مشاهده نسخه کامل
: مای کامپیوتر بعد از 5 دقیقه باز میشه!!!!
sanaz.joon
02-09-2011, 21:46
چیکار کنم درست بشه فقط نگین ویندوز عوض کن
ترو خدا یه راهکار دیگه بدین
Rahpooyan
02-09-2011, 22:50
فرض می کنیم منظور سوال شما این است که در استارت اپ پس از 5 دقیقه my computer باز می شود :
1 . در رجیستری مسیر زیر را دنبال کنید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
2 . در سمت راست مقدار " Userinit " را به مقدار زیر تغییر بدید
C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,
خوب یادتون باشه که اگه در درایوی غیر از C ویندوز نصب کرده اید در مسیر بالا هم تغییر بدهید .
3 . بعدش در مسیر زیر
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre nt Version\Explorer\Advanced
مقدار " PersistBrowsers " رو به 0 تغییر بدهید و بعد log off بشید و بعد ببینید مشکل هنوز باقی است یا نه ؟
sanaz.joon
03-09-2011, 12:23
2 . در سمت راست مقدار " Userinit " را به مقدار زیر تغییر بدید
عزیزم مقدارشو یادت رفته بنویسی
مقدارش این آدرس هست
C:\WINDOWS\system32\userinit.exe
sanaz.joon
04-09-2011, 13:03
عزیزم تمام راهای مورد نظر رو رفتم اما بازم مای کامپیوترم بعد از 5 دقیقه باز میشه
چیکار کنم درست بشه فقط نگین ویندوز عوض کن
ترو خدا یه راهکار دیگه بدین
Task Manager رو باز كنيد و در تب Performance ، نگاه كنيد عدد CPU Usage روي چنده ؟
sanaz.joon
04-09-2011, 23:05
Task Manager رو باز كنيد و در تب Performance ، نگاه كنيد عدد CPU Usage روي چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا متغیر بود تا روی 4 هم اومد
Dariushtanha
04-09-2011, 23:10
عزیزم تمام راهای مورد نظر رو رفتم اما بازم مای کامپیوترم بعد از 5 دقیقه باز میشه
آیا کانکشن به اینترنت داری یا مستقیم وقتی ویندوز بالا میاد به اینترنت وصلی؟
اگه مستقیمه حالتش به نوع اولی که گفتم تغییر بده ببین درست میشه یا نه؟(باید بری توی تنظیمات مودم اینکار را انجام بدی)
sanaz.joon
04-09-2011, 23:21
آیا کانکشن به اینترنت داری یا مستقیم وقتی ویندوز بالا میاد به اینترنت وصلی؟
اگه مستقیمه حالتش به نوع اولی که گفتم تغییر بده ببین درست میشه یا نه؟(باید بری توی تنظیمات مودم اینکار را انجام بدی)
من مودم adsl دارم وقتی روشنش میکنم خود به خود وصل میشم نیازی ندارم کانکشن بسازم
meysamhaji
04-09-2011, 23:51
دوست عزیز مای کامپیوتر شما از این 3 حالت یکی رو داراست؟
1- ویروس دارید واگه آنتی ویروس دارید و آپدیت هست و سرچ می کنید تمیزه باید از طریق بوت اسکن کنید
2-وقتی کامپیوتر روشن بوده کامپیوتر رو حرکت دادید و هاردتون آسیب دیده
3-ویندوزتون نیاز به ریپیر و بازساری داره و فایلهاش باید ریفرش بشن
اگه دوست ندارید ویندوز عوض کنید ویندوزرو ریپیر کنید تا به حالت اول بدون پاک شدن و چیزه دیگه ای به کارتون ادامه بدید
Dariushtanha
05-09-2011, 00:01
من مودم adsl دارم وقتی روشنش میکنم خود به خود وصل میشم نیازی ندارم کانکشن بسازم
میدونم ADSL داری!
مشکل همین جا میتونه باشه!
منم عرض کردم که کانکشن بساز چون ممکنه همون اول که ویندوز میخواد بیاد بالا بعضی از برنامهها بلافاصله بخوان به نت وصل بشن که این میتونه برات مشکلساز بشه و ممکنه مشکلت از این ناشی بشه.
meysamhaji
05-09-2011, 00:23
این هم می تونه باشه ولی درصد کمی می تونه ربط داشته باشه توجه کرده باشی وقتی مودم می خواد به شبکه سرویس دهنده وصل بشه اگر هم زمان با هنگامی که آنتی ویروس مخصوصا نود32 داره خودش رو معرفی می کنه حدود 1 دقیقه به جای چند ثانیه وای می استه رو دکستاپ ولی مودم 5 دقیقه طول نمی کشه به نظر من یا ویندوز رو عوض کن یا ریپیر کن
sanaz.joon
05-09-2011, 11:09
نه برنامه ای خاصی ندارم که بخواد به نت وصل بشه آنتی ویروس هم رو سیستم نصب نیست مطمعنم ویروس ندارم چون دیپ فریز نصب کردم
meysamhaji
05-09-2011, 12:25
ویروس چیزیه که از هر جای نفوذ می کنه شما یا ویروس داری یا ویندوزت نیاز به ریپیر داره اینترنت ویروس رو خودش میاره تو پی سی ویندوزت رو درست کنی تمومه
اينترنت رو كلا" قطع كنيد ، ببينيد باز مشكل بقوت خودش باقيه .
در مورد ديپ فريز ، بعضي ويروسها ديپ فريز رو هم دور ميزنند و به سيستم آسيب ميرسونند .
sanaz.joon
06-09-2011, 12:33
اينترنت رو كلا" قطع كنيد ، ببينيد باز مشكل بقوت خودش باقيه .
در مورد ديپ فريز ، بعضي ويروسها ديپ فريز رو هم دور ميزنند و به سيستم آسيب ميرسونند .
قطع کردم اما همون کندی باز شدن مای کامپیوتر رو دارم کلا فقط مشکلم اینه با ویندوز وگر نه مشکلی دیگه ندارم
گزينه اي هست توي فولدر آپشن در تب View به نام Launch folder windows in Separate Process ظاهرا" براي بهبود
سرعت CPU توصيه ميشه ، ولي در بعضي مواقع نتيجه عكس داره . اين مشكل شما واسه من هم پيش اومده
بود ولي روي گزينه هاي راست كليك . هر بار راست كليك ميكردم نشانگر موس خيلي كند ميشد و در بعضي مواقع
سيستم هنگ ميكرد .
حالا ببينيد اگه تيك خورده هست ، تيكش رو برداريد ( غير فعال بشه ).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tajrobenik
07-09-2011, 23:21
بخاطر اکسپلوره هست ...............و احتمالا ویروسی یا شخصی دستکاریش کرده .............. چاره ای نیست جزو برگردون دن ه یک اکسپلوره که امضای ماکروسافت رو داشته باشه یا نصب مجدد ویندوز یا درست کردن ویندوز ... یا استفاده از بک آپ هایی که از قبل داشتین ......... یا ریستوری ......... ... یا دانلود یک اکسپلوره ی دیگه ..
mokafati
07-09-2011, 23:38
اینترنت بدون انتی ویروس محاله من نود32 داشتم هی ویندوز کند و ویروسی میشه از وقتی کاسپرسکی نصب کردم دیگه مشکلات کندی نداشتم البته ریپر باید بشه بهترین نرم افزار بهینه ساز رو هم خواستی نصب کن Advanced SystemCare 4
meysamhaji
07-09-2011, 23:39
سانازجان تا ویندوز رو عوض یا ریپیر نکنی همون آب و و همون کاسه است
sanaz.joon
08-09-2011, 13:21
یعنی حتما ویندوز عوض کنم؟به خدا سختمه راه دیگه ای نیست تمام راهای دوستان هم جواب نداد
meysamhaji
08-09-2011, 13:33
ویندوز عوض کردن که کاری ندارهکلا 1 ساعت نمیشه رو هم دیگه
amd>intel
08-09-2011, 13:52
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اين برنامه رو دانلود كن و بعد از اجرا از منوي فايل گزينه save رو انتخاب كن بعد فايلي رو كه بهت مي ده رو يه جا آپلود كن و اينجا بزار تا ببينيم مي شه كاري كرد يا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tajrobenik
08-09-2011, 15:39
ریپیر کنید ...........................
meysamhaji
08-09-2011, 23:01
وقتی مای کامپیوتر دیر باز بشه و هارد مدت زمان بخوا تا دستور رو اجرا کنه اشکال از نرم افزار ویندوزه تا حالا این مشکل چندین بار رخ داده برا من و فقط ویندوز ریپیر یا عوض کردن راهه حلشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.