلت همون فروم آرچ هستش + ویکی قوی ای که آرچ داره).
من هركاري ميكنم نميتونم تو فروم آرچ عضو بشم. يه سوال تو فرم ثبت نام هست كه نميتونم جوابشو پيدا كنم. كسي ميتونه كمكم كنه؟
راستي من هيچ آي پي رو نميتونم پينگ كنم به جز آي پي خودم و مودمم. فكر كنم مشكل از همينجاست. در صورتي كه كانكشن pppoe به درستي كانكت ميشه و از ISP هم آي پي دريافت ميكنم اما عملا هيچ ارتباطي با اينترنت و دنياي خارج از شبكه خودم ندارم.
اينم بگم بد نيست كه ادرس مودم 192.168.1.1 هست و وقتي ifconfig ميگيرم 3 تا IP بهبم نشون ميده:
به نظرم مشكلي در dhcp و ادرس ها و ارتباط adsl نيست.
Open-Source
04-09-2011, 11:47
من هركاري ميكنم نميتونم تو فروم آرچ عضو بشم. يه سوال تو فرم ثبت نام هست كه نميتونم جوابشو پيدا كنم. كسي ميتونه كمكم كنه؟
راستي من هيچ آي پي رو نميتونم پينگ كنم به جز آي پي خودم و مودمم. فكر كنم مشكل از همينجاست. در صورتي كه كانكشن pppoe به درستي كانكت ميشه و از ISP هم آي پي دريافت ميكنم اما عملا هيچ ارتباطي با اينترنت و دنياي خارج از شبكه خودم ندارم.
اينم بگم بد نيست كه ادرس مودم 192.168.1.1 هست و وقتي ifconfig ميگيرم 3 تا IP بهبم نشون ميده:
به نظرم مشكلي در dhcp و ادرس ها و ارتباط adsl نيست.
اون دستور رو توی ترمینال بزن ، خروجیش جوابت هست.
جواب منو ندادی....
اگه Lan داری مودمت رو مستقیم به Lan وصل کن و خودت رو از شر این کانکشن خلاص کن.
بعد از اینکه به lan وصل کردی nameserver رو برابر ip مودم یعنی 192.168.1.1 ست کن ، اینجوری DNS رو مستقیم از روی خط ست میکنه.
اون دستور رو ميزنم ولي بهم يه علامت - ميده فقط :13:
اگه ممكنه شما يه امتحان بكن.
ممنون جواب داد. :8: مودم رو از حالت bridge به pppoe تغيير دادم و الان درست كار ميكنه. ولي من اين حالت رو نمي خوام چون چند تا user pass هست كه استفاده ميكنم. راهي نداره كه بشه از همون حالت bridge استفاده كرد؟ اينجوري بدردم نميخوره :41:
حل شد. يكي از حروف رو اشتباه ميزدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.