مشاهده نسخه کامل
: 3 مشکل در طراحی وب ممنون می شم کمکم کنید
lordhackers
31-08-2011, 23:55
با سلام خدمت دوستان من 3 تا سوال داشتم ممنون می شم جوابمو بدید
1 داخل تعدادی از سایت ها نوشته روی 1+ کلیک کنید و ما را در گوگل محبوب کنید می خواستم بدنم که این چیه و چگونه می تونم برای وبلاگ از این امکان استفاده کنم
2 من می خوام پایین سایتم یه لینک قرار بدم طوری که اون لینک اتوماتیک آدرس هر صفحه ای که کاربر توش هست رو به عنوان آدرس خود لینکه قرار بده
3 داخل تعدادی از سایتها کد وضعیت آب و هوا رو ارایه می دن اگه من هم بخام داخل سایت خودم این امکان رو اریه بدم باید چی کار کنم
با تشکر از راهنماییتون
m.m.m5651
01-09-2011, 01:17
1) اگر در همین انجمن در بخش وبلاگ و تاپیک آخر که نوشته تمام کد های وبلاگ نویسی بگردید پیدا می کنید کد مورد نظرتون رو.
2) این هم کدش:
در بین دو تگ <head> و </head> :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از تگ body در محل مورد نظر یا مثلا در قسمت ویرایش قالب!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3) شما باید خودتون آب و هوا رو از یه مرکزی بگیرید. نمیشه مثلا خودتون با کد آب و هوا رو پیش بینی کنید که! اگر هم منبعش رو دارید، میتونین از تکنولوژی RSS Feed اگر منبعش داشت استفاده کنید!
lordhackers
01-09-2011, 08:42
ممنون دوست عزیز در مورد سوال اول متوجه نشدم ببین من می خام داخل سایتم مترجم گوگل رو بزارم که سایتم رو به چندتا زبون ترجمه کنه که لینکش میشه مثل زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که به جای ADRESS یه چیزی بنویسم که کاربر تو هر صفحه ای که بود با کلیک روی ترجمه به جای کلمه ی ADRESS داخل لینک بالا آدرس همون صفحه قرار بگیره ممنون می شم کمکم کنید
m.m.m5651
01-09-2011, 15:35
خوب این که +1 نیست!!!!
+1 شبیه لایک درون اف * بی می مونه که اعتبار صفحه رو تا حدودی میاره بالا! :دی
lordhackers
02-09-2011, 21:55
منظورم سوال دوم بود ببخشید
من می خام داخل سایتم مترجم گوگل رو بزارم که سایتم رو به چندتا زبون ترجمه کنه که لینکش میشه مثل زیر
که به جای ADRESS یه چیزی بنویسم که کاربر تو هر صفحه ای که بود با کلیک روی ترجمه به جای کلمه ی ADRESS داخل لینک بالا آدرس همون صفحه قرار بگیره ممنون می شم کمکم کنید[COLOR="Silver"]
همون طور كه avardeh جون گفت فقط اون كد اوليه رو فك كنم بايد اينجوري بنويسي:
البته مطمئن نيستم.ببين كار مي كنه؟
m.m.m5651
03-09-2011, 00:20
سپاس گزارم mb1372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، اما باید این طور بنویسیدش:
خط
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشید که منظورتون رو نفهمیدم :10:
سلام
- برای Google Translate صفحه زیر رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اسکریپت آب و هوا:
lordhackers
03-09-2011, 12:30
ممنون دوست عزیز ولی کد
document.getElementById("link").innerHTML="<a href="
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید wlhlink +&sl=fa&tl=en&hl=&ie=UTF-8 ">" + wlhlink + "</a>";
نشد
این فایل html که آپ کردم رو نگاه کن می خوام هرکه رو هر پرچم که کلیک کنه همون صفحه ای که توش هست به همون زبون ترجمه شه ممنون می شم اگه درستش کنی و واسم همینجا آپش کنی
با تشکر
m.m.m5651
03-09-2011, 14:20
لطفا کد هاتون رو با استفاده از علامت # بذارید تا بتونم بررسی کنم!
بعدم من گفتم
lordhackers
03-09-2011, 16:55
ببخشید کدوم کد
این رو دانلود کن .ببین
m.m.m5651
03-09-2011, 17:51
به این نمونه توجه کنید:
lordhackers
03-09-2011, 21:27
خیلی ممنون فهمیدم
skimoo_m
04-09-2011, 21:44
با سلام خدمت دوستان من 3 تا سوال داشتم ممنون می شم جوابمو بدید
1 داخل تعدادی از سایت ها نوشته روی 1+ کلیک کنید و ما را در گوگل محبوب کنید می خواستم بدنم که این چیه و چگونه می تونم برای وبلاگ از این امکان استفاده کنم
2 من می خوام پایین سایتم یه لینک قرار بدم طوری که اون لینک اتوماتیک آدرس هر صفحه ای که کاربر توش هست رو به عنوان آدرس خود لینکه قرار بده
3 داخل تعدادی از سایتها کد وضعیت آب و هوا رو ارایه می دن اگه من هم بخام داخل سایت خودم این امکان رو اریه بدم باید چی کار کنم
با تشکر از راهنماییتون
درود !
جواب سوال 1: دکمه +1 گوگل که جدیدا رواج یافته ، میزان رضایت کاربران از اون صفحه رو نشون میده و هرکی دوست داشت
میتونه یک امتیاز به سایت شما اضافه کنه. برای اضافه کردن این دکمه به سایتتون اول کد زیر رو تو هدر سایت قرار بدین:
و کد زیر رو هم جایی که می خواهین دکمه ظاهر بشه:
برای مترجم سایت هم خیلی راحت می تونی با مراجعه به یکی از دو آدرس زیر کدی رو که نیاز داری دریافت کنی و قابلیت ترجمه سایتت به 36 زبان دنیا رو فراهم کنی:
شاد باشید:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.