ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رندر نشدن background

farokh007
01-09-2011, 11:53
سلام بر اساتید
من یه مشکلی دارم و اون اینه که وقتی با viewport backgrond تو مکس با دستور alt+B یه عکس رو القا میکنم تو رندر نیست و پس زمینه سیاهه!
کجا رو دارم اشتباه می کنم؟ چرا توی رندر معلوم نیس؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Borhan72
01-09-2011, 12:35
سلام دوست عزیز...
Viewport Backgroung فقط برای نشون دادن یک عکس در ویرپورت هاس...
برای اینکه توی رندر نمایش داده بشه، کلید 8 رو باید بزنید تا پنجره ی Enviroment باز بشه و در قسمت Enviroment map میتونی به کارت بکگراند بدی... :46:

البته شما اگر میخواید از بکگراند، برای کامپوزیت کردن آبجکت هاتون استفاده کنید، کار اشتباهی هستش...
من خودم یه آموزش مختصر در مورد کامپوزیت با استفاده از VRay نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hosienmax100
01-09-2011, 12:46
8 رو بزن مپ مورد نظر رو در قسمت environment map ایمپورت کن ..

در قسمت viewport background اون گزینه use environment background رو تیک بزن که الان توی عکسی که گزاشتی غیر فعال ئه ..

موفق باشی /

farokh007
01-09-2011, 15:05
8 رو بزن مپ مورد نظر رو در قسمت environment map ایمپورت کن ..

در قسمت viewport background اون گزینه use environment background رو تیک بزن که الان توی عکسی که گزاشتی غیر فعال ئه ..

موفق باشی /

ممنون
یعنی اصلا امکان رندر کردن viewport نیست! باید باشه آخه من آموزشی رو دارم که تا دکمه رندر رو میزنه عکسی که کرده رندر میشه بدون دکمه 8
یه سوال دیگه اگه عکس رو با دکمه 8 بذم به زمینه چجوری با رنگاش باری کنم تا درخشان تر بشه عین وقتی که عکسو به vray mtl light میدیم!

hosienmax100
01-09-2011, 17:53
خب زمانی که شما عکس رو توی انویرونمنت گزاشتید توی ویپورت هم دیده میشه دیگه /در واقع فقط مسیر لود عوض شده ..

در خصوص رنگ ها و کالر بالانس و این حرف ها پیشنهاد من اینه شما عکس رو لود کنید با استفاده از دیدی که توی ویپورت دارید دوربین و ابجکت رو ست کنید بعد که matt shadow گزاشتید بدون بک خروجی بگیرید و توی نرم افزار ادیتور واسه پست پرودکشن روی بک کار کنید ..

اگر این کارو نکردید باز مشکلی نیست شما می تونید مثلا از یه مپ (color corecction) برا بک استفاده کنید و مپ رو اونجا لود کنید و با سیتینگش ور برید تا به نتیجه ی دلخواه برسید

و یا اینکه از بخش exposure control برای تنظیم نور بک استفاده کنید

راه های زیادی هست شما هر جور راحتید کار کنید

موفق باشید /