مشاهده نسخه کامل
: سلام بچه از کردستان {بانه } فلش مموری نخرید
امین لفتافی
02-09-2011, 20:55
سلام دوستان من 5 تا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مموری 1 ترا خریدم هر کدوم 20 تومن همه سوخته اصلا چراغشم رو شن منیشد:5:
پسر خوب سری قبل که ما رفته بودیم چون از سخت افزار سر در میاوردم از دور میتونستی بفهمی همشون تقلبیه و آشغالن ولی این مردم ساده مخصوصا خانوما راحت فریب میخوردن (دست میکردن جیبشون ماشالله همه تراول خوب یه جور باید خرج شه دیگه رانی فروشش میگفت من روزی چندصد تومن سودمه) طرف همه نوع فلشی میداد ده هزار تومن فلش داشت 500 گیگا فک کنم تکنولوژیش واسه مریخ یا زحل بود البته بگم در عوض چندتا شامپو هد اند شولدرز قلابی افتاد توپاچم(فامیلمون وقتی داستانرو فهمید کلی مسخرم کرد گفت اینطوری و اونطوری باید باشه خودشم آخه خریده بود رفتیم چندجا دیگه فهمیدم واسه این بیچاره هم تقلبیه آی حال کردم:21:) هرچی بخوای بخری باید با یه کارشناس و با تجربه بری:10: که تو کاست نزارن بانه دیگه بدرد نمیخوره فقط و فقط خریدن تلویزیونهاش اونم اگه منوالش تحت طمع بازاریها قرار نگیره توجیه سفر وخرید داره یه روستایه دور افتاده بی امکانات که از دولتیه سر همین مردم و مسافرا پول به جیب زدن الان دیگه جواب سلامتم نمیدن قول میدم نتنها قیمتاش گرونتره بلکه 99 درصد اجناسش از لوازم آرایش تا لوازم خونه همشون تقلبین که حتی یکماه هم دوام نمیارن اگه خواستید واسه حرفام نمونه میارم واستون، دوربین دیجیتال شهر خودم با گارانتی میداد 180 تومن اونجا میداد 230 هزار تومن گوشیهاش فقط 5 الی 10 تومن ارزونتر بود اینا که اینقد سرزبون مردم افتاده حلال خورن و دروغ نمیگن خدا شاهده پلاسمایه 500 تومنیرو 580 تومن با دروغ و کلاشی انداخت بهمون متاسفانه پول و طمع وجدان رو کمرنگ یا محو میکنه خیلی دوست دارم یه تاپیکی درست کنیم واسه دوستانی که از بانه و اینطور جاها خرید میکنن و تجربیاتمونو در اختیار هم دیگه بزاریم.
اگه با يه لپتاب اونجا امتحان ميكردي عالي ميشد
كاشكي عوضش چند كيلو فلش 4 و 8 گيگ مي گرفتي:31:اين طوري احتمال اينكه همش سوخته دربياد كمتر ميشه
در ضمن بعضي هاشون با فرمت كردن توي ويندوز 98 احيا ميشن:46:
_LOVE_CODER_
03-09-2011, 13:30
یک چنین تاپیک هست فکر کنم اسمش "خرید از بانه" بود
Netw0rks
03-09-2011, 13:41
آخه کجای دنیا مموری یک ترا رو میدن 20 تومن ؟
باید میفهمیدی یه کاسه ای زیر نیم کاسه ست ! :46:
HESAM_5700
03-09-2011, 14:02
اصلاً مــگه فـــلش مــموری 1تــرا هم داریم؟ :دی
Netw0rks
03-09-2011, 21:54
این ها یه سری فلش های سوخته معمولا یک یا دو گیگ هستن که با تغییراتی که در فایل سیستمیشون انجام دادن وقتی به کامپیوتر وصلشون می کنید حجمشون رو 400 گیگ ، 500 گیگ ، 1 ترا و ... نشون میده !
همین فلشی که گرفتین کافیه برچسپ یک ترا رو بردارین !
زیر بر چسپ حجم واقعی فلش رو می بینید ! :46:
Mehrdad092000
04-09-2011, 02:40
:d
جددا دوستان tvخریدن درست در بیاد؟
خوراکیاش خوبه خوراکی بخرین فقط :D
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
Netw0rks
04-09-2011, 19:51
TV از اونجا بگیرین نه تنها بد نیست ، خیلی هم خوبه !
حدود 100 تا 300 تومن و شاید بیشتر ارزون تره !
فقط موقع خرید حواستون باشه پیکسل سوخته نداشته باشه !
همین ! :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.