مشاهده نسخه کامل
: لطفا راهنمائی کنید لپ تاپ خوب و قوی برای فتوپشاپ میخواهم فوری لطفا
jojonice
30-08-2011, 16:33
سلام
لطفا راهنمائی کنید
لپ تاپ خوب و قوی میخواستم برای کارهای اداری مثل آفیس و همچنین کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ
صفحه هم 15 باشه خوب و اگر مربع باشه بهتره
لطفا مدلی را معرفی کنید که امتحانش را پس داده باشه و از همه لحاظ کیفیتش خوب باشه
قیمت هم تا 800 تومان باشه
ممنون
خداحافظ
Mr.Mazmamfi
30-08-2011, 20:07
سلام
لطفا راهنمائی کنید
لپ تاپ خوب و قوی میخواستم برای کارهای اداری مثل آفیس و همچنین کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ
صفحه هم 15 باشه خوب و اگر مربع باشه بهتره
لطفا مدلی را معرفی کنید که امتحانش را پس داده باشه و از همه لحاظ کیفیتش خوب باشه
قیمت هم تا 800 تومان باشه
ممنون
خداحافظ
سلام
4530 از برند hp
jojonice
30-08-2011, 20:39
سلام
آقا ممنون راستی میشود مشخصاتش را هم بنویسید و بعد آیا واقعا کارش خوب است ؟ آخه برای خودم نمیخواهم برای یکی از دوستان است و میخواهم مدل خوبی باشه که بعد نیاد بگه این چی بود و کارش خوب نیست و پول الکی دادیم چون سرعت براش مهم است و کارهای سنگین گرافیکی میخواهد انجام بدهد
حالا شما و دیگر دوستان اگر باز مدل های دیگری و بهتری دارید مهرفی کنید ممنون میشوم
خداحافظ
danialgto
30-08-2011, 20:41
سلام
آقا ممنون راستی میشود مشخصاتش را هم بنویسید و بعد آیا واقعا کارش خوب است ؟ آخه برای خودم نمیخواهم برای یکی از دوستان است و میخواهم مدل خوبی باشه که بعد نیاد بگه این چی بود و کارش خوب نیست و پول الکی دادیم چون سرعت براش مهم است و کارهای سنگین گرافیکی میخواهد انجام بدهد
حالا شما و دیگر دوستان اگر باز مدل های دیگری و بهتری دارید مهرفی کنید ممنون میشوم
خداحافظ
سلام
از نظر من وقتی می خواید زیر 800 خرج کنین فقط به ایسر فکر کنید
متلا 5742
Mr.Mazmamfi
31-08-2011, 01:33
سلام
خداحافظ
اون مدلی که گفتم استحکام و کیفیت خوبی داره . و برای گرافیک کارها خوبه چون صفحه نمایش خوبی داره .
ولی اگر میخوایی کانفیگ بالاتری داشته باشی باید رو ایسر مانور بدی ولی کیفیت صفحه نمایش ایسر به hp نمیرسه .
من از ایسر مدل های 5750 و 5755 رو پیشنهاد میدم .
بعد این مدل های core i5 و 4 گیگ رم داره . سرعت مناسبی هم داره . پس با اطمینان به رفیقتون معرفی کنید .
فقط تنها مشکل سر پسند کردن ظاهر لپ تاپه . همین !
عکس های 4530 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکسهای 5750 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو عکسهای 5755 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصاتشم پ . خ میکنم .
jojonice
03-09-2011, 14:55
سلام
ممننون فقط سوالی دارم یکی از دوستام لپ تاپ مدل dell داره 5030 و کیفیت مانیتورش خوبه حالا این مدل های acer که گفتید هم مثل همین مدل 5030 dell است یا فرق میکنه ؟
پس شما میگید همین مدل acer بخریم درسته ؟
و بین این مدل ها
5750
و
5755
کدامش بهتره از همه لحاظ
مرسی
خداحافظ
Mr.Mazmamfi
03-09-2011, 15:36
سلام
ممننون فقط سوالی دارم یکی از دوستام لپ تاپ مدل dell داره 5030 و کیفیت مانیتورش خوبه حالا این مدل های acer که گفتید هم مثل همین مدل 5030 dell است یا فرق میکنه ؟
بین ایسر و دل سری اینسپایرون به نظرم دل کیفیت صفحه نمایشش یه مقداری بهتره .
5742 رو با 5010 مقایسه کردم .
پس شما میگید همین مدل acer بخریم درسته ؟
و بین این مدل ها
5750
و
5755
کدامش بهتره از همه لحاظ
مرسی
خداحافظ
من همچنان نظرم رو hp هست . چون کیفیت صفحه نمایش بهتری داره . و برای گرافیست خوبه .
انتخاب بین اون دو تا مدل کاملا سلیقه ایه . چون بیشتر ظاهرشون فرق کرده .
اگر ضد خش میخواد 5750 وگرنه 5755 .
سلام ، من samsung R538 رو پیشنهاد می کنم بهتون چون خودم کار کردم باهاش و راضی بودم . قیمتش هم حدود 840 تومنه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.