PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک در مورد ساخت یک DVD دقیقا مثل دیسک های شرکت پرند

Alef.Bamdad
29-08-2011, 03:51
درود بر دوستان

من اگه بخوام یه DVD ی FULL ALBUM MP3 از فرد خاصی رایت کنم به صورتی که فقط توی محیط ویندوز باز شه و دقیقا مثل دیسک های شرکت پرند ، نه قابل تکثیر و کپی گرفتن باشه ، نه فایلی MP3 قابل رؤیت باشه ،، باید چکار کنم ؟؟
به صورتی که برای هر آلبوم ، فایل ِ playlistای مشاهده بشه که از طریق نرم افزار موجود در خود دیسک (JetAudio یا WinAmp ) اجرا شه و ترک های آلبوم پخش شه .

جالبه ،، نه ؟؟؟؟

من اولین سالی که دیسک های پرند رو اینجوری دیدم ... ازشون خواهش و تمنا کردم که منو راهنمایی کنن ،، ولی نامردا اصلا جواب هم ندادند که « نمیتونیم بهت بگیم » .

حالا ، اگه کسی از شما دوستان و اهل فن ، بتونین منو راهنمایی کنین ، ممنون میشم .

azadeh2007
29-08-2011, 07:15
در مورد اين كه قابليت تكثير نداشته باشه شما ميتونيد از انواع قفل استفاده كنيد...مثلا قفل حجمي يا كاراكتري يا ايجاد يك Track مجازي.كه مي تونيد در مورد هركدوم از اينا به طور مفصل در گوگل سرچ بفرماييد...
در مورد اين كه اگه از قفل كاراكتري استفاده كنيد ويندوز قابليت اين را نداره كه فايل هاتونو باز و يا كپي كنه...
. براي اجاي فايل ها هم برنامه هاي متعددي مثل Auto Play وجود داره كه اين قابليت را داره تا شما فايل هاي صوتي خودتو را در قالب يك Auto run به نمايش بگذاريد...
البته هدفم فقط راهنمايي بود...موفق باشيد...

You & I
25-11-2011, 21:34
منم یه مجموعه نرم افزار مهندسی مال دوست داداشمه داداشم اورده بوود که ازش ایمیج بگیرم اونم مال شرکت پرند بوود میشه منو راهنمایی کنید >>
؟
که چجوری میتونم ازش ایمیج بگیرم !؟

parvaz12369
16-06-2012, 09:05
منم یه مجموعه نرم افزار مهندسی مال دوست داداشمه داداشم اورده بوود که ازش ایمیج بگیرم اونم مال شرکت پرند بوود میشه منو راهنمایی کنید >>
؟
که چجوری میتونم ازش ایمیج بگیرم2012

payan_zaman
20-06-2012, 10:12
؟
که چجوری میتونم ازش ایمیج بگیرم2012

بابا مگه چقدر قیمت داره این مجموعه اینقدر ارزش زمان و دردسر برای کپی میزارید . کارت تخفیف و کتاب و دیسک اورجینال ، کیف DVD و... بخواهی کپی کنی هزینش کمتر نمیشه کیفیت دیسک اورجینال رو هم نخواهد داشت. تازه اگر مشکلی هم داشته باشه نرم افزارها چنانچه نسخه اصل رو داشته باشید خود شرکتش پشتیبانی می کنه ولی در کپی کاری نمی تونید بکنید