ali zi zeperto
31-08-2011, 09:50
برای ریست کردن فریمور firmware پرینتر samsung ML-1915 روش زیر رو انجام بدید.من دقیقا همین مراحل رو انجام دادم و پرینترم دوباره راه افتاد.:20:امیدوارم شما هم موفق بشید.هزینه بی خودی هم نکنید.
این روش رو من امتحان کردم و جواب هم داده.اگر برای شما جواب نداد من ضمانتی نمی کنم.فردا نگید خدا لعنتش کنه.:13:
1-مطمئن بشید دستگاه روی سیستم شما نصبه.اگر درایورش رو ندارید از لینک زیر دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-چیپ کارتریج رو از روش بردارید یا یه نوار چسب روش بزنید که کاملا بپوشوندش
3-مطمئن بشید که هیچ دستگاهی از طریق پورت usb به سیستم شما وصل نیست غیر از کیبورد و ماوس.
4-دستگاه رو روشن کنید و منتظر بمانید تا چراغ قرمز چشمک زن روشن بشه
5-این فایل رو دانلود کنید
6-فایل رو از حالت فشرده خارج کنید.حاوی سه فایل خواهد بود.
7-فایل FIX_ML1910_V1.01.00.77.fls رو کشیده و روی فایل usbprns2.exe بیاندازید.
8-برنامه اجرا شده و چراغ نارنجی رنگی روی سیستم روشن میشه.سپس دستگاه راه اندازی مجدد خواهد شد.
9-محض اطمینان خودتان هم یکبار دستگاه رو خاموش روشن کنید.
دستگاه آماده کار است.firmware ریست شده.اگر به میزان تونر هم نگاه کنید می بینید که پر نشون میده.
تذکر:در طول انجام مراحل بالا به هیچ وجه برق دستگاه قطع نشه یا خاموش و روشن به علت نوسان برق نشه.
این روش رو من امتحان کردم و جواب هم داده.اگر برای شما جواب نداد من ضمانتی نمی کنم.فردا نگید خدا لعنتش کنه.:13:
1-مطمئن بشید دستگاه روی سیستم شما نصبه.اگر درایورش رو ندارید از لینک زیر دانلود کنید.
2-چیپ کارتریج رو از روش بردارید یا یه نوار چسب روش بزنید که کاملا بپوشوندش
3-مطمئن بشید که هیچ دستگاهی از طریق پورت usb به سیستم شما وصل نیست غیر از کیبورد و ماوس.
4-دستگاه رو روشن کنید و منتظر بمانید تا چراغ قرمز چشمک زن روشن بشه
5-این فایل رو دانلود کنید
6-فایل رو از حالت فشرده خارج کنید.حاوی سه فایل خواهد بود.
7-فایل FIX_ML1910_V1.01.00.77.fls رو کشیده و روی فایل usbprns2.exe بیاندازید.
8-برنامه اجرا شده و چراغ نارنجی رنگی روی سیستم روشن میشه.سپس دستگاه راه اندازی مجدد خواهد شد.
9-محض اطمینان خودتان هم یکبار دستگاه رو خاموش روشن کنید.
دستگاه آماده کار است.firmware ریست شده.اگر به میزان تونر هم نگاه کنید می بینید که پر نشون میده.
تذکر:در طول انجام مراحل بالا به هیچ وجه برق دستگاه قطع نشه یا خاموش و روشن به علت نوسان برق نشه.