مشاهده نسخه کامل
: mvm530 , 206 SD V2 gas ,samand elf7 , ? کدوم؟
ardalan13
29-08-2011, 14:10
mvm530 , 206 SD V2 gas ,samand elf7 , ? کدوم؟
فقط بین همینا.
مصرف پایین. راحتی. خانوادگی. زیبایی. امکانات بالا. 2 ساله به فنا نره که هی تعمیرگاه باشه.
ماشین قبلی ما ل90 فول بود.
نظرم mvm530
ANDROYD3
29-08-2011, 15:17
فقط بین همینا.
مصرف پایین. راحتی. خانوادگی. زیبایی. امکانات بالا. 2 ساله به فنا نره که هی تعمیرگاه باشه.
نظرم mvm530
mvm اصلا خوب نیسن
امکانات و راحتی و مقاومت میگه سمند بهتره
ام وی ام داخلش قشنگه بیرونش هم بد نیست
ولی اگه مشکلی براش پیش بیاد . . . . . . .
لوازم اصلا نداره
Mojtabaf
29-08-2011, 19:05
فقط بین همینا.
نظرم mvm530
قيمت هاي اينا كه برابر نيست! ام وي ام 4 5 ميليوني گرونه! 20 تومن! من شخصا ام وي ام رو ترجيح ميدم! به دلايل زير :
1 - موتور پر قدرت ، سوپاپ بيشتر
2 - راحتي بيشتر .
3 - فضاي كافي
4 - امكانات به روز
به شدت ام وي ام توصيه ميشه در اين گزينه ها !
Pourya-pc
29-08-2011, 23:07
با سلام دوست عزیز ، خودروی سمند خودروی تثبیت شده ایی در بازار ایران هست و موتور EF7 با موفقیت چشمگیری توانسته سمند رو موفق تر بکنه . MVM ماشین بدی نیست اما فراموش نشود که این خودروی چینی هست و قیمت کارخانه آن 7.500 دلار هست و جزو خودروهای بسیار ارزان چینی هست ، به علاوه شما پول بیشتری دارید میدید اما امکانات آنچنانی در اختیار شما نیست ، قطعات این خودرو کم یاب و بی کیفیت هست و درضمن ترمزهای بدتر از سمند رو داراست:41:
در مورد 206 صندوق دار هم باز توصیه نمیکنم ، البته چیزی که میگم نظر شخصیم هست ولی 206 اصلا تعادل نداره و سر پیچ ها عقبش میره به ناکجا ، ماشین باید چسبندگی داشته باشه و کنترل و هندلینگ بالایی داشته باشه ، من تنها برتری 206 رو ترمزهاش میدونم ولی نه جادار هست و نه ایمن .
در نهایت بین گزینه های شما سمند EF7 گزینه ی بسیار ایده آلیست.
موفق باشید .
ANDROYD3
29-08-2011, 23:09
قيمت هاي اينا كه برابر نيست! ام وي ام 4 5 ميليوني گرونه! 20 تومن! من شخصا ام وي ام رو ترجيح ميدم! به دلايل زير :
1 - موتور پر قدرت ، سوپاپ بيشتر
2 - راحتي بيشتر .
3 - فضاي كافي
4 - امكانات به روز
به شدت ام وي ام توصيه ميشه در اين گزينه ها !
همه این ها درسته اما گزینه آخرتون که 2 سال دیگه اوراق نشه رو ساپورت نمی کنه
امکانات توش عالیه
ضاهرش بجز چراغ عقب قشنگه
جاداره
یه ذره صندلی هاش صفته
امکاناتش خوبه
از نظر ایمنی واقعا مزخرفه
واگه تصادف کنید قطعاتش واقعا سخت گیر میاد
انتخاب با شماست
ANDROYD3
29-08-2011, 23:15
با سلام دوست عزیز ، خودروی سمند خودروی تثبیت شده ایی در بازار ایران هست و موتور EF7 با موفقیت چشمگیری توانسته سمند رو موفق تر بکنه . MVM ماشین بدی نیست اما فراموش نشود که این خودروی چینی هست و قیمت کارخانه آن 7.500 دلار هست و جزو خودروهای بسیار ارزان چینی هست ، به علاوه شما پول بیشتری دارید میدید اما امکانات آنچنانی در اختیار شما نیست ، قطعات این خودرو کم یاب و بی کیفیت هست و درضمن ترمزهای بدتر از سمند رو داراست:41:
در مورد 206 صندوق دار هم باز توصیه نمیکنم ، البته چیزی که میگم نظر شخصیم هست ولی 206 اصلا تعادل نداره و سر پیچ ها عقبش میره به ناکجا ، ماشین باید چسبندگی داشته باشه و کنترل و هندلینگ بالایی داشته باشه ، من تنها برتری 206 رو ترمزهاش میدونم ولی نه جادار هست و نه ایمن .
در نهایت بین گزینه های شما سمند EF7 گزینه ی بسیار ایده آلیست.
موفق باشید .
من هم با این دوستمون موافقم
البته 206 هم بد نیست
این طوری ها هم عقبش نمیره
البته یه ذره میره که با 4 تا رینگ و لاستیک پهن باهاش جاده رو می خورید
ولی من هم سمند رو بیشتر پیشنهاد میدم
Pourya-pc
30-08-2011, 05:43
من هم با این دوستمون موافقم
البته 206 هم بد نیست
این طوری ها هم عقبش نمیره
البته یه ذره میره که با 4 تا رینگ و لاستیک پهن باهاش جاده رو می خورید
ولی من هم سمند رو بیشتر پیشنهاد میدم
206 ماشین بدی نیست اما برای کوه کمر اصلا مناسب نیست . حتی با رینگ و لاستیک پهن . سمند با 120 تا تندترین پیچ ها رو بی مشکل رد میکنه ضمن اینکه توی اتوبان واقعا عالی عمل میکنه و با 180 کیلومتر واقعا چیزی احساس نمیشه .البته من از بین گزینه های بالا اینجوری سمند رو مقایسه کردم وگرنه خب سمند هم چیزی نیست اما بین اینها بهترین گزینست.
ANDROYD3
30-08-2011, 12:03
206 ماشین بدی نیست اما برای کوه کمر اصلا مناسب نیست . حتی با رینگ و لاستیک پهن . سمند با 120 تا تندترین پیچ ها رو بی مشکل رد میکنه ضمن اینکه توی اتوبان واقعا عالی عمل میکنه و با 180 کیلومتر واقعا چیزی احساس نمیشه .البته من از بین گزینه های بالا اینجوری سمند رو مقایسه کردم وگرنه خب سمند هم چیزی نیست اما بین اینها بهترین گزینست.
من در مورد کوه و کمر نمی دونم ولی آره سمند نسبت به بقیه بهتره
تجهیزات داخلیش نسبت به ام وی ام کمتره ولی سواریش بهتره:5::5::5:
monazzah
30-08-2011, 13:53
ef7
اما من اگه بودم 405 با موتور l3
ANDROYD3
30-08-2011, 14:30
ef7
اما من اگه بودم 405 با موتور l3
چرا؟
من بودم یه سریر می گرفتم
یا تا اسفند میشستم تو تاکسی یه دونه دنا میگرفتم:5:
t.sunami
30-08-2011, 19:33
سلام! دنا رو از اسفند تحویل میدن؟؟ قیمتش معلوم نشد؟؟
Mojtabaf
30-08-2011, 20:30
با سلام دوست عزیز ، خودروی سمند خودروی تثبیت شده ایی در بازار ایران هست و موتور EF7 با موفقیت چشمگیری توانسته سمند رو موفق تر بکنه . MVM ماشین بدی نیست اما فراموش نشود که این خودروی چینی هست و قیمت کارخانه آن 7.500 دلار هست و جزو خودروهای بسیار ارزان چینی هست ، به علاوه شما پول بیشتری دارید میدید اما امکانات آنچنانی در اختیار شما نیست ، قطعات این خودرو کم یاب و بی کیفیت هست و درضمن ترمزهای بدتر از سمند رو داراست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما به نظرتون همين سمند كه حدود 16 ميدن ، اون طرف با قيمت 6000$ ميره؟ نهايت بره همين 6 هزار تا نه بيشتر!!!
مگر اينكه امكانات و موتور بهتري از كمري و ساير خودروها بزارن ، اونوقت ميدن به قيمت 15000$ تا !!!
Pourya-pc
30-08-2011, 21:01
خوب شما به نظرتون همين سمند كه حدود 16 ميدن ، اون طرف با قيمت 6000$ ميره؟ نهايت بره همين 6 هزار تا نه بيشتر!!!
مگر اينكه امكانات و موتور بهتري از كمري و ساير خودروها بزارن ، اونوقت ميدن به قيمت 15000$ تا !!!
دوست عزیز اینطوری هم که شما فکر میکنید نیست ، ارزون ترین سمند در سوریه به دست مردم میرسه با قیمتی حدود 8000 دلار . در روسیه هم 9500 و در عراق هم 8.500 دلار میفروشن . پس از MVM سرتر هست ، کلا جنس چینی به درد نمیخوره حتی درجه یکش .
البته نظر شخصی هست و اگر میپسندید خریداری کنید.
ANDROYD3
30-08-2011, 21:02
سلام! دنا رو از اسفند تحویل میدن؟؟ قیمتش معلوم نشد؟؟
بله
البت گفتن اسفند تحویل میدن ولی خودت که می دونی .....
قیمت : دو مدل داره یکی از 15 -18 تومنه یکی 20 - 28 تومنه
این هم گفتن
البت آذر فروش آزمایشیش شروع شده
Mojtabaf
31-08-2011, 12:07
دوست عزیز اینطوری هم که شما فکر میکنید نیست ، ارزون ترین سمند در سوریه به دست مردم میرسه با قیمتی حدود 8000 دلار . در روسیه هم 9500 و در عراق هم 8.500 دلار میفروشن . پس از MVM سرتر هست ، کلا جنس چینی به درد نمیخوره حتی درجه یکش .در مورد جنس چيني من نميدونم شما چرا اينطوري قضاوت ميكنيد .
من الان كل لباس و كفش و اينا جنس درجه 1 چين ميپوشم و اكثريت مردم هم همينطور ، مثل مارك هاي معروف : نايك ، آديداس و ... همشون به سفارش آمريكا هستند كه تو چين زده ميشن ! ( البته اينا زياد به بحث ماشين مربوط نميشن )
ولي در كل من منكر قيمت هاي سمند نميشم ، خواهشا اين رو هم لحاظ كنيد كه اون سمندي كه اونجا ميده زمين تا آسمان با سمند هاي ايراني فرق داره!!!! طرف تو روسيه مغز خر خورده بره 9500 تا بده سمند ، بعد نره مگان 1600 بخره!!( تقريبا يكي ميان شايد كمي بيشتر باشه قيمت مگان) واقعا خودت قبول ميكني؟ ( حالا تفاورت رو بزار 1000 دلار!)
واقعا مگان و سمند رو يكي ميكني؟ پس اين بين نشون ميده كه سمند اوني نيست كه به دست ماها ميدن!
Pourya-pc
31-08-2011, 12:39
در مورد جنس چيني من نميدونم شما چرا اينطوري قضاوت ميكنيد .
من الان كل لباس و كفش و اينا جنس درجه 1 چين ميپوشم و اكثريت مردم هم همينطور ، مثل مارك هاي معروف : نايك ، آديداس و ... همشون به سفارش آمريكا هستند كه تو چين زده ميشن ! ( البته اينا زياد به بحث ماشين مربوط نميشن )
ولي در كل من منكر قيمت هاي سمند نميشم ، خواهشا اين رو هم لحاظ كنيد كه اون سمندي كه اونجا ميده زمين تا آسمان با سمند هاي ايراني فرق داره!!!! طرف تو روسيه مغز خر خورده بره 9500 تا بده سمند ، بعد نره مگان 1600 بخره!!( تقريبا يكي ميان شايد كمي بيشتر باشه قيمت مگان) واقعا خودت قبول ميكني؟ ( حالا تفاورت رو بزار 1000 دلار!)
واقعا مگان و سمند رو يكي ميكني؟ پس اين بين نشون ميده كه سمند اوني نيست كه به دست ماها ميدن!
ببینید دوست عزیز برندی که در چین تولید میشه با جنس چینی خیلی فرق میکنه . اپل هم در چین تولید میکنه ولی چینی نیست . یا به قول شما نایک . ماشین MVM چینی هست و برای خود چین .
در مورد مقایسه ایی که کردین ، من سعی کردم مقایسه از نظر قیمتی جهانی باشه ، کاری ندارم که کیفیت یا امکانات چی هست ، بل اخره اینطور داره به فروش میرسه البته بیشتر در سوریه استقبال شده .
مگانی که الان در ایران تولید میشه از رده خارج هست و الان مگان 3 در بازار جهانی به فروش میرسه . در زمان خود قیمت مگان از 15000 دلار شروع میشد (همین مگان 2 که ما داریم ) و تا 18000 دلار پای خریدار آب میخورد .
سمند در کشورهای دیگه ارزون و با کیفیت تره چون باید با لوگان و این رده از ماشین ها رقابت کنه .
t.sunami
31-08-2011, 20:03
بله
البت گفتن اسفند تحویل میدن ولی خودت که می دونی .....
قیمت : دو مدل داره یکی از 15 -18 تومنه یکی 20 - 28 تومنه
این هم گفتن
البت آذر فروش آزمایشیش شروع شده
اینا که حرفشون حرف نیست! مگه قرار نبود که رانا شهریور پیش فروش بشه؟ پس چی شد/؟؟ حالا حالا باید صبر کرد:10:
baran115
08-09-2011, 10:28
سمند اصلا قابل مقایسه با mvm530 نیست دوستان فقط ایرادش نبود خدمات پس از فروش خوبه.
ANDROYD3
30-09-2011, 08:54
سمند اصلا قابل مقایسه با mvm530 نیست دوستان فقط ایرادش نبود خدمات پس از فروش خوبه.
از چه نظر شما این حرف رو می زنید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.