ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن اچ پی 6050

mohamad.27kh
30-08-2011, 22:25
سلام دوستان،
حدود 2 ماه پیش لب تاپ اچ پی 6050 گرفتم, اهل بازی کردن نیستم اما گفتم حالا که ما لب تاپ گرفتیم که گرافیکش خوبه بیا یه بازی ماشین سواری نصب کنیم ببینیم چی میشه. بازی dirt3 رو نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم یکم از بازی که میگذره (یه مرحله تموم میشه میخوام برم مرحله بعد) لب تاب هنگ میکنه در واقع فریز میشه صدای بازی پخش میشه اما لب تاب هیچ کاری باهاش نمیشه کرد. حالت عادی که اصلاً اینطور نیست!
خواهش میکنم راهنماییم کنید! بنظرتون چرا اینطوره!!! راستی مجبور می شم با نگه داشتن کلید پاور خاموشش کنم!:sad::sad:
ممنون

em0fab0y
31-08-2011, 13:21
ببینید دوست عزیز این مشکل به هیچ عنوان به نوت بوک ربطی نداره و مربوط به مشکلات خود بازی هست...
سعی کنید آپدیت 1 بازی رو نصب کنید و هنگام بازی Resolution رو تغییر بدین...
البته این به این معنی نیست که مجبورین با Resolution پایین بازی کنین ...نه... فقط برای گذر از مشکل ....

mohamad.27kh
31-08-2011, 17:49
ببینید دوست عزیز این مشکل به هیچ عنوان به نوت بوک ربطی نداره و مربوط به مشکلات خود بازی هست...
سعی کنید آپدیت 1 بازی رو نصب کنید و هنگام بازی Resolution رو تغییر بدین...
البته این به این معنی نیست که مجبورین با Resolution پایین بازی کنین ...نه... فقط برای گذر از مشکل ....
ممنون... خداییش چون آدم بدشانسی هستم تو وسایل الکترونیک گفتم این یکی هم بد از آب در اومد. گفتم شاید مشکل کارت گرافیکمم باشه! خوشحالم که گفتید ایراد از سیستم من نیست.
پس تنظیمات رو دستکاری میکنم ببینم چی میشه.
بازم ممنون

em0fab0y
01-09-2011, 14:23
من هم 6050 دارم و همین مشکل با این بازی داشتم....
سعی کن به هیچ عنوان از طریق Power سیستم رو خاموش نکنی چون قطعا به هارد ضربه می زنه....
همون یک بار کافی بود.....
اگر بازم مشکل بود بیا تو تاپیک 6090 غول خشمگین من بیشتر اونجام....