ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر خواهي در خصوص 206 صندوقدار اتومات

konjkavkhan
02-09-2011, 19:41
سلام
من مي خوام يه 206 صندوقدار اتومات صفر بخرم. ولي شنيدم كه كيفيت ماشينهاي صفر خيلي اومده پايين. مثلاً اينكه گريبكس هاش چيني شده و فرانسوي نيست و يا اينكه گريبكس نرم دنده رو عوض نمي كنه. بهم پيشنهاد دادند كه كاركرده 88-87 بخرم. خواستم ببينم كسي از دوستان ژيزي در اين زمينه نشنيده؟
با تشكر

farzadpop
02-09-2011, 21:29
به نظر من یک تویوتا کمری بگیر 2007 glx حالشو ببر
دنده اتوماتیک ، حجم موتور 2400 سی سی ، ضبط و باند dvd , دارای dvd - gps - tv - bluetooth - monitor - پرده برقی .سنسور و دوربین عقب . مانیتور پشت صندلی. پنل چوبی.صندلی راننده برقی کروز کنتر
قیمت درو روبر 32 میلیون
تا 220 تا رو راحت میره مصرف بنزین داخل شهر 10 خارج شهر 6.5

mohamad skystar
02-09-2011, 22:35
سلام
من مي خوام يه 206 صندوقدار اتومات صفر بخرم. ولي شنيدم كه كيفيت ماشينهاي صفر خيلي اومده پايين. مثلاً اينكه گريبكس هاش چيني شده و فرانسوي نيست و يا اينكه گريبكس نرم دنده رو عوض نمي كنه. بهم پيشنهاد دادند كه كاركرده 88-87 بخرم. خواستم ببينم كسي از دوستان ژيزي در اين زمينه نشنيده؟
با تشكر

سلام.
دوست من در خرید 206 SD V9 شک نکن که بهترین انتخاب هست.
گیربکسش اصل فرانسه هست و اینکه چینی شده در حد شایعه بوده.
هیچ عیب و ایرادی نداره خیالت راحت.
اصلا نیازی نیست V9 رو کارکرده بخرید.
در مورد افت کیفیت هم باید بگم تمام محصولات ایرانی کیفیتشون افت کرده و این مورد تو 206 اونم V9
خیلی کم محسوس هست.
موفق باشید

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

به نظر من یک تویوتا کمری بگیر 2007 glx حالشو ببر
دنده اتوماتیک ، حجم موتور 2400 سی سی ، ضبط و باند dvd , دارای dvd - gps - tv - bluetooth - monitor - پرده برقی .سنسور و دوربین عقب . مانیتور پشت صندلی. پنل چوبی.صندلی راننده برقی کروز کنتر
قیمت درو روبر 32 میلیون
تا 220 تا رو راحت میره مصرف بنزین داخل شهر 10 خارج شهر 6.5

دوست عزیز توجه کردین به موضوع تاپیک؟
دوستمون 206 SD V9 رو مد نظر دارن که نهایت 19700000 تومان قیمتش هست
بعد شما کمری پیشنهاد میدین که 20 میلیون تومان گرونتر در میاد؟ بیشتر دقت کنید

shakib56
15-09-2011, 16:39
یکی از آشنا های ما یک v9 داره و میگه با بنزین معمولی مشکل داره و کولرش جواب نمیده و نمایندگی گفته باید بنزین سوپر استفاده کنی ، آیا برا بقیه که v9 دارن هم همینطوریه؟؟؟

mohamad skystar
15-09-2011, 17:16
یکی از آشنا های ما یک v9 داره و میگه با بنزین معمولی مشکل داره و کولرش جواب نمیده و نمایندگی گفته باید بنزین سوپر استفاده کنی ، آیا برا بقیه که v9 دارن هم همینطوریه؟؟؟

به هیچ وجه اینطور نیست.
تا به امروز من ندیدم جایی بگم تو 206 فقط باید بنزین سوپر ریخت.
اگر اینجور بود خود شرکت رو شیشه تمام V9 ها مینوشت فقط بنزین سوپر
90 درصد 206 ها دارن بنزین معمولی مصرف میکنن و تو این 10 سال هیچ مشکلی نبوده
که حتما باید بنزین سوپر میزدن
موفق باشید

SAEEDSAMSUNG
18-09-2011, 19:31
من V8 دارم اگه سوالی داری میتونی بپرسی.......... از خوبیاش نمیگم

ایراد خاصی درش ندیدم تو این یک ساله . فقط گازش تاخیریه! بردم نمایندگی میگن اینا همشون همینچورین و چون سیستم گازش برقیه عملکردش دیره! عقبش هم مثل پراید کوچیکه البته عرضی نه طولی
وگرنه ماشین خوبیه هیچ عیبی نیاورده این یه سال و نمایندگی هم کارامو زود انجام میده مصرف بنزینش هم خوبه هیچ خرجی هم برام نداشته فقط اینم بگم یه بار تو جاده یه ذره تیز فرمون دادم ( مجبور شدم آخه یکی پرید جلوم!!) تعادل ماشینم از دستم خارج شد و ماشین تا خواست تعادلش حفط بشه چند بار تکون تکون خورد و من قلبم برای چند ثانیه اومد تو دهنم! بعدا فهمیدم همچین ماشین متعادل و سنگینی نیست تو جاده! درضمن خیلی تو خیابون زیاد شده این ماشین تقریبا هر ننه قنبری داره ازش!

سرعتش هم من زیاد باهاش نرفتم ولی مطمعنم که 200 تا رو راحت میره ! البته 160 تا بیشتر باهاش رفتن خریت محضه . البته دیگه با این قوانین جدید هیچوقت از 120 تا باهاش تندتر نرفتم

ترمزش هم خیلی خوبه ولی عالی نیست! من بارها ترمز گرفتم و 100 درصد راضی نبودم . شاید بشه گفت 980 درصد راضی بودم. در ترمز ناگهانی خیلی خیلی راضی نیستم ازش چون ABS رد میکنه و ماشین دیرتر وای میسه! ایکاش میشد کاری کرد که ABS اش کمتر عمل کنه !

به غیر از این موارد ماشین خوبیه. اگه دنده اتوماتیکش رو بخری که خیلی خوبه چون دنده عوض کردن حوصله میخواد! مخصوصا برا خانما به نظرم سخترین کاره....

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

آها راستی کولرش هم خیلی خوبه و AIR CONDITION داره. ولی وقتی زیاد از کولرش استفاده میکنم آمپر آبش بدجور میاد بالا.

تو پارک کردن هم خیلی ماشین راحتیه و یه کوچه تنگ رو من خیلی راحت برمیگردم .

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

صندوق عقبش هم واقعا جاش زیاده و من از این یه مورد خیلی راضیم و هیچوقت باربند نبستم اصلا لازم نبوده.

ahmad_33
01-10-2011, 20:36
206 واقعا ماشین خوبی فقط وزنش کمه که تعادلش رو بهم می زنه

ahmad_33
01-10-2011, 20:38
206 واعا ماشین خوبیه
اگه وزنش بیشتر بود تعادلش هم به هم نمی خورد