مشاهده نسخه کامل
: خطا در VS
سلاتم به همه دوستان.
یک پروژه C# در VS2010 می سازم. کنترل های مورد نظر را قرار می دهم. اما موقعی که می خواهم کدی بنویسم پیغام می دهد:
object not set to an instance of an object
قبلا کار می کرده و هیچ مشکای هم نداشته اما حالا تا میام بنویسم این طوری میشه. با هر .net ی هم همین طوری هست.
ممنون.
سلام کدهاتونو بررسی کنید.
این خطا زمانی رخ میده که یکی از متغیر ها یا کلاس ها Null باشن.
برای مثال کد زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
Mr Mohabat
12-09-2011, 09:18
سلام
اینخطا یعنی چی ؟
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
متشکر . ولی راه حلش این نبود. متوجه شدم که روی سیستم Python for VS نصب شده. یعنی استفاده از IDE ویژوال استادیو برای پایتون. در new project کاملا دیده می شد. اون رو پاک کردم درست شد.
اگر یک SDK جدید اضافه می شه مثلا یک زبان دیگه که VS نباید برای زبان دیگه ای هنگ کنه؟ باید بکنه؟ اصلا این IDE با این قدرت که رقیب نداره چرا باید تداخل زبانی پیدا کند؟ و سولات مشابه. اگر کسی از دوستان اطلاعی در مورد هسته این IDE دارد در اختیار ما هم قرار دهد.
ممنون/
---------------------
دوست عزیز شما SqlConnection رو بررسی کن.ببین با همون آدرس در Sql Management می توانی وصل شی؟
فایروال فعال داری که برنامت و VS رو محدود کند؟
چی شد که این پیفام آمد، کمی بیشتر توضیح دهید.
Mr Mohabat
12-09-2011, 23:01
کلا مشکل نر افزاری دارم
درسش کنم حل میشه
مرسی
سلام.
متشکر . ولی راه حلش این نبود. متوجه شدم که روی سیستم Python for VS نصب شده. یعنی استفاده از IDE ویژوال استادیو برای پایتون. در new project کاملا دیده می شد. اون رو پاک کردم درست شد.
نمیدونم چطوری این مشکل حل شده.
خوب شما اگه خود خطا رو هم معنی کنید همونی میشه که من گفتم.
و اگه کدی که دادم رو تست کنید و به خطای داخل catch یه نگاه بندازید به جواب میرسید.
من با این خطا زیاد توی ویژوال استادیو مواجه شدم و دلیلش هم فقط همینی بود که گفتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش های زیادی برای پیشگیری خطاها وجود داره....
ولی اینی که شما گفتی خیلی عجیب بود!
موفق و پیروز باشید:11:.
کلام شما کاملا صحیح است. اما این پیغام خطای برنامه نویسی نبود و مشکل از خود VS بود. چون یک کد MessegeBox هم قرار می دادی در هر پروژه ای خطا میداد.
این خطا رو من قبلا پس از نصب 2010 دیده بودم که نمی شد پروژه ساخت که با راهکارهایی حل شد و این بار هیچ ربطی به کد نداشت و با تغییرات رجیستری که خود میکروسافت گفته بود حل شد.
من به این نتیجه رسیدم که خطاهای خود VS نیز با این پیغام نمایش داده می شوند و حالا تمایز بین این خطاها دشوار می شه.
این پیغام نیز با حذف SDK پایتون حل شد و هم اکنون هیچ خطایی نیز وجود ندارد.
از راهنماییتون ممنون.
پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.