مشاهده نسخه کامل
: نظراتتون درباره این لوگو
از اساتید محترم می خوام نظراتشون رو درباره این لوگو بدن. البته من تازه کارم و هنوز هیچی از فتوشاپ بلد نیستم و یه 60 70 صفحه کتاب خوندم ازش فقط. لوگو مربوط به سایت FreeApp هست. الان واسه من که تازه کارم خوبه یا نه؟! بعد ایراداتشم لطف کنید و بهم بگید. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahinfarasystem
31-08-2011, 21:43
سلام
زیباست روش فکر شده اما بیش از اندازه پیچیدست
سعی کن ساده ترش کنی که FreeApp واضح تر توش خونده بشه
جالبه
ولي به قول دوستمون پيچيده شده و شلوغه
به نظر من هم طراحیش قشنگه ولی ترکیب رنگش خیلی جالب نشده
به نظر من هم طراحیش قشنگه ولی ترکیب رنگش خیلی جالب نشده
به نظرتون از چه رنگ هایی استفاده کنم بهتر میشه؟
part gah
04-09-2011, 15:20
از اساتید محترم می خوام نظراتشون رو درباره این لوگو بدن. البته من تازه کارم و هنوز هیچی از فتوشاپ بلد نیستم و یه 60 70 صفحه کتاب خوندم ازش فقط. لوگو مربوط به سایت FreeApp هست. الان واسه من که تازه کارم خوبه یا نه؟! بعد ایراداتشم لطف کنید و بهم بگید. ممنون
ترکیب رنگ :18
تمیزیه کار :16
خلاقیت :19
اگه اسکنر داری کارو اول با دست طراحی کن بعد ببر تو فتوشاپ و طراحیش کن.برای اول کار این بهتره.پیشرفت که کردی و تونستی با ابعاد و دقیق کار کنی طراحی تو مستقیم بیار توی فتوشاپ.:20:
ترمه ترنج
04-09-2011, 19:40
یک ناخواناست....
آدم متوچه نمیشه که لوگوی FreeApp هست...
موفق باشید...:20:
به نظرتون از چه رنگ هایی استفاده کنم بهتر میشه؟
اینکه از چه رنگی استفاده کنی بستگی داره به محتوای سایتت
برای بعضی سایتها خیلی جالب نمیشه رنگهای گرم به کار برد
این لوگو رنگ نارنجی در کنار آبی و بنفش خیلی تو ذوق می زنه
رنگ آب و توسی همخونی داره / بنفش هم در کنار این دو رنگ بد نیست ولی خیلی جیغه / یه مقدار کمرنگ ترش کنید زیباتره :11:
در کل بهتره دو یا حداکثر سه رنگ رو انتخاب کنید و از طیفهای مختلف اونها استفاده کنید
amd>intel
05-09-2011, 16:09
براي لوگو خيلي شلوغه
لوگوت خیلی شلوغه.
حروفت با اینکه خوانا هستن ولی به نظرم این f اصلا طراحی خوبی نداره.
بعدش یک فاصله ی خیلی کوچیکی اندازه ی یک تار مو!! بین رنگ نارنجی و طوسی افتاده! اون قضیش چیه؟:31: فکر کنم حذف بشه بهتره
ممنون از همه که نظراتتون رو اعلام کردید. با توجه به نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که یکم تغییر توش ایجاد کنم. این بار فقط از F و A استفاده کردم. رنگ هم سیاه و سفید. چون لوگوی سایت ظاهرا بر خلاف لوگوهای دیگه باید ساده باشه. ایدمم این بود که حرف F و A در کنار هم Fa رو بوجود میارن که اولا مخفف Free App هاست ، دوما نمایانگر زبان سایته که فارسی (Farsi) هستش. در آخر شدش این:
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم
هنوزم میگم که اون f باید طراحیش عوض بشه. اصلا شبیه f نیست.
اون a هم به نظرم A کپتال بزارید منطقی تره بعدشم الآن بیشتر شبیه یک e هست که چرخیده. یکم از حالت a بودن خارج شده.
ممنون از همه که نظراتتون رو اعلام کردید. با توجه به نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که یکم تغییر توش ایجاد کنم. این بار فقط از F و A استفاده کردم. رنگ هم سیاه و سفید. چون لوگوی سایت ظاهرا بر خلاف لوگوهای دیگه باید ساده باشه. ایدمم این بود که حرف F و A در کنار هم Fa رو بوجود میارن که اولا مخفف Free App هاست ، دوما نمایانگر زبان سایته که فارسی (Farsi) هستش. در آخر شدش این:
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم
این ایده که حرف a و f رو کنار هم استفاده کنی خوبه ولی لوگوی قبلی که اسم کامل سایت بود یه کمی جالب تر شده بود
می تونی بقیه حروف رو هم به صورت خیلی کوچیک و محو بذاری ، فکر کنم قشنگ بشه
رنگش هم به نظر من زیاد جالب نیست
+
هنوزم میگم که اون f باید طراحیش عوض بشه. اصلا شبیه f نیست.
اون a هم به نظرم A کپتال بزارید منطقی تره بعدشم الآن بیشتر شبیه یک e هست که چرخیده. یکم از حالت a بودن خارج شده.
به شدت با نظر دوستمون موافقم
f خیلی گرد شده
a هم شبیه e شده :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.