مشاهده نسخه کامل
: لب تاب با بلوری چطوری؟
امین لفتافی
03-09-2011, 09:27
سلام دوستان می گن لب تاب هایی روش بلری دارن بره مسخرگی و فروش بیشتر حتی سونی گذاشته ولی شما می ری ولیعصر همه می گن اونایی که بلوری دارن چرتن؟ سوال کنین ضرر نداره
سلام دوستان می گن لب تاب هایی روش بلری دارن بره مسخرگی و فروش بیشتر حتی سونی گذاشته ولی شما می ری ولیعصر همه می گن اونایی که بلوری دارن چرتن؟ سوال کنین ضرر نداره
من که نفهمیدم یعنی چی؟ یه مقدار توضیح میدی اینی که نوشتی یعنی چی؟
امین لفتافی
03-09-2011, 10:32
مثلا وقتی می ری پراید می خری می خای باabs بگیری یارو می گه با abs نگیر خیلی افتضاحه عادی بگیر حال می گن اینایی که رو ش بلوری داره اصلا بدرد نمی خوره و یه چیز الکیه و فقفط بره پول دادنه
pedram_2009
03-09-2011, 10:48
مثلا وقتی می ری پراید می خری می خای باabs بگیری یارو می گه با abs نگیر خیلی افتضاحه عادی بگیر حال می گن اینایی که رو ش بلوری داره اصلا بدرد نمی خوره و یه چیز الکیه و فقفط بره پول دادنه
سلام
این هم ازون حرف های بازاریاست اینا فقط فروشندن اکثرشون چیز زیادی سرشون نمیشه بیشتر کلک بازی میکنن شما
دوست عزیز بلوری که روی اکثر لپتاپ ها هست Blu-Ray DVD Combo هست یعنی میتونی دی ویدی رو رایت کنی و بلوری رو بخونی البته اگه با بلوری رام عوضش نکنن که باید تو مغازه تست بشه بستگی به نیاز هست درسته قیمتش گرون هست فعلا ولی کلا اگه نیاز نداری نگیر
سلام
این هم ازون حرف های بازاریاست اینا فقط فروشندن اکثرشون چیز زیادی سرشون نمیشه بیشتر کلک بازی میکنن شما
دوست عزیز بلوری که روی اکثر لپتاپ ها هست Blu-Ray DVD Combo هست یعنی میتونی دی ویدی رو رایت کنی و بلوری رو بخونی البته اگه با بلوری رام عوضش نکنن که باید تو مغازه تست بشه بستگی به نیاز هست درسته قیمتش گرون هست فعلا ولی کلا اگه نیاز نداری نگیر
به این هم دقت کن که آدمی هستی که یه سال دو سال دیگه که پر شد بلوری ، بیای دست ببری تو لب تاب و عوض کنی؟؟ گرچه هیچی نمیشه و ایرادی نداره ولی خب اینکه برداری ببری لب تاب و بدی عوض کنن رام رو من که آدمش نیستم
قطعا هم این بلوری ای که الان هست با دستگاه های 2 سال دیگه زمین تا آسمون از لحاظ قیمت و سرعت فرق می کنه هم گرونه و هم کند و هم کمبو
من که با دی وی دی گرفتم به خاطر قیمت و وضیعیت بازار ولی اگر فاکتور تعیین کننده ای نیس (مثلا مدل بدون بلوری نیست ) و .... خب بودنش بهتر از نبودنشه!
من که تصمیمم انه صبر کنم تا مجبور نشدم عوض نکنم رام رو یه وقتی اصلا تا بیاد بلوری بیاد رو کار کل لب تابو عوض کردم!
نه؟ روی هیچی این دنیای دیجیتال نمیشه حساب کرد
Mr.Mazmamfi
03-09-2011, 12:52
میشه گفت فروشنده ها درست میگن .
شما اگه همین الان DVD RW هایی که رو لپ تاپ میذارنو نگاه کنی معمولا خیلی ضعیف هستن و سرعت پایینی دارن . پس بلوری ها هم همین وضعیت رو دارن .
بلوری قیمت بالایی داره و فعلا ارزش خرید نداره . (سونی رو اکثر مدل های جدیدش گذاشته )
دلیل دیگه حرف های بچه های همین فرومه که لپ تاپشون بلوری داشته و میگفتن DVDیی که یه مقدار خش داره رو نمیتونه بخونه و این در صورتیه که همون DVD رو DVD RW به راحتی میخونه .
در کل پول دادن به بلوری تو لپ تاپ ها ارزش نداره .
بلوری همین الانش هم کاربردی هست ، تقریبا تمامی کمپانی های فیلم سازی در دنیا نسخه ی بلوری رو دارند و با کیفیت بسیار بالا.
همچنین مجموعه موسیقی و یا فیلم های با کیفیت رو بلوری هم داره عرضه میشه.
ایران هم تا یکی دو سال دیگه کامل جا می افته ، پس بی کاربردی نیست ، من خودم 5 ، 6 تا قیلم بلوری دیدم و بنظرم کاربردی هست.
درایور بلوری بیشتر روی لپتاپ های FULLHD کاربردی هست و لذت بخش ، اما میشه با استفاده از کابل hdmi فیلم ها رو روی hdtv ها هم پخش کرد
دوستان ببخشید اگه سئوالم ابتدایی هستش. فرق بین bluray-rom با blueray-rw با bluray-dvd combo چی هستش؟
درایور
bluray-rom فقط میتونی بخونه و پخش کنه ، کاربردی ترین حالت هست
رایور
blueray-rw قابلیت Write کردن روی دیسک های بلوری رو داره ، فعلا زیاد کاربردی نیست.
هر دو موردی که ذکر کردم قابلیت Write اطلاعات بر روی دیسک های DVD و CD رو دارند
کالا درایور های بلوری دارای دو لنز هستند ، یکی لنز قرمز برای DVD ,CD
و دیگری لنز بنفش برای دیسک های Blue Ray
mehdi666lp
03-09-2011, 15:00
بطور کل O.D.D روی لپ تاپ ها عملکرد ضعیفتری نسبت به PC دارن که این موضوع هم بر میگرده به بحث طراحی و کارایی و جای مانور کم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.