مشاهده نسخه کامل
: آیا سیستم عامل n9 قدرت رقابت با اندروید و دیگر رقبا دارد؟
yashgin128
31-08-2011, 16:38
سلام
وقتی قیافه جدید و عجیب n9 رو دیدم و مهمترین ویژگی های اونو مشاهده کردم گفتم بالاخره گوشی که من میخوام رو ساختن ولی دیدن سیستم عامل گمنام این گوشی خیلی منو ترسوند.
اخه چرا؟چرا لااقل از همون سیمبین استفاده نکرد ؟
اصلا این سیستم عامل در چه حدیه؟نرم افزارهایی می گو گیر میاد؟
اگه اندروید میزد میترکوند خداییش.
اصلا قدرت رقابت با سیستم عامل های دیگه از جمله انروید داره این؟
نمیدونید کی میاد و قیمتش چنده؟(منظورم بازارهای جهانیه)
مرسی
sarukhan
31-08-2011, 17:51
رابط کاربری میگو خیلی زیباست، چه روی تلفن همراه و چه روی نتبوک ها
مهم ترین عامل برای موفقیت سیستم عامل هم حمایت توسعه دهندگان هستش.
behrooz.shie
01-09-2011, 02:09
اندروید در مقابل میگو هیچی نیست !
:14:
yashgin128
01-09-2011, 14:11
اندروید در مقابل میگو هیچی نیست !
:14:
فک کنم این پست شما بیشتر جنبه احساسی داشت تا علمی اخه از رو امضات مشخصه.
من اطلاعی ندارم از پایه این دو سیستم عامل مخصوصا میگو اما میدونم اگه میگو اونقدر قوی بود مطمئنا روش سرمایه گذاری خیلی بیشتری میشد و خیلی بیشتر توسعه میافت مانند همین اندروید
sarukhan
01-09-2011, 14:51
من اطلاعی ندارم از پایه این دو سیستم عامل مخصوصا میگو اما میدونم اگه میگو اونقدر قوی بود مطمئنا روش سرمایه گذاری خیلی بیشتری میشد و خیلی بیشتر توسعه میافت مانند همین اندروید
الان هم روش دارن سرمایه گزاری می کنن، اینتل و نوکیا با هم روی این سیستم عامل کار می کردن که نوکیا رو به ویندوزفون اورد
اگه نوکیا از همون سه چهار سال پیش سیمبیان سوخته رو ول می کرد و تمام پشتیبانیش رو معطوف به میگو می کرد الان اوضاعش این نبود
در هر صورت الان اینتل و ال جی از این سیستم عامل پشتیبانی می کنن، چند ماه پیش هم توی سانفرانسیسکو یه کنفرانس برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان این سیستم عامل برگزار شد که همون جا هم ورژن ۱.۲ رو معرفی کردن
به هر روی هیچ سیستم عاملی از اول کار قوی نیست بلکه به مرور زمان و با پشتیبانی توسعه دهندگان رشد پیدا می کنه
فقط امیدوارم که این حمایت رو ادامه بدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.