ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای "تق تق" از داخل کیس!

borlandology
31-08-2011, 11:15
سلام
من به سخت افزار زیاد وارد نیستم.
الان مدتی میشه که وقتی سیستم رو روشن میکنم چندین بار صدای شبیه "تق" از توی کیس میاد هر صدا با بعدی حدود 2 ثانیه فاصله داره.
در کیس بازه و هر چی دقت میکنم بفهمم از کجاست اصلا معلوم نیست !
همین مشکل باعث میشه وقتی تو صفحه لودینک ویندوز هنگ کنه و مجبور میشم دستی ریست کنم, خلاصه بعد از 4 بار گیر و گرفت ویندوز میاد بالا اما همین هنگ کردنا باعث شده ویندوزم هم خیلی زود قات بزنه وبرنامه بهم ریختن.
توی کیس رو با سشوار (باد سرد) هر 2-3 ماه یکبار تمیز میکنم.
از نظر ظاهری بنظر نمیاد قطعه ای مشکل داشته باشه.
موندم چی شده!؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن.

amd>intel
31-08-2011, 11:24
مشکل از هارد دیسک شماست . باید عوضش کنید

toti
31-08-2011, 11:38
سلام
من به سخت افزار زیاد وارد نیستم.
الان مدتی میشه که وقتی سیستم رو روشن میکنم چندین بار صدای شبیه "تق" از توی کیس میاد هر صدا با بعدی حدود 2 ثانیه فاصله داره.
در کیس بازه و هر چی دقت میکنم بفهمم از کجاست اصلا معلوم نیست !
همین مشکل باعث میشه وقتی تو صفحه لودینک ویندوز هنگ کنه و مجبور میشم دستی ریست کنم, خلاصه بعد از 4 بار گیر و گرفت ویندوز میاد بالا اما همین هنگ کردنا باعث شده ویندوزم هم خیلی زود قات بزنه وبرنامه بهم ریختن.
توی کیس رو با سشوار (باد سرد) هر 2-3 ماه یکبار تمیز میکنم.
از نظر ظاهری بنظر نمیاد قطعه ای مشکل داشته باشه.
موندم چی شده!؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن.

همون طور که دوستمون گفتند صدای هارد شما هست ،در بیشتر وارد ربط مستقیم به پاور دستگاهتون دارد ابتدا هارد را بر روی یک سیستم دیگر تست کنید.البته میتونید پاور را هم تعویض کنی.
لطفا در صورت گرفتن نتیجه اینجا اعلام کنید.
با تشکر

MOHRIT
31-08-2011, 12:15
[QUOTE=toti;6419902]همون طور که دوستمون گفتند صدای هارد شما هست ،در بیشتر وارد ربط مستقیم به پاور دستگاهتون دارد ابتدا هارد را بر روی یک سیستم دیگر تست کنید.البته میتونید پاور را هم تعویض کنی.
لطفا در صورت گرفتن نتیجه اینجا اعلام کنید.
با تشکر[/QUOTE
صد در صد از هارد هست و مشکل اصلی شما به خاطر پاور غیر استاندارد هست
پیشنهاد من این هست که هر چه زودتر از اطلاعاتت کپی بگیر چون هاردت تو سرازیر خرابی افتاده

EXTREME
31-08-2011, 12:28
بله این صدا میتونه از هارد باشه
شما اتصالات هارد رو چک کنید با نرم افزار hdd regenerator هارد رو اسکن کامل کنید
با یه پاور قوی تر سیستم رو چک کنید
ویندوز رو عوض کنید اسکن ویروس هم بکنید و اتصالات قسمت های دیکر کیس رو هم بررسی کنید
اگه صدا هست ولی سیستمتون داره طبیعی کارشو انجام میده که مشکلی نداره و طبیعیه ولی اگه سرعت سیستمتون کم شده و علائم دیگه ای از خودش نشون میده علاوه بر موارد فوق باید خود هارد هم چک بشه

borlandology
31-08-2011, 13:08
ممنون که اینقدر زود جواب دادید اما....
من قبلا هاردم crash کرده و میدونم صدای crash چطوریه این صدا شبیه اون صدا نیست و موقع crash اون صدا همیشه میاد اما اینجا من این صدا رو تا قبل از لودینگ ویندوز دارم بعدش قطع میشه. ضمن اینکه شاید 3-4 ماهه که هارد جدید رو خریدم (سیگیت 1 ترابایت).
در مورد پاور گفتید من شکم به همینه. چون یادم رفت بگم بعضا سیستم تو صفحه لودینگ ویندوز خاموش میشه و بعد از 4-5 ثانیه روشن میشه . این اتفاق حداقل دو بار می افته.
تعویض ویندوز هم تاثیری نداشته (3 بار عوض کردم).
بنظرتون اگر کابل پاور به هارد رو با یکی دیگه از خروجیهای پاور عوض کنم میشه به نتیجه ای رسید؟
شما پیشنهاد چه پاوری میدید؟ من الان گرین دارم 330 وات (Green GP330A)
باز هم ممنون

immoratal
31-08-2011, 13:20
سلام
من داشتم یه تاپیک برای همین مشکلم باز میکردم که دیدم این تاپیک باز شده البته با اجازه صاحب اون:31:
برای بنده هم همین مشکل بوجود اومده از اونی که pc را گرفتم پرسیدم گفت ماله پاوره یا اینکه هارد داره خراب میشه .اگه مشکل از پاور هست چطوریه بعد از سه سال تازه اینطوری شده.؟؟:13:
یه چیز دیگه اینکه حدود یک هفته پیش صدای تق تق خیلی زیاد شده ولی الان دیگه باید گوشم را به کیس نزدیک کنم تا این صدا شنیده بشه به نظر شما مشکل چیه

MOHRIT
31-08-2011, 13:35
وقت رو هدر ندین و کپی از اطلاعات بگیرید

brave_ie
31-08-2011, 13:47
من یه بار یه مورد مشابه داشتم
صدای تق تق داخل کسی یحتمل هاردت داره به فنا میره
همونطور که دوستمون گفتن از اطلاعاتت یه کپی بگیر

borlandology
31-08-2011, 13:55
وقت رو هدر ندین و کپی از اطلاعات بگیرید

اون دوستمون شاید ولی من یه توضیح کافی دادم که مشکل از هارد نیست حالا بخاطر این صدا باید تا آخرین پست شاهد بحث "تعویض هارد" باشم !؟ من از کل اطلاعاتم بکاپ دارم...

mahdisoroosh
01-09-2011, 21:25
درود بر دوست عزیز،
آقا من همین مشکل رو داشتم با تعویض کابل ساتا مشکل به کل رفع شد هاردت سالمه، البته اگه برنامه HD TUNE رو بگیری و هاردت رو چک کنی ضرر نداره، حجمش کمه و مجانیه.
امّا به احتمال زیاد با تعویض کابل مشکلت حل می شه، این صدای تق تق از یه چیزه دیگه هم می تونه باشه که البته بعیده و اونم اشتباه جا زدن فن CPU یا اشتباه وصل کردن سیم فن پاور به مادربرد باشه.

MOHRIT
01-09-2011, 23:13
اون دوستمون شاید ولی من یه توضیح کافی دادم که مشکل از هارد نیست حالا بخاطر این صدا باید تا آخرین پست شاهد بحث "تعویض هارد" باشم !؟ من از کل اطلاعاتم بکاپ دارم...
کار خوبی کردی کپی از اطلاعات گرفتی
خب پاور رو تعویض کن

mojtaba007h
01-10-2011, 15:59
درود بر دوست عزیز،
آقا من همین مشکل رو داشتم با تعویض کابل ساتا مشکل به کل رفع شد هاردت سالمه، البته اگه برنامه HD TUNE رو بگیری و هاردت رو چک کنی ضرر نداره، حجمش کمه و مجانیه.
امّا به احتمال زیاد با تعویض کابل مشکلت حل می شه، این صدای تق تق از یه چیزه دیگه هم می تونه باشه که البته بعیده و اونم اشتباه جا زدن فن CPU یا اشتباه وصل کردن سیم فن پاور به مادربرد باشه.

سلام ببین من این برنامه رو که گفتی دانلود کردم و نصب کردم و کار کردم باهاش ولی ازش سر در نیو وردم یه عکس ازش گرفتم که میذارم
اگه میشه بگید معنای خط هایی که میزنه چیه؟
مرسی
اینک لینک عکس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید