ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید نت بوک تا 450 + انتظارات

milad_gta
30-08-2011, 01:07
سلام دوستان و خسته نباشید .

قصد دارم یک نت بوک تهیه کنم برای کارای روزانم که بتونم از خونه بکنم یه سری به بیرونم بزنم :دی

بودجم نهایتا 450 ولی هرچی کمتر بهتر ، این روزا خرید زیاد دارم :happy:

انتظاراتم :

1 . شیک باشه ( خیلی مهمه ! بهتر بگم خیلی خیلی برام مهمه ، مشکی یا خاکستری )
2 . ویندوز سون و نرم افزار های امنیتی رو بتونه بکشه ( نکشید Xp رو راحت ساپورت کنه )
3 . لینوکس ساپورت کنه ( زیاد مهم نیست )
4 . راحت بشه باهاش کانکت شد به نت ، یعنی اذیت نکنه دیگه ( مهم ) .
5 . کارم برنامه نویسی وب هست ، بتونم برنامه هایی Xampp اینا رو استفاده کنم روش .
6 . کیبورد خوبی داشته باشه ، کلا کیفیت قطعاتش و config خوبی داشته باشه .
7. بشه باهاش راحت فیلم نگاه کرد ، کیفیت تصویر و صوت مناسب داشته باشه .
7 . شارژ خیلی مهمه برام ، زرتی شارژ تموم نکنه ، بهینه مصرف کنه ، اکثرا Standby هستن سیستم های من کلا خاموشی نداریم
9 . نمایشگر یه جور باشه برنامه نویسیم رو بتونم انجام بدم .
10 . یک برند خوب باشه ( در پیت نباشه )
11 . گارانتی داشته باشه
12 . بازی هم میشه زد ؟ :18: ( رو رو برم نه ؟ )

سوال : لپتاپ بگیرم بهتر نیست برا کارام ؟ یکی مشکل حمل و نقل داره یکی خرید های دیگم رو تحت تاثیر میزاره
سوال : به نظرتون نداشتن cd-rom اذیت نمیکنه ؟
سوال : انتظاراتم نسبت به بودجم بالاست ؟ 12 رو در نظر نگیریدا .

پیشاپیش متشکرم خیلی زیاد :11:

asa2000
30-08-2011, 01:24
fekr nemikonam ba 450 toman betoni laptopi begiri ke in mavaredo dashte bashe.

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 01:31
سلام دوست عزیز، درمورد گزینه 5 اطلاعی ندارم ولی اگه کارتون طراحی وب هست فکرکنم به دلیل رزولیشن پایین (1024*600) شاید با مشکل مواجه بشین. گزینه 12 هم که بی خیال :31: چون گفتین شیک بودن خیلی براتون مهمه پیشنهاد اول من ASUS 1008 Karim Rashid (خیلی خوشگله) و یا Lenovo s10 هست. البته قیمت اسوس فکرکنم زیر 500 باشه ولی ارزششو داره.
دوتا سوالی هم که پرسیدین نمیشه جواب مشخصی داد بستگی به کاربردتون داره. طبیعتا لپ تاپ پرفورمنس بهتری داره ولی مشکل حمل و نقل و شارژ داره. DVD ROM هم بازم بستگی به کاربردتون داره.

milad_gta
30-08-2011, 02:01
fekr nemikonam ba 450 toman betoni laptopi begiri ke in mavaredo dashte bashe.

قصد نت بوکه دوست عزیز :دی

رزولیشن پایین

آره راست میگی :دی اصلا حواسم به وضوح نبود ... ولی کارای عمومیم رو راه میندازه بعلاوه برنامه نویسیم رو البته 1024 بودن عرض کار رو راه میندازه ...

حالا شیک بودن رو بزاریم کنار پیشنهادات دیگه ای ندارید ؟

از لحاظ قیافه میخوام باریک باشه و ساده مثلا Acer Aspire one D257 جالب بود به نظرم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad_gta
30-08-2011, 02:25
میگم حالا که امکانات رو دارم بیخیال میشم یه چیز ازون تر بگیرم بهتر نیست ؟

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 02:34
قصد نت بوکه دوست عزیز :دی

آره راست میگی :دی اصلا حواسم به وضوح نبود ... ولی کارای عمومیم رو راه میندازه بعلاوه برنامه نویسیم رو البته 1024 بودن عرض کار رو راه میندازه ...

حالا شیک بودن رو بزاریم کنار پیشنهادات دیگه ای ندارید ؟

از لحاظ قیافه میخوام باریک باشه و ساده مثلا Acer Aspire one D257 جالب بود به نظرم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون دیگه شیک بودن خیلی مهم نیست و ارزون و قوی بودن مهم هست قطعا بهترین انتخاب نسبت به قیمت Acer Aspire one D257 هست. سی پی یو قوی ای داره.
با توجه به اینکه ASUS 1215B هم ارزان تر شده ، اگه کمی بودجتون را افزایش بدین میتونین با کانفیگ APU C50 به قیمت 480 تومان بخرین. سی پی یو اون نسبت به مدل Acer D257 ضعیفتره ولی مزیتش اینه که صفحه نمایش 12 اینچ و رزولیشن 1366*768 داره که برای طراحی وب کاملا مناسبه و با توجه به گرافیک ATI 6250 میتونین بعضی از بازی های روز را با جزییات پایین اجرا کنین :31:.

milad_gta
30-08-2011, 02:41
این ASUS جدیده به دلم نشست ، الان قیمتا به تفیکیک چطورن ؟

دقیقا الان یاد یه چیزی افتادم که قرار بود هیچوقت یادم نره :دی من همیشه هرچی میخرم از رو شیک بودنه بعد چیز چرتی درمیاد l0l

شما اساس رو بزار رو قدرت و کارایی و بودجه :40:

Dell چیز به درد بخوری ندارد ؟ گارانتی Acer خوبه ؟ من شنیدم بهترین گارانتی برا Asus هست الان :دی

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 03:02
این ASUS جدیده به دلم نشست ، الان قیمتا به تفیکیک چطورن ؟

دقیقا الان یاد یه چیزی افتادم که قرار بود هیچوقت یادم نره :دی من همیشه هرچی میخرم از رو شیک بودنه بعد چیز چرتی درمیاد l0l

شما اساس رو بزار رو قدرت و کارایی و بودجه :40:

Dell چیز به درد بخوری ندارد ؟ گارانتی Acer خوبه ؟ من شنیدم بهترین گارانتی برا Asus هست الان :دی

Dell که کلا تو زمینه نت بوک ها خیلی ضعیف عمل کرده اصلا به روز نیست. بیخیالش شو.
Acer یکی از بهترین گارانتی ها را داره گارانتی سازگار هست. Asus هم گارانتی های خوبی داره مثل ویستاپخش و امرتات.

قیمت Acer هم که تو تاپیکش هست فکرکنم آخرین قیمتش 355 تومان بود.

milad_gta
30-08-2011, 03:04
Asus خوبه ولی قیمت بالاست :دی یه مقدار همت کنم میتونم Dell نوت بوک بگیرم که خیلی قویتر میشه ...

+ این مشکل cd-rom رو نمیشه حل کرد ؟ این خروجی ها چطورن ؟

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 03:12
Asus خوبه ولی قیمت بالاست :دی یه مقدار همت کنم میتونم Dell نوت بوک بگیرم که خیلی قویتر میشه ...

+ این مشکل cd-rom رو نمیشه حل کرد ؟ این خروجی ها چطورن ؟

دل نگیر! نه نت بوک و نه نوت بوکش، کیفیت خوبی نداره. بجاش ایسر بگیر که هم بهتره و هم ارزونتر.
مشکل DVDRom را هم میشه با دی وی دی رایتر اکسترنال حلش کرد. قیمتش هم حدود 50 تا 60 تومان هست.

milad_gta
30-08-2011, 03:24
اینجوری که من دیدم این Asus قوی تره اینطور نیست ؟ میخوام یک چیز بخرم فردا پشیمون نشم دوباره خرج برداره برام ! میزان فضا ، رم ، Cpu برام مهم هستن .

asa2000
30-08-2011, 03:28
ببخشید متوجه نشدم نت بوک مدنظرتون هستش . به نظر من سر کیسه رو شل کن و Asus Eee PC 1215B بگیر .

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 03:43
اینجوری که من دیدم این Asus قوی تره اینطور نیست ؟ میخوام یک چیز بخرم فردا پشیمون نشم دوباره خرج برداره برام ! میزان فضا ، رم ، Cpu برام مهم هستن .

اون مدل 1215B که اول معرفی کردم سی پی یوش از Acer D257 ضعیفتره ولی بجاش رزولیشن HD و صفحه 12 اینچ و گرافیک قوی تر و رم 2 گیگ داره و همچنین قیمت بالاتر:31:
اون مدلی هم که تو امضام هست که همه چیش عالیه، تاپیکش هم هست. ولی قیمتش میره بالای 500

milad_gta
30-08-2011, 03:55
Asus Eee PC 1008 که اول پیشنهاد دادی ( خوشگله :دی ) اون قیمت چنده + امکانات !؟

هر چی فکر میکنم ، به اینن تیجه میرسم برا نت بوک نباید اینقدر هزینه کرد ... !؟ نظر شما چیه ؟

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 11:35
Asus Eee PC 1008 که اول پیشنهاد دادی ( خوشگله :دی ) اون قیمت چنده + امکانات !؟

هر چی فکر میکنم ، به اینن تیجه میرسم برا نت بوک نباید اینقدر هزینه کرد ... !؟ نظر شما چیه ؟

اون نسبت به امکاناتش قیمتش کمی بالاست فقط مزیتش خوشگل بودنش هست قیمت فکرکنم زیر 500 باشه.
با کانفیگ cpu n550 و رم 1 و هارد 250
نظرمن را میخوای بدونی اصلا روی قیافه و ظاهر هزینه نکن. بیشتر دنبال کانفیگ باش!!

milad_gta
30-08-2011, 11:39
آره ، به همین نتیجه رسیدم :دی

نظرت راجب به این تبلت چیه ؟ lenovo x220

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 12:15
آره ، به همین نتیجه رسیدم :دی

نظرت راجب به این تبلت چیه ؟ lenovo x220

این تبلت که اصلا فکرشو نکنین :دی قیمتش بین 1.5 تا 2 میلیون هست.

milad_gta
30-08-2011, 12:36
مشکل هزینه ندارم ، ولی برا نت بوک زورم میاد زیاد هزینه کنم :31: حالا چطوریاست این ؟

T E R M I N A T O R
30-08-2011, 13:08
مشکل هزینه ندارم ، ولی برا نت بوک زورم میاد زیاد هزینه کنم :31: حالا چطوریاست این ؟

از نظر کانفیگ که امکانات خوبی داره هرچند که نسبت به قیمتش گرونه، ولی فکرکنم گرافیک مجزا نداشته باشه و آنبورد باشه ... اگه قصد خرید داری ریویوهای خارجی را حتما نگاهی بنداز.

milad_gta
30-08-2011, 13:22
خیلی ممنون بابت لطفی که کردی ، فعلا این Acer رفته تو مخم :دی کارامو راه میندازه احتمالا میگیرمش ... احتمال گرفتن تبلت هم زیاده اگر قطعی شد برا اونم مشورت میکنم .

خیلی لطف کردی . :11: