ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید

aliaqua
29-08-2011, 13:11
سلام به همه

من الان hp 6050 دارم و ازش کاملا راضی هم هستم. ولی می خوام یه لپ تاپ دیگه بگیرم و اینو هدیه بدم به کسی. بودجه هم حداکثر 1200 هستش. خودم این مدل ها رو انتخاب کردم. تقریبا راجع بهشون اطلاعات کاملی دارم ولی بازم گیر کردم که کدومشون رو بخریم.

از hp: مدل های 6080 و 6177 ( البته اگر بخوام 6177 بخرم بیشتر هم هزینه می کنم)
از لنوو: y560

لپ تاپ دیگه ای مد نظرم نیست ولی اگه دوستان با لیست زیر که نیاز هام هست مدلی مد نظرشون هست پیشنهاد کنن.
1. طراحیش برام زیاد مهم نیست. یعنی خوشگلی و نموندن جای اثر انگشت
2. بیشتر کارم طراحی وب و کار با نرم افزار های تخصصی برق هستش ولی بازی باز حرفه ای هستم. ولی چون دانشجوی شهر دیگه هستم کم نیاوردن تو بازی های جدید برام خیلی مهمه. البته حتما رو تنظیمات high مهم نیست
3. بدلیل کد زدن زیاد برام صفحه کلیدش خیلی خیلی مهمه. یعنی اینکه هی دستم رو کلید های اشتباهی نره بخاطر نزدیکی کلید ها یا کیفیت کمشون. البته داشتن نام پد هم برام ضروریه
4. اینکه بتونه حداقل 24 ساعت کار کنه بدون مشکل. البته بجز بازی. یعنی برا دانلود و وب گردی بتونم 24 ساعت روشنش بزارم
5. جنس بدنش زیاد مهم نیست. چون کلا آدم حواس جمعی هستم و تا حالا وسیله الکترونیکی مثل گوشی و لپ تاپ از دستم نیوفتاده

یه چندتا سوالم دارم اگه جواب بدین خیلی ممنون می شم.
1. گارانتی یا بی گارانتی؟ مسئله این است. بنظرتون ارزش داره برا گارانتی پول بدم. اگر آره گارانتی های معتبر رو برای برندهای پیشنهادیتون و hp و لنوو بگید.
2. مدل 6177 دو گیگ رم گرافیک داره. یعنی نسبت به 6080 بهتر عمل می کنه یا تفاوتشون زیاد نیست؟

ممنونم، علیرضا

mehdi666lp
29-08-2011, 13:17
مدل HP DV6 - 6177ee سری جدید از HP هستش...........این مدل بهتره.....مدل Lenovo Y560 فکر کنم USB 3.0 نداره......گارانتی HP زیاد جالب نیست هرکی یه دکه زده میگه من گارانتی و نمایندگی HP هستم.......Y560 با گارانتی سازگار خوبه......خودت میدونی اما مدل جدید از HP وسوسه کننده هست (رنگش خوبه....جدیده.....2 گیگ هم گرافیک داره)...........دیگه خود دانی تصمیم با خودته

Xilevens
29-08-2011, 16:29
سلام به همه

من الان hp 6050 دارم و ازش کاملا راضی هم هستم. ولی می خوام یه لپ تاپ دیگه بگیرم و اینو هدیه بدم به کسی. بودجه هم حداکثر 1200 هستش. خودم این مدل ها رو انتخاب کردم. تقریبا راجع بهشون اطلاعات کاملی دارم ولی بازم گیر کردم که کدومشون رو بخریم.

از hp: مدل های 6080 و 6177 ( البته اگر بخوام 6177 بخرم بیشتر هم هزینه می کنم)
از لنوو: y560

لپ تاپ دیگه ای مد نظرم نیست ولی اگه دوستان با لیست زیر که نیاز هام هست مدلی مد نظرشون هست پیشنهاد کنن.
1. طراحیش برام زیاد مهم نیست. یعنی خوشگلی و نموندن جای اثر انگشت
2. بیشتر کارم طراحی وب و کار با نرم افزار های تخصصی برق هستش ولی بازی باز حرفه ای هستم. ولی چون دانشجوی شهر دیگه هستم کم نیاوردن تو بازی های جدید برام خیلی مهمه. البته حتما رو تنظیمات high مهم نیست
3. بدلیل کد زدن زیاد برام صفحه کلیدش خیلی خیلی مهمه. یعنی اینکه هی دستم رو کلید های اشتباهی نره بخاطر نزدیکی کلید ها یا کیفیت کمشون. البته داشتن نام پد هم برام ضروریه
4. اینکه بتونه حداقل 24 ساعت کار کنه بدون مشکل. البته بجز بازی. یعنی برا دانلود و وب گردی بتونم 24 ساعت روشنش بزارم
5. جنس بدنش زیاد مهم نیست. چون کلا آدم حواس جمعی هستم و تا حالا وسیله الکترونیکی مثل گوشی و لپ تاپ از دستم نیوفتاده

یه چندتا سوالم دارم اگه جواب بدین خیلی ممنون می شم.
1. گارانتی یا بی گارانتی؟ مسئله این است. بنظرتون ارزش داره برا گارانتی پول بدم. اگر آره گارانتی های معتبر رو برای برندهای پیشنهادیتون و hp و لنوو بگید.
2. مدل 6177 دو گیگ رم گرافیک داره. یعنی نسبت به 6080 بهتر عمل می کنه یا تفاوتشون زیاد نیست؟

ممنونم، علیرضا

دوست عزیز y560 قدیمی همون انتخاب خودتون بهترین مورده
آره گارانتی معتبر پیدا کنی صرف میکنه واسه پول دادن
گیمر حرفه ای هم هستی 6770 خیلی به کارت میاد
دو گیگ رم گرافیک برای رندر های گرافیکی و کارهای گرافیکی سنگین بدرد بخوره و تو بازی و نرم افزارهای معمول تفاوتی نداره