ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با گرافیک 6199

shahabaliboys
29-08-2011, 16:17
سلام من یه 6199 اچ پی گرفتم اما انگار گرافیکش همیشه رو اینتله و سوییچش الکیه ویندوز هم بهش نمره 6.6 داده ( که من فکر میکنم به اون اینتله داده چون 6090 دوستم نمره گرافیکش 6.9 بود ) حالا به نظرتون چه کار کنم ؟

shahabaliboys
29-08-2011, 16:36
وقتی رو پاور سیور هست میرم تو 3ds max درسته ولی میزنه گرافیکتون اینتله وقتی هم رو high performance میزارم میرم توش تو مکس این بقلاش یه خط سفید میوفته ولی همچنان میگه گرافیکم اینتله گیج شدم با hp support تست ازش گرفتم نوشت گرافیکت سالمه ولی پس این مشکلات واسه چیه ؟ کلا من نمیدونم از کجا مبشه فهمید گرافیکم سالمه یا نه و ویندوز در حال حاضر رو کدوم گرافیکه و چرا ویندوز بهش 6.6 داده :41:

siap89
30-08-2011, 03:47
منم مثل شمام ، لطفا یکی راهنمایی کنه
با لرنامه ی gpuz نگاه میکنم فقط مشخصات اینتل رو نشون میده .... ؟

hamid.7003
30-08-2011, 15:44
سلام من یه 6199 اچ پی گرفتم اما انگار گرافیکش همیشه رو اینتله و سوییچش الکیه ویندوز هم بهش نمره 6.6 داده ( که من فکر میکنم به اون اینتله داده چون 6090 دوستم نمره گرافیکش 6.9 بود ) حالا به نظرتون چه کار کنم ؟

شما باید برنامه Ati Catalyst رو دانلود کنید

اینم لینک جواب سوالت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shahabaliboys
30-08-2011, 17:36
hamid.7003 عزیز ممنون از پاسخ شما اما آخه Catalyst که از اول رو خودش نصبه ، منظورتون اینه که جدیدشو بگیرم ؟

siap89
30-08-2011, 18:28
hamid.7003 عزیز ممنون از پاسخ شما اما آخه Catalyst که از اول رو خودش نصبه ، منظورتون اینه که جدیدشو بگیرم ؟
اره پیشفرض catalyst نصبه
من به هر حال یه 300 mb از خود hp دانلود کردم و هم یه 90mb ولی مثل قبل هستش و تغییری نکرده ...
انگار سویچ نمیشه .

وقتی که مثلا روی ati سویچ کنیم مشخصات گرافیک ati میشه یا همون intel منظورم اینه که تو عکس زیر برای من چه سویچ کنم چه نه همش اینتل هستش (سمت راست بالا مشخصات گرافیک) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid.7003
30-08-2011, 20:23
رو اچ پی تست نکردم ولی همیشه ASUS رو همینجوری درست میکنم
آخرین درایور Intel رو از سایت اینتل و آخرین درایور ATI رو از سایت AMD میگیرم
بعد Catalyst رو میزنم حله با کلیک رو High Performance تو Adapter میزنه ATI

shahabaliboys
30-08-2011, 20:32
siap89 شما هم 6199 داری؟!؟!؟!؟!؟ تو رو خدا یکی کمک کنه ما چیکار کنیم؟

siap89
31-08-2011, 11:41
siap89 شما هم 6199 داری؟!؟!؟!؟!؟ تو رو خدا یکی کمک کنه ما چیکار کنیم؟
اره

من از سایت hp بایوس رو هم دانلود کردم ،اپدیت هم کردم (تو بایوس یه گزینه مربوط به سویچ اضافه شد که میشد fix یا dynamic رو انتخاب کرد) ولی بازم تغییری نکرد ....
کلا یه ویندوز دیگه نصب کردم بازم همونجوریه ....

=CYBER=
31-08-2011, 11:48
منم این مشکل رو دارم با 6199 :(

siap89
31-08-2011, 14:56
سلام
یکی یه لطفی کنه تو gta iv یه بنچمارک بگیره و از اون صفحه عکس بگیره وبزاره ، اخه وقتی بنچ مارک میگیرم گرافیک رو intel مینویسه و هرچی روی ati سویچ میکنم و high performance رو انتخاب میکنم بازم همینجوریه .....

میخوام ببینم برای کسای دیگه مدل رو ati 6770 مینویسه ؟

مدل دستگام 6199 هستش ....

یه درایور 300 مگابایتی از سایت اچ پی و 90 مگابایتی هم از خود ati دانلود کردم ولی بازم همینجوریه انگار روی ati سویچ نمیشه ...

اصلا یه سوال دیگه شما وقتی روی صفحه کلیک راست میکنید و مثلا میخواید رزولیشن صفحه رو عوض کنید اگه روی ati سویچ کنید اونجا تنظیمات ati رو نشون میده منظورم مشخصات کارت گرافیکه . یا اینتل ؟ برای در هر دو صورت اگر هم سویچ کنم بازم اینتل رو نشون میده ....

لطفا از تنظیمات گرافیکتون اگه ati هست عکس بزارید یا اگه gta دارید از بنچمارک اون هم عکس بزارید

خیلی خیلی ممنونم .

من از سایت hp بایوس رو هم دانلود کردم ،اپدیت هم کردم (تو بایوس یه گزینه مربوط به سویچ اضافه شد که میشد fix یا dynamic رو انتخاب کرد ، اگه fixed رو انتخاب میکردم گرافیک به صورت پیشفرض دبگه ati میشد ولی بازم نمرات خیلی پایینی میگرفت و اصلا ثبات نداشت و تصویر خراب میشد ) ولی بازم در کل تغییری نکرد و همنجوری مشکل سویچ ....

بچه ها ، لطفا اگه ممکنه وقتی روی ati سویچ میکنید برام یه عکس بزارید . خیلی مهمه

پیشنهاد : فعلا کسی 6199 نگیره به نظر میاد که مشکل سویچ کردن داشته باشه

فکر کنم مشکل حل شد :

حالا دارم بازی gta iv رو نصب میکنم تا مطمعن بشم . اگه واقعا مشکل حل بشه (البته اون مشکل نبودش حالا اگه همه چیز همجوری که میخوام بشه میشگم) میگم قضیه چیه .

برای کسایی که فعلان اجله دارن خلاصه بگم چیکار کردم
اول کلا ریکاوری کردم (یا اگه ریکاوری تهیه نکردید دایور های گرافیک رو کلا پاک کنید)

حالا اینو دانلود و نصب کنید : (ورژن 8.830.6.2000) گرافیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد بایوس رو اپدیت کنید به f1A
دانلود بایوس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد توی بایوس گزینه ی fixed رو انتخاب کنید

برای رفتن به بایوس وقتی دستگاه رو روشن میکنید اول دکمه ی esc و توی صفحه ی جدید دکمه ی فکر کنم f10 باشه (خودش نوشته چه دکمه ای)
بعد توی تب یکی مونده به اخری به صورت پیشفرض تنظیمات switch روی dynamic هستش اون رو باید بزاریم روی fixed تا اونجوری که ما میخوایم بشه ..

siap89
31-08-2011, 20:18
قضیه از این قرار بودش که توی این سری (ها) سویچ کردن بین گرافیک ها به صورت دینامیک بودش ، یعنی این که متونستی یه برنامه ای رو انتخاب کنی و بگی که این برنامه به صورت high performance باشه یا power saving وقتی مثلا high performance رو انتخاب میکردیم و برنامه رو اجرا میکردیم اگه احتیاج داشت برنامه خودبخود به حالت high performance میرفتش مثلا (گرافیک ها کلا سویچ نمیشدن انگار یه جورایی مثلا از قدرت هر 2 تا استفاده میشد)

بعد اپدیت کردن بایوس (به f1a) قابلیت fixed اضافه شدش برای سویچ کردن که اگه توی بایوس این قابلیت رو انتخاب کنیم ،
متونیم واقعا بین گرافیک ها به صورت زمانی سویچ کنیم یعنی هر وقت high performance رو انتخاب کنیم تا زمانی که دوباره power saving رو انتخاب نکردیم واقعا از گرافیک اصلی 6770 استفاده میکنه ....

حتما باید برای انجام این کار درایو گرافیک رو به 8.830.6.2000 اپدیت کنیم.

shahabaliboys
31-08-2011, 21:23
دمت گرم دارم dll میکنم برای تو هم قبلش تو بازی گیر گیر میکرد؟!؟!؟
تیکه بایوس کجاست ؟

=CYBER=
31-08-2011, 22:38
فکر کنم مشکل حل شد :

حالا دارم بازی gta iv رو نصب میکنم تا مطمعن بشم . اگه واقعا مشکل حل بشه (البته اون مشکل نبودش حالا اگه همه چیز همجوری که میخوام بشه میشگم) میگم قضیه چیه .

برای کسایی که فعلان اجله دارن خلاصه بگم چیکار کردم
اول کلا ریکاوری کردم (یا اگه ریکاوری تهیه نکردید دایور های گرافیک رو کلا پاک کنید)

حالا اینو دانلود و نصب کنید : (ورژن 8.830.6.2000) گرافیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد بایوس رو اپدیت کنید به f1A
دانلود بایوس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد توی بایوس گزینه ی fixed رو انتخاب کنید

برای رفتن به بایوس وقتی دستگاه رو روشن میکنید اول دکمه ی esc و توی صفحه ی جدید دکمه ی فکر کنم f10 باشه (خودش نوشته چه دکمه ای)
بعد توی تب یکی مونده به اخری به صورت پیشفرض تنظیمات switch روی dynamic هستش اون رو باید بزاریم روی fixed تا اونجوری که ما میخوایم بشه ..
تو تنظیمات bios چیزی به نام switch نبود .
در ضمن بعد از نصب این 2 برنامه که دادی سیستم بعد از بالا اومدن اول قاطی می کنه بعد درست میشه !

siap89
31-08-2011, 22:46
تو تنظیمات bios چیزی به نام switch نبود .
در ضمن بعد از نصب این 2 برنامه که دادی سیستم بعد از بالا اومدن اول قاطی می کنه بعد درست میشه !
بعد از آپدیت بایوس به f1a وقتی وارد تنظیمات بایوس شدی برو به قسمت system configuration و بعدش fixed رو از قسمت switchable graphics mode انتخاب کن .
در مورد قاطی کردن تصویر ، اره چون وقتی به 8.830.6.2000 اپدیت کنی باید fixed رو انتخاب کنی .

=CYBER=
31-08-2011, 22:56
بعد از آپدیت بایوس به f1a وقتی وارد تنظیمات بایوس شدی برو به قسمت system configuration و بعدش fixed رو از قسمت switchable graphics mode انتخاب کن .
در مورد قاطی کردن تصویر ، اره چون وقتی به 8.830.6.2000 اپدیت کنی باید fixed رو انتخاب کنی .
تو این بخش همچین گزینه ای نیست .
مدل لپ تاپ : 6199

siap89
31-08-2011, 23:06
بعد اینکه بایوس رو اپدیت کنی این گزینه میادش .

شما اصلا وارد بایوس شو بعدش ببین ورژن رو چی (همون جایی که مشخصات سیستم رو نوشته) مینویسه احتمالان ورژن بایوس شما هنوز F13 هستش ، ورژن f13 این گزینه رو نداره .
منم 6199 دارم .

=CYBER=
31-08-2011, 23:40
بعد اینکه بایوس رو اپدیت کنی این گزینه میادش .

شما اصلا وارد بایوس شو بعدش ببین ورژن رو چی (همون جایی که مشخصات سیستم رو نوشته) مینویسه احتمالان ورژن بایوس شما هنوز F13 هستش ، ورژن f13 این گزینه رو نداره .
منم 6199 دارم .
درسته آپدیت نشده بود .
آپدیت کردم و الان صفحه swith graphic به درستی کار می کنه .
ممنون .

siap89
01-09-2011, 00:56
-----------

=CYBER=
01-09-2011, 10:23
بعد از انجام کارهایی که دوست عزیز siap89 گفتن ، من تو بازی gta iv کمی تیک می بینم .
توصیه می کنم رو همون high performance و ... بمونید و این کارها رو نکنید .

siap89
01-09-2011, 11:18
یه نکته :
برای اینک دوباره به حالت دینامیک بریم بعد اینکه تو بایوس دینامیک رو انتخاب کردیم باید دوباره اون درایور قبلی (درایور گرافیک) رو نصب کنیم .

وقتی از سیستم عامل اصلی استفاده میکنید توی درایو c توی یه پوشه درایو های شما (فایل نصب) هستش ، اون پوشه رو رایت کنید که مجبور نشید از hp دانلود کنید .(البته ممکنه درایور های hp بروز بشن )

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

بعد از انجام کارهایی که دوست عزیز siap89 گفتن ، من تو بازی gta iv کمی تیک می بینم .
توصیه می کنم رو همون high performance و ... بمونید و این کارها رو نکنید .
از high performance منظورت همون حالت dynamic هستش ؟
اگه ممکنه لطفا تو gta از صفحه ی بنچمارک عکس بزار ، هم بالا و هم پایین (منظورم کل صفحه هستش تو یه عکس فکر نمیکنم جا بشه در حالت عادی).
از ورژن چند پچ بازی gta iv استفاده میکنی ؟

siap89
01-09-2011, 11:35
من تو بازی gta iv کمی تیک می بینم .

اگر توی داینامیک رفتی

اگه ممکن بود ، بیا با پچ و تنظیمات یکسان بنچ مارک بگیریم من رو حالت fixed شما dynamic ببینیم کدوم بهتره ...

=CYBER=
01-09-2011, 12:35
اگر توی داینامیک رفتی

اگه ممکن بود ، بیا با پچ و تنظیمات یکسان بنچ مارک بگیریم من رو حالت fixed شما dynamic ببینیم چه جوریه ...
ورژن gta 1.7 هست .
شما اول بگو چطوری ورژن درایو گرافیک رو به 1000 داون گرید کنم بعد تست می کنیم .

siap89
01-09-2011, 15:21
ورژن gta 1.7 هست .
شما اول بگو چطوری ورژن درایو گرافیک رو به 1000 داون گرید کنم بعد تست می کنیم .

خوب اول برو fixed رو انتخاب کن بعد کلا درایور گرافیک رو پاک کن (catalyst) و ورژن قبلیش رو نصب کن

shahabaliboys
01-09-2011, 20:55
الان من تنها مشکلی که دارم داغ کردنشه

shahabaliboys
02-09-2011, 11:12
وقتی روشنش میکنم این ارور میاد :
the system has detected that a cooling fan is not operating correctly
بعد یه چند خط دیگه نوشته که اطلاعات خاصی نمیده ( حالا اگه خواستید و فکر میکنید به کار میاد بگید عکسشو بذارم ) بعد از چند خط اینو نوشته :
system fan (90B)
ERROR - ENTER continue startup
please visit : hp.com/go/techcenter/startup
ولی من اونجا که رفتم چیزی دستگیرم نشد :41:
عجب گیری افتادیما کارت گرافیکشو درست میکنی فنش خراب میشه :41:

siap89
02-09-2011, 11:25
بعد یه چند خط دیگه نوشته که اطلاعات خاصی نمیده ( حالا اگه خواستید و فکر میکنید به کار میاد بگید عکسشو بذارم ) بعد از چند خط اینو نوشته :
system fan (90B)

راستش چیزی به ذهنم نمیرسه ، راهنمایی کنم . به جز راحل احمقانه ی تعویض سیستم عامل و یا ریکاوری کردن که شاید مشکل از سیستم عامل باشه . و اینکه تو تنظیمات بایوس ، تنظیمات رو به حالت کارخونه برگردون defalte factori (یه همچین چیزی نوشته) (تو تبی که میخوایم سیو کنم و خارج شیم ).
امید وارم مشکلت سخت افزاری نباشه .

siap89
02-09-2011, 13:48
system fan (90B)
چیزی به ذهنم جز 2 تا کار احمقانه نمیرسه فعلان ،یکی اینکه سیستم عاملت رو عوض کن (ترجیهان از دی وی دی های ریکاوری) دومی اینکه برو تو بایوس و تنضیمات رو به حالت اولیه کارخونه برگردون ، یه همچین چیزی نوشته load defalut factory تو بایوس .

shahabaliboys
02-09-2011, 18:17
چیزی به ذهنم جز 2 تا کار احمقانه نمیرسه فعلان ،یکی اینکه سیستم عاملت رو عوض کن (ترجیهان از دی وی دی های ریکاوری) دومی اینکه برو تو بایوس و تنضیمات رو به حالت اولیه کارخونه برگردون ، یه همچین چیزی نوشته load defalut factory تو بایوس .

تعویض سیستم عامل که فکر نمیکنم دردی رو دوا کنه چون این ارور قبل از سیستم عامل میاد راه دوم هم load default setup رو زدم که بازم نشد تو رو خدا گه راهی به ذهنتون رسید بگید

amamset
06-09-2011, 03:04
آقا من تا پس فردا می خوام 6199 بگیرم ولی هیج چیزی در مورد 2 کارت گرافیک نشنیدم!!
به نظر شما این مدل و کلا hp خوبه بگیرم یا بی خیال شم یه مارک دیگه بگیرم؟(اوونایی که دارن جواب بدن لطفا

=CYBER=
06-09-2011, 09:30
راستش چیزی به ذهنم نمیرسه ، راهنمایی کنم . به جز راحل احمقانه ی تعویض سیستم عامل و یا ریکاوری کردن که شاید مشکل از سیستم عامل باشه . و اینکه تو تنظیمات بایوس ، تنظیمات رو به حالت کارخونه برگردون defalte factori (یه همچین چیزی نوشته) (تو تبی که میخوایم سیو کنم و خارج شیم ).
عزیز من می خوام bios رو به ورژن اولیه خوش برگردونم .
رو هر ورژن از درایو گرافیک که switch graphic رو fixed باشه من می تونم کارت های گرافیک رو سویچ کنم ولی تو بعضی بازی ها مشکل داره . مثل gta iv که شدیدا تیک پیدا کرده .
وقتی هم رو dynamic میزارم یه بازی دیگه گرافیکش تو وضعیت high performance داغون میشه ، ولی رو powe save درست میشه .
فک کنم از bios باشه لطفا بگو چطوری برگردونم .

siap89
06-09-2011, 13:26
عزیز من می خوام bios رو به ورژن اولیه خوش برگردونم .
رو هر ورژن از درایو گرافیک که switch graphic رو fixed باشه من می تونم کارت های گرافیک رو سویچ کنم ولی تو بعضی بازی ها مشکل داره . مثل gta iv که شدیدا تیک پیدا کرده .
وقتی هم رو dynamic میزارم یه بازی دیگه گرافیکش تو وضعیت high performance داغون میشه ، ولی رو powe save درست میشه .
فک کنم از bios باشه لطفا بگو چطوری برگردونم .

منظورت اینه که کلا میخوای همون ورزن قبلی بایوس رو داشته باشی ؟
نمیدونم ، خوب برتو سایت hp ورژن قبلی رو دانلود کن ، بعد ببین نسب میشه ... ؟

یه چیزی اگه منظورت اینه که در حال حاضر چه روی fixed چه روی dynamic میزاری اون جوری که میخوای نیستش باید حواست به درایور های گرافیک باشه ها ، منظورم اینه که اگه روی fixed بزاری باید درایورت 8.830.6.2000 باشه ولی اگه میخوای dynamic باشه اول باید بایوس رو روی داینامیک بزاری و دوباره درایور قبلی گرافیک رو از اول نسب کنی .
در حال حاضر من روی dynamic هستم با درایور قبلی و مشکلیم فعلا تو باری های gta iv و crysis 2 ندارم .

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

آقا من تا پس فردا می خوام 6199 بگیرم ولی هیج چیزی در مورد 2 کارت گرافیک نشنیدم!!
به نظر شما این مدل و کلا hp خوبه بگیرم یا بی خیال شم یه مارک دیگه بگیرم؟(اوونایی که دارن جواب بدن لطفا
من دارم و ازش راضی هستم و پشیمون هم نیستم .

=CYBER=
06-09-2011, 14:05
منظورت اینه که کلا میخوای همون ورزن قبلی بایوس رو داشته باشی ؟
نمیدونم ، خوب برتو سایت hp ورژن قبلی رو دانلود کن ، بعد ببین نسب میشه ... ؟

یه چیزی اگه منظورت اینه که در حال حاضر چه روی fixed چه روی dynamic میزاری اون جوری که میخوای نیستش باید حواست به درایور های گرافیک باشه ها ، منظورم اینه که اگه روی fixed بزاری باید درایورت 8.830.6.2000 باشه ولی اگه میخوای dynamic باشه اول باید بایوس رو روی داینامیک بزاری و دوباره درایور قبلی گرافیک رو از اول نسب کنی .
در حال حاضر من روی dynamic هستم با درایور قبلی و مشکلیم فعلا تو باری های gta iv و crysis 2 ندارم .

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

من دارم و ازش راضی هستم و پشیمون هم نیستم .
رو 2 ورژن آخر کارت گرافیک تست کردم هر 2 تو هر 2 وضعیت مشکل دارن :(
اعصابم رو خراب کرده .
یه benchmark بگیر از gta بزار .

amamset
06-09-2011, 17:15
سلام من خریدم الان این کارا رو که گفتین بکنم؟ آپدیت کنم و گرافیکو بزارم رو ATI? یا همین طوری بزارم بمونه؟
مشکلی تو بازی پیش میاد این کارارو بکنم؟

=CYBER=
06-09-2011, 19:12
سلام من خریدم الان این کارا رو که گفتین بکنم؟ آپدیت کنم و گرافیکو بزارم رو ATI? یا همین طوری بزارم بمونه؟
کاری نکن که به فنا میری .
همین طوری بزار بمونه .

shahabaliboys
07-09-2011, 09:14

فعلا اصلا دست نزن بهش اگه کارت گرافیک ati رو میشناسه که خدا رو شکر کن و کارتو بکن وگرنه یه بک آپ ازش بگیر و ببر گارانتی بهشون بگو ، کلا مثل این که این سری یه باگی تو مادر بوردشون هست منم کارت گرافیکم سوییچ نمیشد بایوس رو آپدیت کردم ولی فنش دیگه کار نمیکنه <system fan 90b> الانم که این پستو مینویسم لپ تاپ عزیزم تو شرکت گارانتیه و گفت ممکنه مجبور بشیم مادربوردتو بذاریم زیر دستگاه programing و بایوسش رو از اول واسش بنویسیم :46: ولی خدا کنه مشکلش بدون باز کردن پیچ حل شه واسم دعا کنید :46:

siap89
07-09-2011, 15:20

بایوس f1a
مد گرافیک dynamic
درایور گرافیک 8.830.6.1000

aminyazdan
24-09-2011, 17:14
ممنون من مشکلم حل شد
ولی حالا مشکلم حافظه شیر گرافیکه که واسه شما خیلی زیاده

این رو حالت fixed
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم رو حالت dvnamic
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

siap89
26-09-2011, 12:30
ممنون من مشکلم حل شد
ولی حالا مشکلم حافظه شیر گرافیکه که واسه شما خیلی زیاده

این رو حالت fixed

اینم رو حالت dvnamic
مدل شما هم 6199 هستش ؟ اگه نه ممکمه به خاطر رم کمتر شما ، کمتر شیر کنه .

s a j j a d
10-11-2011, 01:29
شما که این همه زحمت کشیدین
به این سوال منم جواب بدین
lمن همه اینا رو دانلود کردم
کدوم یکی از اینا رو موقع نصب درایور های لپ ناپ باید نصب کرد ؟

shy_majid_ir
10-11-2011, 03:06
سلام به همه منم 6199 دارم خیلی راحت وفتی میزارم رو high performance سویجچ میکنه رو کارت گرافیک کافیه رو دسکتاپ کلیک راسن کنین یعد گزینه graphics properties رو انتخاب کنین بعد تو گزینه power بعد هم رو سوییچ

s a j j a d
10-11-2011, 09:57
از دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟

shy_majid_ir
15-11-2011, 13:39
شما که این همه زحمت کشیدین
به این سوال منم جواب بدین
lمن همه اینا رو دانلود کردم
کدوم یکی از اینا رو موقع نصب درایور های لپ ناپ باید نصب کرد ؟

سلام دوست من نرم افزار hp assisstant خودش اگه نیاز باشه دانلود میکنه اگه 6199 خریدی bios ره f1a اپدیت کن

s a j j a d
16-11-2011, 00:04
این hp assisstant از کجا دانلود کنم؟

s a j j a d
16-11-2011, 00:19
assisstant دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده مشکل چیه؟

shy_majid_ir
16-11-2011, 14:54
[QUOTE=s a j j a d;6632307]این hp assisstant از کجا دانلود کنم؟[/QUOTE

این برنامه رو سیستمت نصب هست
از سایت hp

این واس 6199ee هست

s a j j a d
17-11-2011, 12:04
من اینو دانلود کردم ولی نصب نمی شه موقع نصب پیغام خطا میده

s a j j a d
17-11-2011, 12:05

shy_majid_ir
17-11-2011, 15:19

مدل لب تاپ چی هست؟

spartaqus
21-11-2011, 19:20
این ati catalyst اینجوری دانلود میشه ؟
hp support assist سپس amd high defination graghic driver

یک سوال دیگه من این catalyst رو چند روز پیش داشتم ولی پاکش کردم ولی دیویدی های ریکاوری رو دارم بازم میشه برگردون با ریکاوری؟

s a j j a d
21-11-2011, 20:49
مدل لپ تاپ من 6199ee hp

shy_majid_ir
21-11-2011, 22:24

یک سوال دیگه من این catalyst رو چند روز پیش داشتم ولی پاکش کردم ولی دیویدی های ریکاوری رو دارم بازم میشه برگردون با ریکاوری؟

سلام وقتی کارت گرافیک درایوشو اپدیت کنی رو دسکتاپ کلیک راست کن بعد graphic properties وارد catalyst میشه البته2 تا اپشن داره یکی واس intel
میگردم اگه پیدا کردم برنامشو ادرسشو میزارم

shy_majid_ir
21-11-2011, 22:44

داداش فکر کنم این باشه خودمم دارم دانلودش میکتم انگار ورزن جدید

spartaqus
22-11-2011, 21:15
داداش فکر کنم این باشه خودمم دارم دانلودش میکتم انگار ورزن جدید
داداش اینی که گزاشتی تو کد کدوم هست اینتله یا ati ?
خود شما تونستی واقعا سوییچ کنی ؟ چون انگار سوییچ من الکی هست
pes12 رو تو setting زده gpu بد هست و زده Mobile Intel(R) HD Graphics ‎(PS3.0/VS3.0)‎ میگم اگه سویچ بشه که باید بزنه radeon
نه Mobile Intel(R) HD Graphics ‎(PS3.0/VS3.0)‎
اینم عکس ccc من هست که تو خود ویندوز اورجینال م هست
[

shy_majid_ir
23-11-2011, 01:26
داداش اینی که گزاشتی تو کد کدوم هست اینتله یا ati ?
خود شما تونستی واقعا سوییچ کنی ؟ چون انگار سوییچ من الکی هست
pes12 رو تو setting زده gpu بد هست و زده Mobile Intel(R) HD Graphics ‎(PS3.0/VS3.0)‎ میگم اگه سویچ بشه که باید بزنه radeon
نه Mobile Intel(R) HD Graphics ‎(PS3.0/VS3.0)‎
اینم عکس ccc من هست که تو خود ویندوز اورجینال م هست
[

اره داداش راحت شوییچ میشه بهترین کار اینکه اول بازی رو اجرا کنی یعنی بازی رو باز کن بعد خارج شو بعد برو تو کاتالیست ببینی رو high performance هست اگه نیست بزار رو high performance

spartaqus
23-11-2011, 10:28
اره داداش راحت شوییچ میشه بهترین کار اینکه اول بازی رو اجرا کنی یعنی بازی رو باز کن بعد خارج شو بعد برو تو کاتالیست ببینی رو high performance هست اگه نیست بزار رو high performance
منم با pes اتفاقا همین کاررو کردم و تو pes هم تو high performence هست
ولی وقتی تو setting بازی میری gpu رو زدهMobile Intel(R) HD Graphics ‎(PS3.0/VS3.0)‎ bad
در حالیکه به نظر من باید radeon بزنه به نظر شما منطقی هست ؟

shy_majid_ir
23-11-2011, 18:00
منم با pes اتفاقا همین کاررو کردم و تو pes هم تو high performence هست
ولی وقتی تو setting بازی میری gpu رو زدهMobile Intel(R) HD Graphics ‎(PS3.0/VS3.0)‎ bad
در حالیکه به نظر من باید radeon بزنه به نظر شما منطقی هست ؟

چطوری از بازی میبینی من بازی crysis رو گذاشتم رو اینتل لک میزد اما وقتی گذاشتم رو high performance خوب شد

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

مدل لپ تاپ من 6199ee hp

داداش باید نصب بشه چه اروری میده؟

spartaqus
23-11-2011, 19:13
شما ویندوزتون اصل هست ؟ لب تابتون چیه؟ این بازی pes 2012 رو شما دارید؟
داداش این لینکی که تو کد دادی خود کار آپدیت میشه ؟

shy_majid_ir
23-11-2011, 22:20
شما ویندوزتون اصل هست ؟ لب تابتون چیه؟ این بازی pes 2012 رو شما دارید؟
داداش این لینکی که تو کد دادی خود کار آپدیت میشه ؟

من hp 6199 دارم کدوکم لینک داداش من لینک زیادگذاشتم من crysis2 بازی میکنم
ویندوزهم اورجینال هست:31:
اگه لینک مربوط به catalyst control منظورته باید دانلودش کنی و بعد نصب خودم نصبش کردم

spartaqus
23-11-2011, 22:53
همین لینک رو میگم

این لینک بالا خود کار آپدیت میشه؟ میخوام لینک رو یک جا ذخیره کنم و هروقت خواستم درایور آپدیت کنم از همون لینک دانلود کنم
راستی این rate من رو زده 4.5 از اینجا میشه فهمید که intel هست یا ati ?
کاشکی pes2012 رو داشتی میدیدی:20:

shy_majid_ir
24-11-2011, 00:28
همین لینک رو میگم

این لینک بالا خود کار آپدیت میشه؟ میخوام لینک رو یک جا ذخیره کنم و هروقت خواستم درایور آپدیت کنم از همون لینک دانلود کنم
راستی این rate من رو زده 4.5 از اینجا میشه فهمید که intel هست یا ati ?
کاشکی pes2012 رو داشتی میدیدی:20:

فکر نکنم بهتره این لینک رو داشته باشه که با دادن مشخصات گرافیکت بهت جدیدترین ورزن برنامه رو نشون میده:31:

spartaqus
24-11-2011, 10:32
آقا شما بازی میکنید این عکس مانیتور Inter(R) hd graphic این پاییین نزدیک ساعت میاد ؟

shy_majid_ir
24-11-2011, 12:18
آقا شما بازی میکنید این عکس مانیتور Inter(R) hd graphic این پاییین نزدیک ساعت میاد ؟

میومد من برداشتمش کافی کلیک راست کنی روشexit tray رو بزنی حتما این گزینه رو تیک زدی تو اپشنش enable کردی

spartaqus
24-11-2011, 14:54
داداش برای شما بازی تو کل صفحه نشون میده ؟
برای من یک تیکه کوچیک از راست و چپ سیاه هست

................................
این تنظیمات Catalyst control center
تو قسمت power play رو چی باید بزار م؟
maximum perdormence
maximum battry life?

shy_majid_ir
24-11-2011, 15:29
داداش برای شما بازی تو کل صفحه نشون میده ؟
برای من یک تیکه کوچیک از راست و چپ سیاه هست

................................
این تنظیمات Catalyst control center
تو قسمت power play رو چی باید بزار م؟
maximum perdormence
maximum battry life?

سلام واسه تمام صفحه باید تنظیمات خود بازی رو full screen بزاری تو خود بازی رزولوشن بزار رو*1366*768

power play ربطی به بازی نداره رو دسکتاپ کلیک راست کن بعد configure switchble graphic رو بزن بعدم بازی رو بزار رو high performance

spartaqus
24-11-2011, 16:20
داداش چرا دیگه نمیشه تو POWER SAVING گذاشت؟

shy_majid_ir
24-11-2011, 16:59
داداش چرا دیگه نمیشه تو POWER SAVING گذاشت؟

منم الان همین مشکلو پیذاکردم ببینم تو بایوس رو اپدیت کردی؟یا فقط کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟

spartaqus
24-11-2011, 17:26
فقط کارت گرافیک مگه بایوس هم آپدیت میشه؟!

shy_majid_ir
24-11-2011, 17:47
فقط کارت گرافیک مگه بایوس هم آپدیت میشه؟!

اره
من الان هرهمه کارکردم بازم گرافیک قبلیو نصب کردم درست نشد ای بابا عجب کاری شد

spartaqus
24-11-2011, 18:24
میگم شاید باید این لینکی که دادی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ستا مورد رو برای دانلود میاره شاید باید همش رو دانلود کنیم
oprical / indivisial / amd catalyst package

shy_majid_ir
24-11-2011, 18:41
میگم شاید باید این لینکی که دادی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ستا مورد رو برای دانلود میاره شاید باید همش رو دانلود کنیم
oprical / indivisial / amd catalyst package

همشو تست کردم نشداین ایدی من

اد کن فکرامونو رو هم بزاریم ببینیم چی میشه کردظاهرا بچه ها قبلا این مشکلو داشتن صفحانت اول رو نگاه گکنی متوجه میشی:31:

shy_majid_ir
24-11-2011, 19:45
دوستان این مشکل سوییچ کردن گرافیک چطور حل میشه و چرا به وجود میاد؟بایوس رو dynamic اهست

shy_majid_ir
24-11-2011, 23:58
دوستان این مشکل سوییچ کردن گرافیک چطور حل میشه و چرا به وجود میاد؟بایوس رو dynamic اهست

خودم حلش کردم با تکنسین شرکت اچ پی چت کردم راه حلش رو گفت
اول از قسمت device manager کارت گرافیک رو uninstall میکنین بعد جدیدترین ورزن گرافیک دانلود میکنین و نصب میکنین مشکل سو ییچ کردن برطرف میشه اینم لینک جدیدترین گرافیک برای 6199ee

spartaqus
25-11-2011, 00:17
آقا خودت تست کردی دیگه ؟
این id تکنسین hp رو هم بده من ادش کنم ؟:31:کارش دارم

shy_majid_ir
25-11-2011, 11:49
آقا خودت تست کردی دیگه ؟
این id تکنسین hp رو هم بده من ادش کنم ؟:31:کارش دارم

برو تو برنامه hp assistant بعد get assisstand بعد هم تو قسمت chat wwith........

spartaqus
25-11-2011, 15:19
برا من بدتر شد تو not assignet میمونه و هیچ کاریش نمیشه کرد

shy_majid_ir
25-11-2011, 15:37
برا من بدتر شد تو not assignet میمونه و هیچ کاریش نمیشه کرد

نگران نباش
اول از device manager کارت گرافیک uninstall کن بعد اخرین درایو رو نسب کن خوب میشه:31:

=CYBER=
03-12-2011, 00:33
خودم حلش کردم با تکنسین شرکت اچ پی چت کردم راه حلش رو گفت
اول از قسمت device manager کارت گرافیک رو uninstall میکنین بعد جدیدترین ورزن گرافیک دانلود میکنین و نصب میکنین مشکل سو ییچ کردن برطرف میشه اینم لینک جدیدترین گرافیک برای 6199ee

اتفاقا من این ورژن رو نصب کردم تو بعضی بازی ها مشکل دارم .
تیک داره تو بازی شدید .

=CYBER=
03-12-2011, 16:07
کسی مشکل من رو نداره ؟

راستی من hp support assistance رو آپدیت کردم این سریال دستگاه و ... رو نشون نمیده .
رو loading... هنگ می کنه .

shy_majid_ir
03-12-2011, 19:59
اتفاقا من این ورژن رو نصب کردم تو بعضی بازی ها مشکل دارم .
تیک داره تو بازی شدید .

سویچ کن رو 6770 دیکه نباید لک بزنه