مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ حرفه ای 13 یا 14 اینچ
لطفا راهنمایی کنید که لپ تاپی با این مشخصاتی که من اختیاج دارم تو بازار چیا هست (اصلا هست یا نه)
کار من برنامه نویسی موتور بازی، گرافیکی و سه بعدی با visual studio هست و یک لپ تاپ حرفه ای می خوام اما اونقدر هم پول ندارم.
مواردی که برام مهم هست :
- اندازه 13 یا 14 اینج
- cpu i5 (اگه i7 هم پیدا شد که بهتر) با 4 thread (می تونه دو هسته ای هم باشه اما 4 thread)
- کارت گرافیک dedicated - دایرکت ایکس 10 به بالا و چیپ ست حداقل یک درجه از low-end ترین بالاتر
- قابلیت نصب hackintash
- ترجیهاً رزولوشن از حد استاندار بالا تر باشه (720+)
- قیمت زیر 1500
ممنون
mehdi666lp
29-08-2011, 17:36
مدل Sony VPC - CA15FX و مدل Sony VPC - CA16FX ..........دارای گرافیک AMD 6630 .......دارای CPU Core i5 و مدل 16FX دارای CPU Core i7 و 4 گیگ رم و صفحه نمایش خوب
.
.
.
مدل Asus N43SN ..........دارای مانیتور 14 اینچ
ممنون دارم مشخصات و نقد هاشون رو می خونم
مشکل sony اینه که کارت گرافیکش پایینترین حد Dedicated ها هست.
ولی asus خیلی Spec خوبی داشت جز رزولوشن بالاتر که اون هم بعیده به این راحتی گیر بیاد.
راستی HP Envy 14 چطوره ؟
mehdi666lp
29-08-2011, 19:28
ممنون دارم مشخصات و نقد هاشون رو می خونم
مشکل sony اینه که کارت گرافیکش پایینترین حد Dedicated ها هست.
ولی asus خیلی Spec خوبی داشت جز رزولوشن بالاتر که اون هم بعیده به این راحتی گیر بیاد.
راستی HP Envy 14 چطوره ؟.
.
.
.
Envy 14 با CPU Sandy نمیدونم موجود هست یا نه اما با CPU Core i7 720QM موجود هستش.....مدل خوبی هستش.........دیگه میخوای چقدر باشه Dedicated ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟........1 گیگ کم هستش؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
بهترین مدل سونی 14 اینچ که هستش اینه..............گرافیکشم خوبه مناسبه......اگه گرافیک بالاتر میخوای برو سراغ 15 اینچ از HP .............سری HP DV6 - 6100 ........
.
.
.
.
Envy 14 با CPU Sandy نمیدونم موجود هست یا نه اما با CPU Core i7 720QM موجود هستش.....مدل خوبی هستش.........دیگه میخوای چقدر باشه Dedicated ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟........1 گیگ کم هستش؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
بهترین مدل سونی 14 اینچ که هستش اینه..............گرافیکشم خوبه مناسبه......اگه گرافیک بالاتر میخوای برو سراغ 15 اینچ از HP .............سری HP DV6 - 6100 ........
نه کمترین اهمیت رو اتفاقاً حجم حافظه کارت گرافیک داره، اصل موضوع نوع chip هست. البته این چیپ ای که شما نوشتید خوب هست اما من هر چی سرچ می زنم تو اینترنت هیچ چیز درست حسابی از این مدل VPC-CA15FX پیدا نمی کنم (جز یکی که کارتش یه چیز دیگه بود) . فقط سایت های ترکی و روسی و اینها، نمی دونم جریان این لپ تاپ ها در ایران چیه ولی انگار مشکوک می زنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم بعضی مدل های سونی رو اسمش رو برای کشور های در و پیت عوض می کنند و قطعات کیفیت پاییتنر می گذارند، لطفا اگه اطلاعات درستتری دارید بگید.
مثلا مانیتورهای سامسونگ که توسط سام سرویس ارائه می شوند rename شده هستند و یک صفر به مدلشون اضافه می شه، که احتمالا استاندارد پایینتر این محصولات در ایران هست ...
راستی سری S سونی که 13 اینچه چطوره ؟ چه فرقی با این سری CA داره ؟
مورد دیگه اینکه من قیمت لپ تاپ سونی هم پیدا نکردم، حدود قیمت همین CA چند هست ؟
mehran gorji
02-09-2011, 17:19
بهتر است برای کارهای حرفه ای از لپ تاپ های سبک انتخاب نشود.
{به دلیل سینک های حرفه ای و ....}
در ضمن پردازنده 1155 من چیزی پیدا نکردم.
بهتر است برای کارهای حرفه ای برید به سراغ لپ تاپ های 15.6 اینچی.
که با این مبلغ یه چیز خیلی قدرتمند میتوانید انتخاب کنید.
Xilevens
02-09-2011, 20:12
من با نظر این دوستمون خیلی موافقم چون انتخاب ها خیلی قویتر میشن
15 اینچ و یا 16 اینچ خوبه
mehdi666lp
15-09-2011, 14:06
نه کمترین اهمیت رو اتفاقاً حجم حافظه کارت گرافیک داره، اصل موضوع نوع chip هست. البته این چیپ ای که شما نوشتید خوب هست اما من هر چی سرچ می زنم تو اینترنت هیچ چیز درست حسابی از این مدل VPC-CA15FX پیدا نمی کنم (جز یکی که کارتش یه چیز دیگه بود) . فقط سایت های ترکی و روسی و اینها، نمی دونم جریان این لپ تاپ ها در ایران چیه ولی انگار مشکوک می زنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم بعضی مدل های سونی رو اسمش رو برای کشور های در و پیت عوض می کنند و قطعات کیفیت پاییتنر می گذارند، لطفا اگه اطلاعات درستتری دارید بگید.
مثلا مانیتورهای سامسونگ که توسط سام سرویس ارائه می شوند rename شده هستند و یک صفر به مدلشون اضافه می شه، که احتمالا استاندارد پایینتر این محصولات در ایران هست ...
راستی سری S سونی که 13 اینچه چطوره ؟ چه فرقی با این سری CA داره ؟
مورد دیگه اینکه من قیمت لپ تاپ سونی هم پیدا نکردم، حدود قیمت همین CA چند هست ؟
.
.
.
سری S از سونی هم خوبه ....13 اینچ هست و تو کانفیگ با سری CA تفاوت داره...........CA از حدود 1.350 شروع میشه تا 1.600 فکر کنم......
alirezaamoosoltani
15-09-2011, 16:50
سلام
بنده دانشجوی رشته عمران سازه مقطع کارشناسی ارشدم وقصد خرید لپ تاپ دارم
تا حدود 1200میتونم هزینه کنم.
با نرم افزار mathlab وaba ,safe,etabs,sap کار میکنم
چه لپ تاپی با په مشخصاتی بخرم؟
Xilevens
15-09-2011, 18:18
سلام
اسوس N53SV با hp 6070 دو مورد بسیار معمول و خوب هستن
مدل های دیگه هم هستن ولی باید ریزتر شد تو این مسائل
mehran gorji
16-09-2011, 15:18
سلام
سلام دوست عزیز.
تاپیک جدید باز کنید تا بررسی شود
ممنون
mehdi666lp
16-09-2011, 19:58
سلام
چه لپ تاپی با په مشخصاتی بخرم؟.
.
.
دوست عزیز به گفته دوستان بهترین گزینه همون HP DV6 - 6070ee هست هم گرافیک خوبی داره هم دیزاین هم کانفیگ......اگه پولت رو بیشتر میتونی کنی Lenovo Y570 هم گزینه خوبی هستش
ehsan_shp
22-09-2011, 13:32
:20:سلام دوستان
من یک sony vgn-fw 390 jch دارم و چون وزنش سنگینه میخوام بفروشمش و یه لپ تاب سبک بخرم....کارمم معماریه و با نرم افزار های گرافیکی مثله 3dmax و autoCAD کار میکنم و سرعت رندرگیری خیلی برام مهمه
.
.
حالا به نظر شماها این لب تاب من را چند میخرن ازم و جی بردارم که هم اون کارائی ها را داشته باشه ( سرعت رندرگیری و گرافیک پردازی و وزن ایده آل ) و هم خیلی هزینه اش زیاد نشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.