مشاهده نسخه کامل
: باز هم Over Clock
دوستان خوبم سلام:20:
یه سوال داشتم راجع برنامه AI SUITE میخواستم بدونم من الان در قسمت EPU از mode Auto استفاده دارم میکنم که CPU رو تا 4300 اور میکنه ولی دما به نظرم بالاست تا ۶۷ میره ولی بد از ۵الی ۱۰ دقیقه کم کم میاد پائین تا ۶۳ درجه با prime95 تست گرفتم
تو 3d mark تغییری تو rating cpu ندیدم
پیشنهاد میدی از این mode استفاده کنم یا از bios اور کنم
:11:
من خودم ترجیح میدم از تو بایوس اوررو انجام بدم چون پارامترهای بیشتری دستمه برای اور
با پرایم 95 اگه بعد از 30 دقیقه تست در حالت اور دما همون حدود 65 ایناست مشکلی نداره
من هم فکر میکنم از طریقه بایوس باید بهتر باشه حالا اگه من از طریقه بایوس این کارو بکنم اونوقت باز این برنامه رو اور من اور تمیکنه که؟
من هم فکر میکنم از طریقه بایوس باید بهتر باشه حالا اگه من از طریقه بایوس این کارو بکنم اونوقت باز این برنامه رو اور من اور تمیکنه که؟
نه دیگه وقتی از بایوس اور کنید دیگه کاری به این نرم افزار نداریم
یعنی باید کلا از سیستم پاکش کنم؟
به نظرتون 5000 میشه safe اومد بالا برای طولانی مدت؟
یعنی باید کلا از سیستم پاکش کنم؟
به نظرتون 5000 میشه safe اومد بالا برای طولانی مدت؟
بستگی به نوع خنک کننده سی پی یو و سیستم تهویه ی کیس و ..... داره
شما یواش یواش اور کنید ببینید تا کجا میشه اور سیف کرد اینو باید خودتون بفهمید
و در لود هم نباید سی پی یو دماش از 65 بیشتر بشه
همچنین برید به سایت سازنده ی سی پی یو و حتما ببینید که سی پی یو تا چه ولتاژ ی رو میتونه تحمل کنه
ok حالا اگه بخوام از bios اور کنم باید چی کار کنم؟
و
به نظرتون با کولینگی که دارم میتو نم تا 5000 برم؟
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z به همراه دو عکس از تب spd و memory بزارین
همچنین اسم و مدل فن رو هم بزارین
مدل مین و پاور هم بگین
ess_1362
01-09-2011, 20:44
اول که حتما از بایاس برای اور استفاده کنید بارها در این مورد هشدار دادم
و اینکه شما مشکل ناپایداری داری چون بعد از چند دقیقه یک یا چند تا از هسته ها ارور میدن و از پروسس کنارگذاشته میشن در نتیجه دما میاد پایین
مگه تو امضام نیست:18:
مرسی آقا احسان که تو بحث شرکت کردید بله درست میفرمائید دما میاد پائین اما بعد از چند دقیقه میاد بالا البته تو رنج ۳الی ۴ درجهاما من ۴۵ دقیقه با ۹۵ تست گرفتم error ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
مگه تو امضام نیست:18:
مرسی آقا احسان که تو بحث شرکت کردید بله درست میفرمائید دما میاد پائین اما بعد از چند دقیقه میاد بالا البته تو رنج ۳الی ۴ درجهاما من ۴۵ دقیقه با ۹۵ تست گرفتم error ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من عکسارو نزاشتین
بله ببخشید از یه سایت دیگه گذشتم:11:
شما با افزایش ضریب سی پی یو راحت میتونید اور کنید مشکلی نداره
البته مدل فنتون رو نگفتین والان در حالت عادی دمای سی پی یو در لود چقدره
برای اور شما باید قابلیت turbo boost ,c2e,eist function و گزینه هایی که باعث مصرف سی پی یو میشن رو غیر فعال کنید
CPU : Core i7 2600K
MB: Asus P8Z68 V-PRO
RAM : 2 * 4GIG corsair Vengeance
VGA: 6990 4GIG SAPPHIRE
CASE: X9
PSU: 885 GREEN
COOLING: Cooler Master Hyper 212
بین ۳۶ تا ۴۰ دمای cpu در حالت معمولی هست
اگه turbo boost رو غیر فعال کنیم که دیگه همش رو high frequence میمونیم
CPU : Core i7 2600K
MB: Asus P8Z68 V-PRO
RAM : 2 * 4GIG corsair Vengeance
VGA: 6990 4GIG SAPPHIRE
CASE: X9
PSU: 885 GREEN
COOLING: Cooler Master Hyper 212
بین ۳۶ تا ۴۰ دمای cpu در حالت معمولی هست
اگه turbo boost رو غیر فعال کنیم که دیگه همش رو high frequence میمونیم
نه
c1e فعال باشه حالت idle سی پی یو حفظه میشه
خوب دما د رحالت لود بدون اور چنده ؟
هر کاریش میکنم باز میاد روی ۴۳۰۰ ،
۳تا مد داره :
Auto
high performance
max power saving
به جز آخری همه میان روی ۴۳۰۰
هر کاریش میکنم باز میاد روی ۴۳۰۰ ،
۳تا مد داره :
Auto
high performance
max power saving
به جز آخری همه میان روی ۴۳۰۰
کلاک رو 4300 میاد ؟
کلاک دیفالت این سی پی یو 3400 هست
شما یعنی تا 4300 اور کردین ؟
با این اور شرایط دمای سی پی یو چطوریه ؟
ولتاژ هم دادین به سی پی یو ؟
شما ضریب سی پی یو رو برای اور بالا ببرین
بالا میبرین باز هم تغییر یایجاد نمیشه ؟
ببخشید باید از تو بایوس هم میذاشتم روی نرمال
جالبه باز روی ۳.۴ نیومد روی ۳۵۱۲ ثابت شده multiplier هم روی x35
دما هم به صورت کلی ۵۱:
۴۴ core1
۴۷
۵۰
۴۸
من گیج شدم یکمی شما یه بار میگید 4300 یه بار میگید 3400 من گیج شدم
شما مگه مولتی سی پی یو رو زیاد نمیکنید؟
الان چه مشکلی دارید شما یک دور بایوس رو دیفالت کنید
بعد مولتی سی پی یو رو زیاد کنید گزینه هایی که گفتم غیر فعال کنید
ولتاژ هم فعلا ندین به سی پی یو این کارارو انجام بدین به هیچ پارمتر دیگه ای هم دست نزنید مشکلی بود بگید
باز هم عذر خواهی میکنم آخه من از خود برنامه AI Suiteگذاشتم روی نرمال فکر نمیکردم که باید از بایوس هم تغییر بدم چون من فقط از ویندوز این کارو کردم الان همه چیز به صورت دیفالت هست
من کم کم مولتی سی پی یو رو تغییر میدم تا ببینم چه مشکلی پیش میاد .
راستی با برنامه ۹۵ باید چه جوری بفهمیم که سیستم پایدار هست ?
باز هم عذر خواهی میکنم آخه من از خود برنامه AI Suiteگذاشتم روی نرمال فکر نمیکردم که باید از بایوس هم تغییر بدم چون من فقط از ویندوز این کارو کردم الان همه چیز به صورت دیفالت هست
من کم کم مولتی سی پی یو رو تغییر میدم تا ببینم چه مشکلی پیش میاد .
راستی با برنامه ۹۵ باید چه جوری بفهمیم که سیستم پایدار هست ?
اوکی
اون نرم افزار رو بزارید کنار فقط با بایوس کار کنید
نرم افزار پرایم95 رو رو حالت blend 30 دقیقه تست بگیرید حین تست دما چک بشه عددشم تو پست قبلی گفتم که چقدر باید باشه
موقع تست نباید هیچ ارور یا warning داده بشه فریز نشه صفحه هنگ ریست و هرگون ناپایداری صفحه آبی و ....
هر موردی که بعد از اور پیش اومد بگین
مواردی که اشاره کردید رو ندیدم چیزهای مشابه که دیدم :
turbo mode
c1e
c3 report
c6 report
مواردی که اشاره کردید رو ندیدم چیزهای مشابه که دیدم :
turbo mode
c1e
c3 report
c6 report
c1e رو بزارید فعال باشه تا حالت idle سی پی یو حفظ بشه
خوب اورتون به کجا رسید تا الان؟
خوب اون هایی که گفتید رو ندیدم ,یعنی اور کنم!
خوب اون هایی که گفتید رو ندیدم ,یعنی اور کنم!
شروع کنید
از ضریب سی پی یو به اندازه ی 400 مگاهرتز اور کنید تست بگیرید اگه شرایط دما خوب بود و سیستم پایدار بود ادامه بدید تا به اور سیف برسین
1-ببخشید آقا مهرداد من هر کاری کردم نتونستم cpu ratio از حالت Auto دربیارم!
2-برای این که من بخوام از فرکانس رم هام استفاده کنم ... AI گذاشتم X.M.P این که مشکلی نداره که؟
3-بعد یه سوال دیگه از وقتی بایوس هم رو دیفالت کردم وقتی ریست میکنم سیستم رو یه بار خاموش میشه بد از چند ثانیه دوباره روشن میشه این علتش چیه؟
1-ببخشید آقا مهرداد من هر کاری کردم نتونستم cpu ratio از حالت Auto دربیارم!
2-برای این که من بخوام از فرکانس رم هام استفاده کنم ... AI گذاشتم X.M.P این که مشکلی نداره که؟
3-بعد یه سوال دیگه از وقتی بایوس هم رو دیفالت کردم وقتی ریست میکنم سیستم رو یه بار خاموش میشه بد از چند ثانیه دوباره روشن میشه این علتش چیه؟
اون مشکل خاموش شدن لحظه ای ایراد نداره
بعضی اوقات بعد از اعمال تنظیمات اور وقتی سیو کنید تنظیمات رو و ریست کنید یک لحظه سیستم خاموش میشه و سریع میاد بالا اون موردی نداره
xmp مربوط به رم هست ما به اون کاری نداریم چون داریم با ضریب سی پی یو رو اور میکنیم
وقتی با ضریب سی پی یو اور بشه دیگه به فرکانس رم و qpi کاری نداریم
خوب ضریب سی پی یو رو از حالت auto خارج کنید و به صورت دستی تغییرش بدین حتما یک قفل داره باید با اون باز کنید
یا اینکه بیاین روش و با + , - یا دکمه های دیگه تغییرش بدین این موارد رو چک کنید
تا 4000 اور کردم دما هم بین ۶۱ تا ۶۵ متغیر بود بیشتر روی ۶۱ تا ۶۲ بود البته من یه مشکلی که دارم دمای خود اتاقم بین ۲ الی ۳ درجه متغیر هست.
به نظرتون با این کولینگ این دما زیاد نیست؟
تا 4000 اور کردم دما هم بین ۶۱ تا ۶۵ متغیر بود بیشتر روی ۶۱ تا ۶۲ بود البته من یه مشکلی که دارم دمای خود اتاقم بین ۲ الی ۳ درجه متغیر هست.
به نظرتون با این کولینگ این دما زیاد نیست؟
دما خوبه
سیستم تهویه ی کیس چطوره ؟
برید تو ستاپ و smart fan رو غیر فعال کنید تا فن همیشه رو دور آخر بچرخه
در این حالت باز هم دما را برای من بخونید
کیسم x9 هست تنظیمات فًن رو هم گذشتم روی turbo .وقتی دمای سی پی یو از ۵۷ الی ۵۸ بالاتر میره دیگه میره روی ۱۰۰ درصد
بالاتر ببرید ببینید وضعیت دما به چه شکل هست در صورت نیاز ولتاژ هم بدید به سی پی یو
ولتاژ رو چه مقدار ببرم بالا ؟
تا چه قدر اضافه کنم؟
ولتاژ رو چه مقدار ببرم بالا ؟
تا چه قدر اضافه کنم؟
در صورتی که نیاز بود ولتاژ اضافه کنید علائمشم فکر کنم گفتم اگه خواستین اضافه کنید به اندازه ی یک مرحله در حد دهم یا صدم
الان گذاشتم روی ۴۵۰۰ دما هم بین ۶۵ تا ۶۸ جابجا میشه.چطوره؟
برای اضافه کردن ولتاژ دو حالت داره یکی offset اون یکی هم به صورت manual .با کدوم باید انجام بدم؟ اگه بذارم رو حالت دستی باید تایپ کنم الان هم ولتاژ متغیر هست البته فکر کنم رو یه 1.144 باید باشه.
فکر کنم بخوام بیام بالاتر باید حتما ولتاژ بدم؟
چرا این قدر دما تغییر میکنه؟
آقا احسان در رابطه با شرایط قبل گفت برای اینکه سیستم پایدار نبوده ولی الان چرا این جوریه؟
یه چیزه دیگه این offset رو وقتی انتخاب میکنم فقط یه +/- میاد که باید یا کم کنم یا زیاد جائی هم نشون نمیده چه قدر زیاد شده چه قدر کم!؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.