ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد دیابت

faded
28-08-2011, 20:29
من صبح ها ناشتا چند روز متوالی قند خونم را با دستگاه قند خون خونگی گرفتم هیچ روزی شبیه هم نبود یه روز 85 بود یه روز 97 یه روز 100 یه روز یه چیز دیگه بود در حالیکه بقیه اعضای خونواده همیشه قندشون مشابه روزهای قبلشون هست حالا من چطورم؟

ahzo
29-08-2011, 01:02
اولا باید اطمینان داشته باشین دستگاه درست و معتیر باشه و در ضمن این دستگاه ها یه درصد خیلی کمی میتونن خطا داشته باشن اما من فکر نمی کنم میزان قند همه ی افراد همیشه ناشتاهاش یکی باشه.البته من این رو از این نظر میگم که خودم دیابت نوع 1 دارم و برای خانوادم رو چک می کنم همیشه ثابت نیست ناشتاشون ولی برای اطمینان میتونین یه آزمایش خون هم بدین اما ابدا مشکلی نیست و طبیعی هست

morsadr
29-08-2011, 14:02
من صبح ها ناشتا چند روز متوالی قند خونم را با دستگاه قند خون خونگی گرفتم هیچ روزی شبیه هم نبود یه روز 85 بود یه روز 97 یه روز 100 یه روز یه چیز دیگه بود در حالیکه بقیه اعضای خونواده همیشه قندشون مشابه روزهای قبلشون هست حالا من چطورم؟

دوست عزیز قند یک فرد همیشه یک عدد ثابت نیست و تغییرات زیادی دارد . مهم این است که این تغییرات در محدوده طبیعی باشند که مال شما هست پس اصلا جای نگرانی ندارد

nightvision
01-09-2011, 16:16

همیشه ثابت نیست مهم اینه که در محدوده طبیعی باشه که هست

ahzo
01-09-2011, 19:48
کسی که دیابت نوع 1 داره و با استفاده از انسولین قندش رو در محدوده نرمال نگه می داره می تونه مطمئن باشه که دچار عوارض شدید دیابت کنترل نشده نمیشه؟

nightvision
02-09-2011, 22:03
کسی که دیابت نوع 1 داره و با استفاده از انسولین قندش رو در محدوده نرمال نگه می داره می تونه مطمئن باشه که دچار عوارض شدید دیابت کنترل نشده نمیشه؟

اره اگه کنترل کنه که مثل افراد عادی میشه

morsadr
03-09-2011, 15:37

مهمترین عامل ایجاد عوارض طولانی مدت دیابت میانگین قند خون فرد می باشد بنابر این با کنترل دقیق قند خون این عوارض به حداقل می رسد و به تاخیر می افتد ولی نمی توان گفت که احتمال عوارض صفر می شود . عوامل نا شناخته دیگری نیز در این مورد دخیل می باشند ولی مهمترین همان میانگین قند خون می باشد .

ahzo
03-09-2011, 16:04
یعنی اگه a1c زیر 6 باشه میشه گفت اون عوارض خطرناک مثل ازدست دادن بینایی یا زخم دیابتی و قطع عضو اتفاق نمی افته

morsadr
05-09-2011, 13:45
یعنی اگه a1c زیر 6 باشه میشه گفت اون عوارض خطرناک مثل ازدست دادن بینایی یا زخم دیابتی و قطع عضو اتفاق نمی افته

میشه گفت . ولی بسیاری محققین معتقدند که عوامل دیگری بجز HbA1c هم در ایجاد عوارض دیابت تاثیر دارند ولی عامل اصلی همان میانگین قند خون می باشد

ahzo
05-09-2011, 14:01
ببخشید یعنی با این توصیف با a1c زیر 6 هم احتمال نابینایی زیاده ؟وای نگران شدم

morsadr
05-09-2011, 14:34
ببخشید یعنی با این توصیف با a1c زیر 6 هم احتمال نابینایی زیاده ؟وای نگران شدم

بنده این را عرض نکردم . بنده گفتم که محققین می گویند احتمالا عوامل دیگری هم دخیلند . با نرمال نگه داشتن میزان HbA1c احتمال عوارض بسیار پایین می آید ولی شاید صفر نباشد .

ahzo
05-09-2011, 14:39
ببخشید ها اما من می خوام بدونم اون وقت اون عوارض شدتش هم کم هست یعنی مثلا نابینایی و .... هم احتمالش هست هنوز؟

nightvision
06-09-2011, 06:40
ببخشید ها اما من می خوام بدونم اون وقت اون عوارض شدتش هم کم هست یعنی مثلا نابینایی و .... هم احتمالش هست هنوز؟
بعید میدونم

morsadr
07-09-2011, 13:46

اگر عوارض باشد باشد با احتمال بسیار کم و شدت کم .انشاالله . :20: