Mahsa.Iran
30-08-2011, 18:00
سلام
از مخابرات سرویس ADSL تهیه کردم .
میخواستم دوستان لطف کنن نظرشونو درباره مودم های زیر بگن .
در نظر دارم با لپ تاپ هم به صورت بیسیم استفاده کنم .
فروم ها را که مطالعه کردم بعضی از دوستان از خوبی و بدی لینک سیس میگفتن و بعضی نیز از خوبی و بدی مودم های tplink . واقعا نتونستن به یک ثبات عقلانی در انتخاب مودم مورد نظرم برسم و این شد تصمیم گرفتم یک بحث جدید ایجاد کنم.
لطفا بین سه مدل tplink زیر یک کدام را پیشنهاد کنید و همچنین از بین مودم های tplink زیر و مودم linksys کدام یک را پیشنهاد میکنید.
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8950ND
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8960N
wag120n linksys
به جز قابلیت برد 300 متری مودم tplink 8960 آیا این مودم قابلیت دیگری به استثناء قابیلت های مدل tplink 8950 دارد.
آیا درسته در مودم های لینک سس نمیشه Conection ساخت . یکی گفت مخابرات پشتیبانی نمیکنه.
اگر امکان داره کاربرد Qss و نحوه استفاده از آن را هم توضیح بدید.
ممنون
از مخابرات سرویس ADSL تهیه کردم .
میخواستم دوستان لطف کنن نظرشونو درباره مودم های زیر بگن .
در نظر دارم با لپ تاپ هم به صورت بیسیم استفاده کنم .
فروم ها را که مطالعه کردم بعضی از دوستان از خوبی و بدی لینک سیس میگفتن و بعضی نیز از خوبی و بدی مودم های tplink . واقعا نتونستن به یک ثبات عقلانی در انتخاب مودم مورد نظرم برسم و این شد تصمیم گرفتم یک بحث جدید ایجاد کنم.
لطفا بین سه مدل tplink زیر یک کدام را پیشنهاد کنید و همچنین از بین مودم های tplink زیر و مودم linksys کدام یک را پیشنهاد میکنید.
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8950ND
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8960N
wag120n linksys
به جز قابلیت برد 300 متری مودم tplink 8960 آیا این مودم قابلیت دیگری به استثناء قابیلت های مدل tplink 8950 دارد.
آیا درسته در مودم های لینک سس نمیشه Conection ساخت . یکی گفت مخابرات پشتیبانی نمیکنه.
اگر امکان داره کاربرد Qss و نحوه استفاده از آن را هم توضیح بدید.
ممنون