ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل قد و وزن

Arrowtic
28-08-2011, 16:19
با سلام دوستان.يكي از دوستانم كه باهاش باشگاه هستم به اينترنت مدتي دسترسي نداره.داشتم بهش درباره p30 ميگفتم پرسيد قسمت پرسش پاسخ هم داره گفتم آره گفت اينا رو ازتون بپرسم:
الف)قد:الآن حدود 16 سالش هست(هنوز 16 نشده) و قدش به نسبت ساير هم سن هاش كوتاه هستش!!از نظر خوردن موادي كه به رشد كمك ميكنن هم كمكار نيست.روزانه 4 يا 5 ليوان شير + قرص هاي Zink + (روي) و ... .
ب)وزن: نسبت به قدش وزنش تناسب نداره خيلي!!بيشتر مشكلش در ناحيه شكم هست كه شكمش نسبتا چاق و بزرگه بقيه بدن مشكل خيلي خاصي نداره.گويا هر چي غذا ميخوره رو شكمم تاثير ميذاره جا قدش.
از نظر ورزش يك روز در ميون باشگاه دفاع شخصي مياد(اونجا با هم هستيم در باشگاه و واقعا فعاليتش خوبه با وجود اين كه سنش از ماها كمتره و بين بچه هاي باشگاه جز كار بلدها حساب ميشه)
طبق گفته خودش غذا كم ميخوره(شام اصلا نميخوره).قدش رو نميدونم و همچنين وزنشو اگه نيازه بگيد بپرسم ازش.

टीડીમીડીજ
28-08-2011, 16:44
بستگی به ژن افراد هم داره،ممکنه پدر مادرش قد کوتاهی داشته باشن، شما که نه وزنشو گفتی و نه قد، ولی با توجه به سنش مطمئنا قدش رشد میکنه،بعضی از افراد یک مرتبه با فاصله خیلی کوتاه زمانی افزایش قد پیدا میکنن ...

Arrowtic
28-08-2011, 18:37
وزنش 50 كيلو يا يه ذره بيشتره فكر كنم.قدو نميدونم بايد بپرسم.
مادر پدرش رو كه ديدم مادرش نسبتا كوتاهه اما پدرش قدش خوبه و جز تقريبا بلند قد ها حساب ميشه.

Alamate Soal
28-08-2011, 19:14
وزن تاثیر کاملا مستقیم روی قد کشیدن قسمت پایین تنه داره .
تمرین های پرفشار میکنه ؟ حرکت هایی که نیروی عمودی به بدنش وارد کنن؟
استرس های زندگیش چطوره ؟ مشکلاتروحی عاطفی و ... نداره ؟
قرص های هورمونی خاصی مصرف نمیکنه ؟
خوشبختانه هنوز توی سن رشد هست و اگه پیش متخصص خوب بره و وزنش رو کننرل کنه میتونه حتی 10 سانتیمتر هم به قدش اضافه کنه

Havbb
28-08-2011, 19:29
برای رشد قد باید هورمونش تو بدن باشه وگرنه هرچی غذا بخوری هیچ تاثیری روی قد نمیذاره. این مشکل قد با ورزش بدنسازی قابل حله....

Arrowtic
28-08-2011, 20:02
تمرین های پرفشار میکنه ؟ حرکت هایی که نیروی عمودی به بدنش وارد کنن؟
نه باشگاهمون بيشتر تمرينات كششي داريم.پرفشار فعلا باهامون كار نميشه.

استرس های زندگیش چطوره ؟ مشکلاتروحی عاطفی و ... نداره ؟
از زندگيش اطلاع كامل ندارم والله ولي فكر نكنم بچه شاديه:31:

قرص های هورمونی خاصی مصرف نمیکنه ؟
نه به اين جور چيزا اعتقاد نداره بيشتر چيزاي طبيعي + قرص روي.

Sayam
28-08-2011, 23:42
نه به اين جور چيزا اعتقاد نداره بيشتر چيزاي طبيعيدرود ...

غذای طبیعی تاثیر معمولی و منطقی داره ...
همونطور که دوستمون گفتند تزریق هورمون تاثیر خیلی سریعی میتونه داشته باشه ...

و همونطور که دوست دیگری گفتند از نقش وراثت و نقش های دیگری از جمله عوامل محیطی ، نوع زندگی ، اقلیم ، شرایط آب هوایی و ... نباید چشم پوشید ...

روی تاثیر ورزش هایی مثل تنیس ، بسکتبال و والیبال هم میتونید فکر کنید

+

اگه سرچ کنید قبلا هم تاپیک بوده با این موضوع ، شاید اونها هم به درد تون بخوره ...

:11:

M e i s a m
29-08-2011, 02:22
به نظرتون واسه لاغر شدن خوردن قرص کار درستیه؟

چون الان همه دارن میخورن یا یه زمانی مصرف کردن و در عرض چند هفته 180 درجه تغییر کردن
خیلی ها رو هم میشناسم که چی بودن چی شدن

به نظر میاد این خوردن قرص کلا رایج شده بین همه تا به استیل مناسب در حد خودشون برسن ولی من علاقه ای ندارم به این چیزا ولی چون یه سالی میشه بخاطر درس کلا ورزش رو یکدفعه گذاشتم کنار وزنم زیادی رفته بالا بخصوص در ناحیه کمر

حالا اب کردن این ها هم که مگه به این راحتی هاست...؟؟!

میخواستم ببینم این جا کسی اطلاعی داره که دقیقا چه انواعی وجود داره و ایا دوام دارن یا اینکه ممکنه ضرر بزنن و....؟
اگر چه من ضرری ندیدم حداقل تو کسایی که خودم دیدم