مشاهده نسخه کامل
: رقابت بزرگان Compact
نظراتتون رو بگین:
Canon PowerShot SX230 HS
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panasonic unveils DMC-ZS7 / TZ10
لینک:
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V
لینک:
در حال حاضر Panasonic FZ35 دارم که تا پارسال ابرقدرت دنیای سوپرزوم ها بود:
چون فیلمبرداری Full HD نداره دنبال برادر جدیدش FZ100 رفتم ولی برای راحتی حمل و نقل دنبال یک کامپکت پیشرفته و باکیفیت هستم با زوم بالا. بین این سه تا نظرم روی سونی بود ولی وقتی دیدم نمایشگر لمسی نداره نظرم روی پاناسونیک رفت. جای تأسفه سونی اینقدر دست و پاچلفتی بخرج داده و از یه نمایشگر لمسی که برای کامپکتها جز واجباته مضایقه کرده.
به ترتیب
SX230
.
HX9V
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TZ10
فاصله ای که گذاشتم بیانگر تفاوتشونه.:31:
به ترتیب
SX230
.
HX9V
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TZ10
غلطه آی غلطه!:31: دقیقاً وارونه گفتی!:46:
غلطه آی غلطه!:31: دقیقاً وارونه گفتی!:46:
علت؟؟؟؟!!!
عکس های SX230 رو با TZ10 مقایسه کن بعدش ببین برعکسه یا نه:31:
علت؟؟؟؟!!!
عکس های SX230 رو با TZ10 مقایسه کن بعدش ببین برعکسه یا نه:31:
یه نمونه مقایسه بذار همینجا تا قضاوت کنم.
بهتره خودتون بگردین پیدا کنین.درست نیست عکس 4-5 مگی بزارم اینجا.تو سایزهای کمتر هم جزئیات کمتر معلوم میشه.:11:
به ترتیب
SX230
.
HX9V
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TZ10
تایید میشه
البته اگر نیکون S9100 هم در این بین بخواهید قرار بدید بعد از SX230
قرار میگیره تقریبا با سونی در یک رده هست و آخر هم پاناسونیک
بهتره خودتون بگردین پیدا کنین.درست نیست عکس 4-5 مگی بزارم اینجا.تو سایزهای کمتر هم جزئیات کمتر معلوم میشه.:11:
عزیزم من خودم چندین روزه دارم روی این قضیه کار میکنم. اگه فقط به کیفیت عکس باشه که همین FZ38 خودم بهترین کیفیت رو داره دیگه چرا دنبال یه کامپکت برم؟؟!! بالفرض که کنون نسبت به دو کامکت دیگه بقول شما کیفیت بهتری در عکس داشته باشه که من کاملاً شک دارم در مقابل حسگر بسیار پیشرفته ی سونی حرفی برای گفتن داشته باشه بالفرض که بقول شما باشه بازم یه پوئن مثبت حساب میشه براش نه اینکه دلیل برتری بر بقیه بشه! ضمناً کنون فیلمبرداری 24fps داره زومش هم کمتره. سونی صفحه ی لمسی نداره. پاناسونیک رو اگه با سونی مقایسه کنی امکانات متعددی در پاناسونیک هست که اون رو برتر قرار میده. همه جانبه باید قضاوت کرد نه اینکه یه فاکتور رو بگیری بزرگ کنی برای خودت.
اولین مسئله ای که برای مقایسه دو یا چند دوربین عکاسی باهم مورد بررسی قرار میگیره
کیفیت عکس هست بعد امکانات دیگه
پس اگر دوربینی مثل SX230 در اکثر سایتهای خارجی در بین هم رده های خودش بهترین امتیاز رو کسب میکنه
بزرگترین دلیلش همین کیفیت عکسه
البته تو ایران باید تفاوت قیمت هم ملاک قرار داد چرا که
با توجه به انحصاری بودن سونی و پاناسونیک و قیمت بسیار بالایی که در اکثر دوربینهای این برندها مشاهده میشه
اصلا توجیح اقتصادی برای خرید ندارند
در انتخابی که من میخوام بکنم نه قیمت مهمه و نه صرف کیفیت عکس چون هر سه ی این دوربینها کیفیت عکس بسیار بالایی دارن. مهم امکانات کاربردی هست که اینجوریکه دیدم پاناسونیک دست بالاتر رو داره. اگه نظر جدیدتر و کاملتری کسی داره بگه.
عزیزم من خودم چندین روزه دارم روی این قضیه کار میکنم. اگه فقط به کیفیت عکس باشه که همین FZ38 خودم بهترین کیفیت رو داره دیگه چرا دنبال یه کامپکت برم؟؟!! بالفرض که کنون نسبت به دو کامکت دیگه بقول شما کیفیت بهتری در عکس داشته باشه که من کاملاً شک دارم در مقابل حسگر بسیار پیشرفته ی سونی حرفی برای گفتن داشته باشه بالفرض که بقول شما باشه بازم یه پوئن مثبت حساب میشه براش نه اینکه دلیل برتری بر بقیه بشه! ضمناً کنون فیلمبرداری 24fps داره زومش هم کمتره. سونی صفحه ی لمسی نداره. پاناسونیک رو اگه با سونی مقایسه کنی امکانات متعددی در پاناسونیک هست که اون رو برتر قرار میده. همه جانبه باید قضاوت کرد نه اینکه یه فاکتور رو بگیری بزرگ کنی برای خودت.
صفحه لمسی اصلا برای کامپکت مزیت نیست.برای حذف و گردش در منو دچار مشکل میشین.چون صفحش اونقدر بزرگ نیست که به راحتی بشه کار کرد.شما میخایی دوربین عکاسی بگیری.پس باید فقط کیفیت عکس رو مد نظر قرار بدی.در درجه دوم هم کیفیت فیلم و بعد سایر امکانات.
من خودم بین چند تا مدل مونده بودم که بعد از مقایسه اولین گزینه ای که رد کردم ZS10 به خاطر کیفیت پایین عکسش بود.(تو فروم های دیگه هم این موضوع تایید شده.)
بعدش HX9V و SX230 موند که به خاطر قیمت کاذب خیلی زیاد سونی از سونی هم صرفنظر کردم.(که اونم تو بازار پیدا نمیشد.)
امروز هم رفتم SX230 بگیرم فروشنده ها گفتن که GPS هیچ کدوم کار نمیکنه به همین خاطر دیگه وارد نمیشه و اگه کسی هم داشت بدون گارانتی میداد و میگفت خودم گارانتیش میکنم.
ایول این شد یه پست منطقی و مستدل و بنابراین مفید. پس ارزش تشکر زدن را داره.:46: از اول منظورم بود که اینجوری مستدل جلو بریم نه اینکه این خوبه اون بده. ولی چند مسأله:
1- نمایشگر کامکتها حتی از SLR ها هم بزرگتره و معمولاً دور و بر 4 اینچ و یا بالاتره. چرا شما فکر میکنی لمسی براشون خوب نیست؟؟
2- اون GPS هم شده وسیله ی تفاوت 30 تومنی sx220 با sx230. بقول شما اگه کار نکنه دیگه بدتر.
3- حسگر پیشرفنه ی BSI-CMOS سونی عیناً توی DSC-HX100V هم استفاده شده! در واقع تفاوتهای DSC-HX100V and DSC-HX9V بیشتر به لنزهای استفاده شده و ایزوی اتوماتیک برمیگرده و مابقی جزئیات ایندو دوربین دقیقاً یکیه. پس حتی اگه قیمت HX9 بالا هم باشه بازم از قدرت و کیفیت بسیار بالاش چیزی کم نمیکنه. بزبان دیگه شما با خرید HX9V به اکثر امکانات HX100V دسترسی پیدا میکنید!! غیر از مزایای لنز. این خیلی نکته ی مهمیه.....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-20 سطر نوشتم ارسال رو زدم اینترنت قطع شد:2:
فقط اینو بگم که دیروز فروشنده ها دوربین رو میگفتن 360 ولی اگه لوازم جانبی نمیخاستی 395 میدادن.با لوازم جانبی خود دوربین 360 و 40 تومن هم لوازم جانبی ولی دوربین خالی 395:27:
15-20 سطر نوشتم ارسال رو زدم اینترنت قطع شد:2:
فقط اینو بگم که دیروز فروشنده ها دوربین رو میگفتن 360 ولی اگه لوازم جانبی نمیخاستی 395 میدادن.با لوازم جانبی خود دوربین 360 و 40 تومن هم لوازم جانبی ولی دوربین خالی 395:27:
فکر کنم منظورت SX230 باشه اگر اینجوره که درسته قسمتش حدود 390 تومنه
فکر کنم منظورت SX230 باشه اگر اینجوره که درسته قسمتش حدود 390 تومنه
آخه مشکل اینجاست هیچ کدوم نمیگن 390 تومنه.وقتی میپرسی میگن 360 ولی 40 تومن هم میخان لوازم جانبی که کلا 10 تومن نمیشه بهت بندازن.
آخه مشکل اینجاست هیچ کدوم نمیگن 390 تومنه.وقتی میپرسی میگن 360 ولی 40 تومن هم میخان لوازم جانبی که کلا 10 تومن نمیشه بهت بندازن.
اینم از مزایای بازار بی درو پیکر ایرانه
شما موقع خرید باید هواست باشه کسی جیبتو نزنه یا جنس تقلبی بهت نده
فارغ از اینکه فروشنده داره یجور دیگه میندازه :13:
leopard07
13-01-2012, 22:40
من عکاس حرفه ای نیستم ولی دید خوبی تو عکاسی دارم
برا همین میخوام یه دوربینی داشته باشم که راحت بتونم باهاش عکس بگیرم
وقتی هم که یه سوژه خوب پیدا کردم بتونم دوربین رو دستی تنظیم کنم و عکسی که میخوام رو بگیرم
یه دوربین نیکون هم دیدم Nikon Coolpix L120 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Camera-Nikon-Coolpix-L120)
همه چیزش عالیه فقط سنسورش ccd هستش
حالا موندم تو انتخاب یه دوربینی که نیازامو برطرف کنه
Fujifilm FinePix HS20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Camera-Fujifilm-FinePix-HS20) هم هست ولی اصلا شناختی از دوربینای فوجی ندارم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین!
راستش من هم بین خرید canon sx230
و
DSC-HX9V
موندم
این مدل سونی بد جور چشم رو گرفته به خاطر امکاناتی که داره مثل گرفتن عکسای 3بعدی و 16مگاپیکسل بودنش و
گرفتن 10 تا عکس تو 1 ثانیه و چیزای دیگه،
ولی از طرفی کیفیت عکسای کانن هم کلی حرف واسه گفتن داره
میشه راهنماییم کنین که بهترین انتخاب رو انجام بدم؟
بهتر بود این جا می پرسیدید
مشاوره خرید دوربین عکاسی و لوازم جانبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16 مگاپیکسل بودن یه خوبی نیست
من اگر بودم کیفیت عکس رو فدای چیزه دیگه نمیکردم
شما ببین کدوم بیشتر به کارت میاد ، مثلا عکس 3بعدی به کارت میاد یا 10 فریم در ثانیه ؟؟؟
leopard07
13-01-2012, 23:47
ghati kardam beine topica
sharmande alan dorostesh mikonam
دوربین هایی که اینجا گذاشتی توی رده Compact Travel zoom هستند که سایت Dpreview هم آخرین مدلشونو مقایسه کرده. نتیجه هم اول کانن SX230 و بعد نیکون S9100 و بعد سونی HX9V هستند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.