مشاهده نسخه کامل
: دفترچه یادداشت دیجیتال
ursamajor
30-08-2011, 13:05
سلام
می خواستم راهنمایی کنید در مورد خرید یه چیزی تو مایه های تبلت که بشه باهاش یادداشت نوشت و طرح زد.
می خوام ازش به عنوان دفترچه یادداشت استفاده کنم. یعنی کاملا جای اونو پر کنه.
در کل:
سبک، باطری بادوام، ارزون، سیاه سفید، نوشتن راحت با قلم
حالا یه همچین چیزی سراغ دارید؟
تشکر فراوان
ursamajor
31-08-2011, 00:00
خب خودم با یه سرچی که زدم اینا رو پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]Digital-Notepad-DigiMemo-A501.jpg
Genius G-Note 7100
ACECAD DigiMemo A501
Adesso Cyberpad
ولی اینا هیچ کدوم صفحه نمایش نداره که باهاش متن نوشته شده رو نگاه کرد:41:
pedram_2009
31-08-2011, 07:42
سلام
می خواستم راهنمایی کنید در مورد خرید یه چیزی تو مایه های تبلت که بشه باهاش یادداشت نوشت و طرح زد.
می خوام ازش به عنوان دفترچه یادداشت استفاده کنم. یعنی کاملا جای اونو پر کنه.
در کل:
سبک، باطری بادوام، ارزون، سیاه سفید، نوشتن راحت با قلم
حالا یه همچین چیزی سراغ دارید؟
تشکر فراوان
سلام
طرح زد منظورتون طراحی هست (کار گرافیکی و نقاشی دیجیتال ) ؟؟؟
nima6286
31-08-2011, 08:22
منم دنبال یه همچین چیزی هستم
مدلای زیادی پیدا کردم
یه مدل هست بنام Asus Eee Tablet - note
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست معایبی هم داره اما اگه واقعا بشه مثل عکس طراحی کرد من که خیلی دنبالشم.. پیدا کردی به منم یه خبری بده.. حتما هست
این محصول سیاه و سفید که یک دفترچه یادداشت دیجیتال هستش با حساسیت خروجی 2,450 دی پی ای که ادعا میکنه بعد از کاغذ و قلم بهترین دیوایس برای نت برداری هستش. ۰.۱ ثانیه ورق زدنش طول میکشه
pedram_2009
31-08-2011, 09:27
منم دنبال یه همچین چیزی هستم
مدلای زیادی پیدا کردم
یه مدل هست بنام Asus Eee Tablet - note
درست معایبی هم داره اما اگه واقعا بشه مثل عکس طراحی کرد من که خیلی دنبالشم.. پیدا کردی به منم یه خبری بده.. حتما هست
این محصول سیاه و سفید که یک دفترچه یادداشت دیجیتال هستش با حساسیت خروجی 2,450 دی پی ای که ادعا میکنه بعد از کاغذ و قلم بهترین دیوایس برای نت برداری هستش. ۰.۱ ثانیه ورق زدنش طول میکشه
سلام
شما اگه فقط میخوای طراحی کنید بهتره ازین تبلت های مخصوص طراحی که بعضی هاشون سیاه سفید هستن و بیشتر فکر کنم برای نت برداری هستن و مدل هایی که برای کار گرافیک هستن رنگی هم دارن این وسایل به pc یا لپتاپ وصل میشن و در نرم افزاری مثل فتوشاپ طراحی میکنید و نتیجه رو در صفحه نمایش کامپیوتر میبینید ولی اگه میخواید خودشون هم یه وسیله مستقل باشن بعضی از لپتاپ ها یا تبلتها (از نوع سیستم عامل دار) هستن که صفحه لمسی حساس دارن فکر کنم برای طراحی مناسب باشن ولی قیمتشون زیاد هست من دیدم حتی طراح های حرفه ای هم از تبلتی که فقط برای طراحی هست استفاده میکنن یعنی همون که بالا گفتم اگه شما میخوای بصورت حرفه ای بکشی بهتره از همین مدل های ارزون فعلا شروع کنی مثل Genius
ursamajor
01-09-2011, 02:16
چیزی که من دنبالشم برای کارای معمولیه مثل نت برداری و اسکچ و از این جور چیزا.
میخوام کاملا مستقل عمل کنه نه اینکه وصل بشه به کامپیوتر تا بشه یادداشت ها رو دید.
این Eee Note EA800 هم چیز خیلی خوبیه. منم دنبال یه همچین چیزی هستم. ولی قیمتش بالاست(300-350$)
pedram_2009
01-09-2011, 06:42
چیزی که من دنبالشم برای کارای معمولیه مثل نت برداری و اسکچ و از این جور چیزا.
میخوام کاملا مستقل عمل کنه نه اینکه وصل بشه به کامپیوتر تا بشه یادداشت ها رو دید.
این Eee Note EA800 هم چیز خیلی خوبیه. منم دنبال یه همچین چیزی هستم. ولی قیمتش بالاست(300-350$)
سلام همین فکر کنم خوب باشه که گفتی این سایت asus
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ولی اگه شما این سوال هات رو تو قسمت تبلت میپرسیدی شاید بهتر به نتیجه برسی بودجت رو هم بگو
ursamajor
01-09-2011, 13:31
دوست عزیز ولی اگه شما این سوال هات رو تو قسمت تبلت میپرسیدی شاید بهتر به نتیجه برسی بودجت رو هم بگو
دیدم اونجا خیلی خلوته گفتم شاید اینجا بهتر نتیجه بگیرم.:31:
بودجه هم حدود 120 تومن و لی اگه یه همچین چیزی مثل این ایسوس پیدا بشه تا 200 هم میشه یه کاریش کرد.
pedram_2009
01-09-2011, 18:25
دیدم اونجا خیلی خلوته گفتم شاید اینجا بهتر نتیجه بگیرم.:31:
بودجه هم حدود 120 تومن و لی اگه یه همچین چیزی مثل این ایسوس پیدا بشه تا 200 هم میشه یه کاریش کرد.
سلام
راستیتش با این بودجه تبلت قابل حمل که برای طراحی باشه سراغ ندارم من سراغ ندارم شاید باشه حداقل چیزی که میدونم تو ایران بعید میدونم گیر بیاری شاید مارک های غیر معروف باشه بعضی شرکتای چینی خودت تو گوگل سرچ کن شاید پیدا کردی
ursamajor
03-09-2011, 12:53
دوستان، کسی چیز دیگه ای سراغ نداره؟
ursamajor
03-04-2012, 00:01
دوستان کسی میدونه چجوری میشه این ASUS Eee Note EA800 رو گیر آورد؟
من که خیلی طالبش شدم. تو ایران که فکر نکنم باشه.کسی میتونه از خارج تهیه کنه؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.