ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : و سرانجام مشکل بلوتوث Dell_inspiron_n5010 حل شد

B.i.r.i.y.a
31-08-2011, 17:37
درود بر همگی
مدتها بود که با بلوتوث این مدل مشکل داشتم و تو انجمن هم گشتم ولی راه حلی که دوستان ازش جواب گرفته باشن ندیدم. ظاهرا طبق گفته ی تعدادی از دوستان انجمن ، با نصب quickSet و آپدیت درایور بلوتوث ، مشکل همچنان حل نشده بود.
خلاصه من راهی که برای حل این مشکل پیدا کردم رو میگم تا دوستان هم استفاده کنن :
0. پاک کردن همه ی درایورها و برنامه هایی که تا حالا برای رفع مشکل بلوتوث نصب کردید
1. دریافت درایور بلوتوث دستگاه از سایت دل ( اگه دقت کنید دوتا درایور بلوتوث تو لیست درایورهای مربوط به شبکه هست که شما باید دومی رو دانلود کنید !)
2. دریافت آخرین فایل آپدیت درایور bios دستگاه از سایت دل
3. نصب 2 درایوری که دانلود کردید
دو نکته :
یک. نصب درایور بایوس یه نکته داره و اونم اینه که منابع تغذیه ی برق دستگاه باید همزمان وصل باشن. یعنی هم باتری رو وصل کنید و هم شارژرش رو. که اگه این کارو نکنید در اولین مراحل نصب خود برنامه اینو ازتون میخواد. پس بهرحال باید این کارو انجام بدید.
دو. در طی نصب درایور بلوتوث به یه مرحله میرسید که با پیغامی از شما میخواد که بلوتوث رو روشن کنید و منتظر میمونه تا با زدن کلید F2 این لطف رو در حقش انجام بدید :31:
4. راه اندازی مجدد سیستم (که بعد از نصب درایور ها لازمه و خود برنامه میخواد که این کار انجام بشه)
5. وقتی دوباره وارد ویندوز شدید کافیه با کلید F2 بلوتوث رو روشن کنید تا اینبار بدون هیچ مشکلی بلوتوث برای استفاده ی شما آماده بشه (نحوه ی ارسال و دریافت فایل با بلوتوث و ارتباط با موبایل برای اتصال به اینترنت از طریق موبایل رو هم که به احتمال زیاد همگی بلدید :31: )
6. کار تمام شد.
.
موفق باشید.
هر سوالی هم داشتید همینجا بپرسید ، خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
.
یا حق
10/06/1390

farhad moradi
31-08-2011, 17:59
با تشکر
این مشکل رو اگه شما سرویس تگ لپتاپتونو به سایت دل بدید و درایور بلوتوث رو دانلود کنید کاملا حل میشه . قبل نصبش باید درایور قبلی رو حذف کنید

doostmohammady
01-10-2011, 11:10
بلوتوث درست شد
اماوقتی باهدفون بلوتوثی به لب تاب وصل می شم بعد ازیه مدتی که استفاده میکنم بلوتوث لبتاب کلا قطع میشه وایکونش مخفی میشه واصلا نمیشه روشنش کرد مگه ریستارت کنم نمیدونم چرا
کمک کمک کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pc_hex
01-10-2011, 22:26
دوست عزیز من کارم نوت بوک هست . آیدی من رو اد کنید .
pc_hex@yahoo.com
mikail.bahlekeh@gmail.com