مشاهده نسخه کامل
: صحنه ساخت خودم با GS8 Free
RatAtouille
01-09-2011, 19:01
یک تست ساده از مرحله اول بازی که چند هفته پیش ساختم !
اسم Evil - IH هست .
مدت زمان ساخت با گرافیک و تکستچرین حدود نصف روز 4-5 ساعت ....
حجم 10 /MB : حجم مدل مرحله بالاست !
Fps : 512 چون مدلا کمه خوو !
کلا زخمی هستید و باید خدتونو به در برسونید ! همین ولی بزور راه میرید (همینش جالیه )!!! :31:
راستی موسیقی و ... از خودمه ( افکت صدایی هم داره ) کلا از نظر صدایی کامله ...
هر کی دانلود کرد زیر نظر بده حتی اگر همشون یک جمله بود ، ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download
Soheil-Green
01-09-2011, 19:10
HURRY Up :D
RatAtouille
01-09-2011, 19:14
HURRY Up :D
چه صوتی خفنی ! :31:
parvizamd
01-09-2011, 19:36
محمد جون خدا وکیلی این چه رندری بود گرفتی .آخرش که loading... تموم نمی شد.:13:
RatAtouille
01-09-2011, 19:41
چون lvl 2 نداریم فعلا ! :31:
ینی چی ، چه رندری که گرفتم ؟ !
RatAtouille
02-09-2011, 11:17
آقا پرویز میتونی یک مدل زامبی ( ترسناک) برام پیدا کنی برای ساخت مرحله 2 ؟ من تو خود سایتش گشتم یدونه داشت ترسناک نبود !!!
راستی منظورتون رو از رندر نفهمیدم :41:
آقا پرویز میتونی یک مدل زامبی ( ترسناک) برام پیدا کنی برای ساخت مرحله 2 ؟ من تو خود سایتش گشتم یدونه داشت ترسناک نبود !!!
راستی منظورتون رو از رندر نفهمیدم :41:
با چه فرمتی چون زیاد دارم مدل
RatAtouille
02-09-2011, 11:35
چون میخوام انیمیت باشه بهتره MDL باشه ...
این ها خوب هستند بزارم:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
راستی مدل نمیسیس را هم دارم یادش بخیر اویل 1
RatAtouille
02-09-2011, 11:48
دمت گرم بابا ! :31:
ممنون میشم لینک دانلود رو Pm کنی !
در خواست شده بود حذف شود و به صاحبش پست شود
parvizamd
02-09-2011, 11:51
این چشم به جای کلش حالم بهم زد:2:
منظورم این بود texture بهتری میذاشتی و این FOG خیلی بدرنگه
ehsan_wwe
02-09-2011, 14:52
چي بگم اخه اين بازي بود ساختي
سكته كردم زير حيجان ( آهمگش اسمي بود :دي)
دمت گرم
RatAtouille
02-09-2011, 22:45
چي بگم اخه اين بازي بود ساختي
این یعنی بده ؟ یا
سكته كردم زير حيجان
این FOG خیلی بدرنگه
قرمزه دیگه ! پس چی بزارم ؟ :18:
RatAtouille
02-09-2011, 22:55
مدل هایی که تلمبه جان داده بودن خراب بود ! هنوز چشم انتظاریم ...
ehsan_wwe
03-09-2011, 09:35
بسيار باحال بود
مدلو ايناشو در نظر بگيريم پياده سازيت خوب بود
saeiddddd2010
04-09-2011, 16:46
کار متوسطی بود
RatAtouille
04-09-2011, 17:02
کار متوسطی بود
ممنون .:11:
مدل زامبی نبود !!!! ؟( مال خود سایت opserver رو نمیخوام !):19:
NINJA0098
04-09-2011, 18:06
موقع دانلود ارور میده یه لینک دیگه میدی؟
RatAtouille
04-09-2011, 19:23
من چک کردم مشکلی نداشت که !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RatAtouille
10-09-2011, 10:26
در حال ساخت مرحله دو .
شاته یک
parvizamd
10-09-2011, 13:37
بابا این گیم استدیو چی داره به خدا اینقدر بهش چسبیدی؟
RatAtouille
10-09-2011, 13:46
بابا این گیم استدیو چی داره به خدا اینقدر بهش چسبیدی؟
راحتیه کار !!:31:
parvizamd
10-09-2011, 14:20
بابا حداقل یه یه خورد محیط رو bump میکردی .
RatAtouille
10-09-2011, 14:43
Crack بده ! محیط هم بامپ میکنیم ... :دی
parvizamd
10-09-2011, 15:12
نیست اصلا کرک براش.....
RatAtouille
10-09-2011, 15:59
خوب چرا میزنی ! :31:به همین دلیل من نمیتونم بامپ بدم یا شدر کنم (مثلا بلور کردن و ... ) این مدل دشمن متحرک فعلا دارم انیمیت میدم به این ....:20:
بچه ها شما هم کمک کنید ...:11:
رو تکسچر و نورت خیلی کار کن
رک بهت بگم:
اینجوری به هیچ جا نمیرسی.
اینم نقد بازی:
گیم پلی:
تصویر به صورت کاملاً غیر طبیعی هی بالا و پایین میشد و توی بازی نشونه ای از ایرانی بودن وجود نداشت و مهم تر از همه سر کار هم بودیم چون انگار زامبی ها تعیین کردن که بعد از یه زمانی میخورنت و بالای تصویر زمان میبینیم در صورتی که میبینیم زامبی ها هم دروغ گفته اند چون بعد از تمام شدن زمان هیچ اتفاقی نیوفتاد.
تنها نکته جالبش آمیخته شدن موزیکش با خود بازی بود که اون هم به خاطر پخش شدن صداهای زامبی کاملاً غیر طبیعی و تکرار بیش از حد آن و دیگر جلوه خاصی برای بازی نمیگذاشت.
موقع راه رفتن هم اصلاً حس راه رفتن یک انسان زخمی رو نمیرسوند چرا که فقط تصویر بالا میرفت و ناگهان برمیگشت به پایین و نسبت سرعت پایین آمدن به بالا رفتن مثل نسبت فراری انزو به سایپا 141 هست.
0.5 از 10
موزیک:در کل بازی یک موسیقی بیشتر پخش نشد که آن هم به خوبی با جو باز آمیخته شده بود.
2.5 از 10
صداگذاری:اصلاً صدای قدم برداشتن به گوش نمیرسد و صداهای خیلی ناهنجاری به عنوان صدای زامبی پخش میشود و 3بعدی بودن صدا در هیچ جای بازی احساس نمیشود و حتی صدای باز شدن در در آخر مرحله هم گذاشته نشده.
1 از 10
گرافیک:در بازی اصلاً از هیچ گونه شیدر استفاده نشده و کیفیت تکسچر ها متغیر میباشد به این معنی که تکسچر دیوار معمولی و تکسچر لوله ها بسیار ضعیف هستند یا برای مثال پرچمی که در گوشه اتاق مجود دارد بسیار کم کیفیت است اما نوشته روی آن از بازی Splinter Cell Conviction هم بهتر است.
1 از 10
طراحی مرحله:تکسچرها بد کار گذاشته شده برای مثال زمین اتاق مانند آسفالت و سقف مانند روکش فلزی است که خیلی غیر طبیعی جلوه میکند.گذاشتن 2 لوله و سطل هم چیزی نیست که دیزاین را قوی جلوه دهد در ضمن پشت آن سطل هم یک شی شبیه تخم گودزیلا گذاشته شده که اصلاً تکسچری هم ندارد.
1 از 10
اجرای بازی:من با اینکه به وسیله کلید F5 رزولوشن را بالا بردم و روی 1280 در 720 قرار دادم فقط 512 فریم میگرفتم که البته توی رزولوشن پایین هم همین بود به معنی اینکه فریم ریت محدود شده و اگر محدودیت وجود نداشت فکر کنم 1 میلیون فریم در ثانیه هم میشد که این فریم ریت بالا تنها نکته خوب بود که باز هم به دلیل کمبود گرافیک خیلی کار بزرگی را نشان نمیدهد و کاملاً معمولی میباشد که البته محدود کردن فریم را روی Refresh Rate مانیتورها میگذارند که آن هم رعایت نشده بود(مال من 60 فریم).
البته اگر کلید F11 را دوبار بزنید سقف روی حالت وایرفریم قرار میگیرد و میتوان متوجه شد که به جای استفاده از 2 پلیگن برای سقف مثلثی از چندین پلیگن استفاده شده که بهینه نبودن بازی را نشان میدهد.
یک منو هم که ندیدیم و جای به نمایش در آمدن کلمه The End در آخر فقط کلمه Loading... به چشم میخورد که هر فردی را منتظر مرحله بعدی میگذارد اما هیچ مرحله دومی وجود ندارد.
0.5 از 10
این نقد یعنی اینکه ببین چقدر دوستت دارم :40::10:
تا حالا چند نفر بازی کسی دیگه رو توی این انجمن نقد کرده بودن :5:
ولی در کل بگم اینجوری نمیشه باید سیستم کاریت رو عوض کنی و یه جور دیگه پیش بری اصلاً ازت انتظار نداشتم از من نمرات بین نیم تا 2 و نیم بگیری.
تازه خیلی ارفاق کردم میخواستم اولش بین 0.05تا سقف 0.25 بدم.
RatAtouille
10-09-2011, 18:59
دمت گرم ! :31: این شد نقد درست حسابی !
تصویر به صورت کاملاً غیر طبیعی هی بالا و پایین میشد و توی بازی نشونه ای از ایرانی بودن وجود نداشت و مهم تر از همه سر کار هم بودیم چون انگار زامبی ها تعیین کردن که بعد از یه زمانی میخورنت و بالای تصویر زمان میبینیم در صورتی که میبینیم زامبی ها هم دروغ گفته اند چون بعد از تمام شدن زمان هیچ اتفاقی نیوفتاد.
این به این خاطره که ادامه مرحله رو هنوز نساختم ! مدل زامبی هم نداشتم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نها نکته جالبش آمیخته شدن موزیکش با خود بازی بود که اون هم به خاطر پخش شدن صداهای زامبی کاملاً غیر طبیعی و تکرار بیش از حد آن و دیگر جلوه خاصی برای بازی نمیگذاشت.
صداگذاری:اصلاً صدای قدم برداشتن به گوش نمیرسد و صداهای خیلی ناهنجاری به عنوان صدای زامبی پخش میشود و 3بعدی بودن صدا در هیچ جای بازی احساس نمیشود و حتی صدای باز شدن در در آخر مرحله هم گذاشته نشده.
حتما اصلاح میکنم ...
موزیک:در کل بازی یک موسیقی بیشتر پخش نشد که آن هم به خوبی با جو باز آمیخته شده بود.
پس چرا 2.5 ! :31: اونو هم خودم اجرا کرده بودم ... ( با پیانو )
راستی اینارو تو نقدت اصلاح کن :
در بازی اصلاً از هیچ گونه شیدر استفاده نشده و کیفیت تکسچر ها متغیر میباشد به این معنی که تکسچر دیوار معمولی و تکسچر لوله ها بسیار ضعیف هستند یا برای مثال پرچمی که در گوشه اتاق مجود دارد بسیار کم کیفیت است اما نوشته روی آن از بازی Splinter Cell Conviction هم بهتر است.
من اصلا توانایی ایجاد شیدر و هیچ چیز دیگه ای رو ندارم چون ورژن برنامه ای که استفاده میکنم رایگانه و در کل کرکی هم براش نیست ! پس امکاناتی از قبیل شیدر ، بامپ مپینگ ، نرمال مپینگ ، استفاده از آهنگ های با کیفیت بالا و یا بلور کردن و یا ... رو ندارم
در این مورد هم اگر کمک کنید که صحنه رو چجوری بچینم ممنون میشم plz........
از هرگونه کمک ، یا نظر و پیشنهای شدیدا استقبال میشه ....
تکسچرها بد کار گذاشته شده برای مثال زمین اتاق مانند آسفالت و سقف مانند روکش فلزی است که خیلی غیر طبیعی جلوه میکند.گذاشتن 2 لوله و سطل هم چیزی نیست که دیزاین را قوی جلوه دهد در ضمن پشت آن سطل هم یک شی شبیه تخم گودزیلا گذاشته شده که اصلاً تکسچری هم ندارد.
باور کن تمام اینترنت رو زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که به دردم بخوره ... میشه در این مورد بگی زمین رو چی بگذارم ؟ دارم رو این بازی کار میکنم و تا آخر این هفته هم وقت دارم و بعد از اون میشم مثل آقا امیر رضا (پشت پرده :31:) ...
تخم گودزیلا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا در سطل آشغاله آخه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر کلید F11 را دوبار بزنید سقف روی حالت وایرفریم قرار میگیرد و میتوان متوجه شد که به جای استفاده از 2 پلیگن برای سقف مثلثی از چندین پلیگن استفاده شده که بهینه نبودن بازی را نشان میدهد.
یک منو هم که ندیدیم و جای به نمایش در آمدن کلمه The End در آخر فقط کلمه Loading... به چشم میخورد که هر فردی را منتظر مرحله بعدی میگذارد اما هیچ مرحله دومی وجود ندارد.
اونو که باید مرحله دوم رو درست کنم بعد !
در کل دمت جیییییییـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــز !
ممنون میشم تو اون 2 مورد هم راهنمایی بفرمایید ....
راستی چجوری بشه که راه رفتن یک آدم زخمی رو برسونه ... ؟
prince 0f persia
10-09-2011, 19:18
می شه ورژن گیم ستودیوتو بگی؟ شاید بتونم کرکشو پیدا کنم.
RatAtouille
10-09-2011, 19:23
می شه ورژن گیم ستودیوتو بگی؟ شاید بتونم کرکشو پیدا کنم
ورژن برنامه
8.10.1
راستی اینارو تو نقدت اصلاح کن :
هیچی رو اصلاح نمیکنم چون از بازی نقد کردم و کسی که نقد میکنه کاری با انجین و هزینه و توانایی سازنده نداره وگرنه الان باید به این بازی به خاطر بد بودن انجین و کمبود هزینه امتیازی حدود 7.5 میدادم :31:
یه مورد دیگه:
خدا وکیلی این در سطل آشغاله یا تخم گودزیلا:
بعداً میگن چرا باز بهینه نیست.
خب همینه دیگه خود اون گودزیلایی که توی اون هست میدونی چند هزار تا پلی داره :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکسچرها رو پیغام خصوصی دادم.
ولی واقعاً نمیدونم چی سرچ کردی که پیدا نکردی.
به هر حال 2 تا تکسچر نسبتاً با کیفیت که زیر میبینید رو براتون فرستادم.
از نظر طراحی محیط هم باید تلاشت زیاد باشه وگرنه نمیتونی این چیزی که میگم رو بسازی.
وقتی میگی با تکسچرینگ و غیره 4-5 ساعت طول کشیده نباید انتظار زیاد داشت ولی خودم اگه بودم 2-3 روز 24 ساعت روی همین کار میکردم.
بگذریم چیزی که من میگم اینه که باید بدونی چی میخوای بسازی.
مثلاً عکس زیر رو اگه میتونی بساز بدون میتونی چیزی که من میخوام رو بسازی:
parvizamd
10-09-2011, 20:30
راه رفتن آدم زخمی میشه برای مثال صفحه رو تار کرد دوباره شفاف کرد اما ....
RatAtouille
10-09-2011, 20:42
منظورت این نیست که زمینی با چنین جزئیاتی بسازم ؟! چون این در توان من نیست مگر این که شما هم کمک کنید ...
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
راه رفتن آدم زخمی میشه برای مثال صفحه رو تار کرد دوباره شفاف کرد اما ....
Crack !
بعد چون من تا حالا شیدر نگذاشتم اگرم بخام بگذارم کار میره برای ماه دیگه .
parvizamd
10-09-2011, 20:51
نگاه کن RL-TEAM فهمیده گیم استدیو دیگه کسی کار نمی کنه دیگه زحمت کرکشو کسی نمی کشه:31:
RatAtouille
10-09-2011, 21:00
نگاه کن RL-TEAM فهمیده گیم استدیو دیگه کسی کار نمی کنه دیگه زحمت کرکشو کسی نمی کشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم والا !؟!:31:
:31:
محیط های خودم رو ببینی درسته به محیط های اون بازی نمیرسه(مافیا 2)ولی خیلی هم کمتر از اون نیست.
راستی حرکت آدم زخمی به نقطه زخمی شده بر میگرده,اگه پای چپ باشه تقریباً میشه همون چیزی که ساختی با این تفاوت که یکم چپ و راست هم باید تمایل داشته باشه.ولی اگه شکمش زخمی شده کلاً باید از روی درد خمیده راه بره و ...
در کل الان فقط بلا و پایینش رو فقط درست کردی اونم وقتی به اوج میرسه یهو انگار با سرعت 100 برابر سقوط میکنه میاد پایین در صورتی که اینجوری نباید باشه.
اصلاً به کلت یه دوربین فیلم برداری یا اصلاً گوشی وصل کن خودت بشو آدم زخمی فیلم بگیر بعد ببین چجوری حرکت میکنه حالا یکم حرکتش زیاد میشه چون زاویه دید انسان زیاده براش عادی نیست اونقدر حرکت رو روی نیم وجب مانیتور ببینه برای همینم دقیق دقیق لازم نیست اون رو در بیاری.
اصلاً ببینم گاوچران چرا تو امضاته وقتی این رو داری میسازی.
همین حرکت زخمی رو میتونی درست کنی بذاری روی گاوچران البته من نمیدونم سبکش همینه یا نه ولی منظورم این بود که جایی که روی شونصد تا بازی کار کنی همشون هم از متوسط پایین تر باشن بیا یه بازی بساز ولی خوب بساز.
الان بازی سازهای خوب ایرانی دیدن تکی(نه از لحاظ فردی بلکه شرکتی)دارن با هم همکاری میکنن مثلاً رسانا شکوه کویر با هورخش کار میکنه که بازی بهتر بدن بیرون یعنی نه تنها نیومدن 1000 تا بازی معمولی بدن بلکه قدرت هاشون رو روی هم گذاشتن یه بازی خفن بدن(البته در قراردادشون بیش از 1 بازی هست) حالا شما میخوای تکی شونصد تا بازی خر بدی بیرون :5:
عجب حرف های تاثیر گذاری زدم :31:
امیدوارم تونسته باشم یه راهنمایی کوچیکی در حد یه شاگرد کرده باشم. :11:
RatAtouille
11-09-2011, 09:12
:31:
محیط های خودم رو ببینی درسته به محیط های اون بازی نمیرسه(مافیا 2)ولی خیلی هم کمتر از اون نیست.
راستی حرکت آدم زخمی به نقطه زخمی شده بر میگرده,اگه پای چپ باشه تقریباً میشه همون چیزی که ساختی با این تفاوت که یکم چپ و راست هم باید تمایل داشته باشه.ولی اگه شکمش زخمی شده کلاً باید از روی درد خمیده راه بره و ...
در کل الان فقط بلا و پایینش رو فقط درست کردی اونم وقتی به اوج میرسه یهو انگار با سرعت 100 برابر سقوط میکنه میاد پایین در صورتی که اینجوری نباید باشه.
اصلاً به کلت یه دوربین فیلم برداری یا اصلاً گوشی وصل کن خودت بشو آدم زخمی فیلم بگیر بعد ببین چجوری حرکت میکنه حالا یکم حرکتش زیاد میشه چون زاویه دید انسان زیاده براش عادی نیست اونقدر حرکت رو روی نیم وجب مانیتور ببینه برای همینم دقیق دقیق لازم نیست اون رو در بیاری.
اصلاً ببینم گاوچران چرا تو امضاته وقتی این رو داری میسازی.
همین حرکت زخمی رو میتونی درست کنی بذاری روی گاوچران البته من نمیدونم سبکش همینه یا نه ولی منظورم این بود که جایی که روی شونصد تا بازی کار کنی همشون هم از متوسط پایین تر باشن بیا یه بازی بساز ولی خوب بساز.
الان بازی سازهای خوب ایرانی دیدن تکی(نه از لحاظ فردی بلکه شرکتی)دارن با هم همکاری میکنن مثلاً رسانا شکوه کویر با هورخش کار میکنه که بازی بهتر بدن بیرون یعنی نه تنها نیومدن 1000 تا بازی معمولی بدن بلکه قدرت هاشون رو روی هم گذاشتن یه بازی خفن بدن(البته در قراردادشون بیش از 1 بازی هست) حالا شما میخوای تکی شونصد تا بازی خر بدی بیرون :5:
عجب حرف های تاثیر گذاری زدم :31:
امیدوارم تونسته باشم یه راهنمایی کوچیکی در حد یه شاگرد کرده باشم. :11:
آخه من سبک بازیم ترسناکه !کلا با سبک بازی مافیا فرق داره (اگر الگو میدی الگو ترس ناک بده خوب ! الان میرم تو اینترنت نبال این نوع زمینا میگردم . ) :31: مافیا رو یازی کردم قبلا شاه کاری بود برای خودش ( من دوئشو بازی کردم ) بعد اون امضا که مال قبل از امتحانات بود ... بعدا که یک شات خوب از بازی گرفتم امضامو عوض میکنم ... در کل دمت گرم کلا چیز های سازنده ای بود .:11:
از دوستان خواهش میکنم همیجوری نقد کنید ( یعنی بازی رو بکوبونید :31: )
:40::40::40::40::40:
Reza Azimy_RW
11-09-2011, 14:27
منم دانلود کردم
یعنی همون روز اول میخاستم دانلود کنم وسطایه دانلود گیر کرد دیگه ولش کردم تا الان !
خلاصه که دیگه گفتنیا رو دوستان گفتن . ولی خوب ... خوبه ولی باید بیشتر تلاش کنی . دیگه فکر کنم با تری دی گیم استادیو اشنا شدیو راحت میتونی بیای رو یونیتی یا یو دی کی . هر چی زودتر انجینتو عوض کنی خیلی خیلی به نفعته
Reza Azimy_RW
11-09-2011, 14:33
راستی اگه از شیدرها نمیشه استفاده کرد لایت مپ که میشه وارد کرد بهش ؟
اگه میشه میتونی تو تری دی مکس نورپردازی و... رو انجام بدی و به صورت لایت مپ وارد کنی کلی میاره رو گرافیکه بازی .
لایت مپ برای انجینهایی که نورپردازی درست و حسابی ندارن نعمتیه
RatAtouille
11-09-2011, 15:35
راستی اگه از شیدرها نمیشه استفاده کرد لایت مپ که میشه وارد کرد بهش ؟
اگه میشه میتونی تو تری دی مکس نورپردازی و... رو انجام بدی و به صورت لایت مپ وارد کنی کلی میاره رو گرافیکه بازی .
لایت مپ برای انجینهایی که نورپردازی درست و حسابی ندارن نعمتیه
به قول اون فیلمه : لایت مپم کجا بود ... :31:
خداوکیلی عکس من رو توی صفحه قبل ببین چه تکسچر با کیفیتی بهت دادم.
همون تکسچر رو گذاشتی روی کف انگار از توی سطل آشغال درش آوردی.
یکم هم لوپش رو زیاد کن کاشی انقدر گنده نمیشه که :31:
ولی محیط رو بهتر کردی روی اون تابلو هم یه نوشته با کیفیت بنداز.
RatAtouille
11-09-2011, 18:28
این خوبه :
رندر با 3d max گرفته شده !
شما ها از گیم استدیو مجانی و با مدلینگ من چه انتظاری دارید آخه !!!!
از این به بعد مدلینگ با شما :31: :46:
parvizamd
11-09-2011, 19:45
خدایش خیلی بهتر شد.:46:
RatAtouille
11-09-2011, 22:23
آخه با 3d max رندر گرفتم !
NINJA0098
12-09-2011, 00:38
خداوکیلی عکس من رو توی صفحه قبل ببین چه تکسچر با کیفیتی بهت دادم.خب بیچاره حق داره دیگه تو اون شات شما از بامپ و اسپکولار و فکر کنم دیفیوز پاور استفاده کردین این میگه نمیتونه این کارو بکنه دیگه واس همین اینجوری میشه...نسخه رایگان گیم استودیو واقعا محدوده.....
parvizamd
12-09-2011, 06:21
نگید محدوده بگید افتضاحست.....
RatAtouille
12-09-2011, 10:48
آقا نا امیدم نکنید لطفا :31:
littledemon
12-09-2011, 11:02
:31: چقدر اینا خوب روحیه میدن !
شانس آوردی کنارشون نیستی اگه نه کتک کاری میشد !:27:
خوب ببین رفیق تا اینجای کار بدک هم نیست . شما بیا یه Sky بنداز که یکم تو چشم نزنه اون بک گراند .
بعد هم هر تکستچری رو فعلا تو اندازه واقعیش بتونی بزنی خوبه ...حالا نورپردازی پیشرفته پیشکشت فعلا ...
قدم قدم ...:11:
همه اینا رو داریم میگیم که انجین رو ول کنه.
هر چه زودتر بهتر.
آقا منم سورس FPSC رو دستکاری کرده بودم چقدر باهاش حال میکردم ولی 2 روز اومدم رو یونیتی اون رو کلاً دیگه ول کردم. :31:
littledemon
12-09-2011, 21:43
نه . خودمونیم واقعا unity در مقایه با 3dgs هم آسونتره کار باهاش و هم قدرتمندتره !
خیلیا فکر میکنن 3dgs آسونه ...ولی دقیقا عکس این موضوع برقراره !
ما هم پیوستیم به جبهه مخالفانت به همین زوودی !:31: ولی امتحانش کن رفیق به نظر من !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.