ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محاسن و معایب افتر افکت نسخه cs5

31363
28-08-2011, 15:39
تو این تاپیک دوستان نظرشونو راجب معایب و محاسن افتر cs5 بیان کنن

من شروع میکنم . اولین عیبش و مهمترینش اینه که فقط برای 64 بیت هستش در حالیکه میبایست هم 32 بیت باشه و هم 64 بیت تا مصرف کننده به دردسر نیوفته.
محاسن هم قابلیت رتوسکوبی بسیار بالایی که داره

Mr.World.Wide
28-08-2011, 15:50
اتفاقا از مزایاش همینه که فقط 64 بیتی هست.
یه تدوین گر باید بره سراغ سیتم های 64 بیتی.
یکی از علت هاش اینه که برای تدوین حرفه ای اون هم با افتر و 3دی باید اقلا 6گیگ رم داشته باشی ولی 32 بیتی 3.7 گیگ بیشتر کار نمیکنه یعنی نشون میده که 6 گیگ داره ولی عملا از 2.5 گیگش استفاده نمیکنه.

albertoperanc
28-08-2011, 16:20
بهتر بود نام تاپیک به نسخه ی AE CS 5.5 تغییر کند.

64بیتی بودن چیزی جز حُسن نیست.

:11:

31363
28-08-2011, 18:06
وقتی اکثر نرم افزارها برای نسخه 32 بیت ساخته شده طبیعتا اکثرا سیستم خودشون رو به 32 بیت تبدیل میکنن . حالا این وسط یه دفعه نگاه به سمت 64 بیت تغییر می کنه میدونی چه بلایی سر ملت میاد . همه مجبور میشن سیستم خودشون رو به شصت و چهار بیت تغییر بدن . یه سری از مشکلات حل میشن ولی به جاش کلی مشکل دیگه بوجود میاد . برای ساخت جلوه های ویژه باید از مجموعه ایی از نرم افزارها استفاده کرد . بعضی نرم افزارها فقط برای سی و دو بیت هستن و بعضی ها هم برای 64 بیت .
لابد برای حل این مشکل باید دو تا کامپیوتر خرید که یکی 32 و یکی 64 باشه .
در مورد استفاده بیشتر از رم میشه تو همون نسخه 32 بیت اینکارو انجام داد و اصلا خللی در کار ایجاد نمیکنه .
اینکه 64 بیت خوب هست شکی نیست ولی بهتر بود طوری نرم افزار طراحی میشد که با همون نسخه 32 بیت هم کارایی 64 بیت رو داشته باشه .

albertoperanc
28-08-2011, 18:57
در مورد استفاده بیشتر از رم میشه تو همون نسخه 32 بیت اینکارو انجام داد و اصلا خللی در کار ایجاد نمیکنه .

لطفا یه آموزش از فرمودیتان بگذارید تا بنده و دیگران از روش شما استفاده کنیم...!!??!!!:18:

reza2kn
28-08-2011, 20:36
سلام دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضی نرم افزارها فقط برای سی و دو بیت هستن و بعضی ها هم برای 64 بیت .
لابد برای حل این مشکل باید دو تا کامپیوتر خرید که یکی 32 و یکی 64 باشه .

اول راجع به 64 بیتی بودن سیستم عامل ، مشکلی با برنامه های 32 بیتی ندارن!!! شما میتونی برنامه هایی که فقط 32 بیتی دارن هم روی سیستم عامل 64 بینی نصب کنی... همچنین سیستم های معمولی که حتی از 3-2 سال پیش وارد بازار شدن قابلیت نصب سیستم عامل 64 بیت رو دارن و چیز جدیدی نیست...

راجع به این هم که بشه از سیستم عامل 32 بیت بیشتر از 3 گیگ کشید از رم هم امکان پذیر نیست!!! ساختار سیستم عامل همینه و این محدود به ویندوز نیست!

موفق باشید:11:

ham88
28-08-2011, 23:23
باسلام خدمت همه دوستان به نظر بنده اینکه ادوبی نسخه 64 بیتی داده خیلی عالی هستش چونکه مایکروسافت سیستم عاملهای 64 بیتی رو برای گرافیستها و کسانی که کارهای سنگین با سیستمشون انجام میدن ارایه کرده و اینتل هم نسلهای جدید سی پی یو هاش رو با قابلین پشتیبانی از برنامه های 64 بیتی تولید کرده و اگر ما سیستم و ویندوز 64 بیتی داشته باشیم چه بهتر که برنامه هایی که نصب میکنیم هم 64 بیتی باشند تا از حد اکثر ظرفیت سخت افزار و نرم افزارمون استفاده کنیم در ضمن توی توضیحات خودذ افتر 64 بیتی درباره رم سیستم که میری بهترین حالت رو براش 16 گیگ رم در نظر گرفته که روی 32 بیتی عملا امکان پذیر نیست من حدود 4 سالی هست که با ویندوز 64 بیتی کار میکنم به مشکل حادی که نشه اونو حل کرد برخورد نکردم و امکان نداره برگشت به عقب کرده و ویندوز 32 بیتی نصب کنم اینها رو گفتم که عنوان کنم 64 بیت بودن این نسخه از افتر نه تنها عیب و ایراد نیست بلکه نقطه قوت این نسخه میباشد

31363
29-08-2011, 03:58
در مورد استفاده از رم در نسخه 32 بیتی حق با شما بود بنده اشتباه فکر میکردم . اون اشاره ایی هم که در مورد افزایش استفاده از رم کرده بودم مربوط به تنظیمات خود برنامه برای افزایش حافظه رم و استفاه از اورکلاکینگ بود که علی ظاهر جوابگو نیست در نسخه 32 بیت . ولی نباید معایب نسخه 64 بیت رو هم نادیده گرفت .

از اونجائيکه در سيستم‌عامل 64 بيتي از الگوريتم‌هاي پيشرفته‌تر و پيچيده‌تري براي آدرس‌دهي حافظه استفاده مي‌شه، به حجم بالاتري از حافظه نياز خواهد بود به علاوه برخي نرم‌افزارها نيز نسخه 64 بيتي ندارند که برخي کاربران را به مشکل مي‌اندازه.

تمام نرم‌افزارها از انتقالشون به شکل 64 بيتي بهره مثبت نمي‌برند. برخي اجزاي سطح پائين در کامپيوتر نظير درايورهاي سخت‌افزاري، هنوز درايور 64 بيتي ندارند. درايورهاي سخت‌افزاري رابط بين سخت‌افزار و سيستم‌عامل هستند و مسئوليت جلوگيري از کارکرد قطعات در حالت Compatibility Mode نيز به عهده آنها است در نهايت چنانچه درايور 64 بيتي براي فلان قطعه سيستم شما موجود نباشه نميشه از اون قطعه درمحيط 64 بيتي استفاده کرد.

ham88
30-08-2011, 02:54
سلام خدمت شما دوست عزیز با آی دی 31363
دوست من ما الان داریم توی دنیایی زندگی میکنیم که سرعت رشد تکنولوژی فوق العاده بالاست و از اونجاییکه زمان در این برهه بزرگترین سرمایه انسان است یک سوال از شما میپرسم . در انیمیشن عصر یخی که بالغ بر 60 انیماتور روی آن کار میکردند برای رندر کردن یک فریم با جزییات بسیار بالای گرافیکی 20 کامپیوتر با سی پی یوی 2.2 را با هم پارالل کردند و زمان خروجی گرفتن از این فریم 13 ساعت طول کشید اگر به این قضیه فکر کنی و مطالب قبلی که عرض کردم متوجه میشیم که برای کارهای گرافیکی نه در سطح اول بلکه در همین سطح زیر متوسط هم احتیاج به سخت افزارهایی داریم که از عهده ینکار بر بیان و صد البته باید از تکنولوژیهای روز برخوردار باشند پس به نظر شما سخت افزارهای پر قدرت امروزی با درایورهای 64 بیتی چه مشکلی میتونن داشته باشند وقتی که رقابت اکثر برندها برسر مسایل مهمتر و پارامترهای دیگه هست و اصلا پشتیبانی ا ز سیستم عاملهای 64بیتی دیگه چیز مهمی نیست این مقایسه و این ایرادی که دارید میگیرید به نظر من منصفانه نیست اگر کسی واقعا بخواد رشد کنه باید سخت افزار خوبی هم داشته باشه تا بتونه از امکانات نرم افزاری جدید بهترین بهره رو ببره وما در جایگاهی نیستیم که بتونیم به شرکتهای تولید کننده نرم افزار بگیم حالا شما هیچی تولید نکنید چون ما نمیتونیم سخت افزار خودمون رو ارتقا بدیم من که خودم اگه وسع مالیم میرسید بهترین سخت افزارها رو تهیه میکردم تا بتونم بهترین و بیشترین استفاده رو از این همه امکانات نرم افزاری مدرن ببرم
ببخشید که طولانی شد

31363
30-08-2011, 11:31
ببنید شما همش اون ور قضیه رو نگاه میکنید . درسته که برای کارهای حرفه ایی نیاز به یک سیستم قدرتمند هست اینکه کاملا واضح و مبرهن هستش . ولی همیشه شرکتی موفق هست که به تمام مشتریای خودش توجه کرده باشه . نسخه 64 بیت یعنی جدا کردن حرفه ایی ها و کاربران عادی . یعنی بدون شک تعداد زیادی از مشتریان خودش رو از دست داده . مشتری هایی که قادر به تغییر و تطبیق با سیاست شرکت نیستند .
یهتر بود به هر دو طرف قضیه نگاه میشد . بسیاری از شرکت ها نرم افزار خودشون رو برای دو نسخه 32 بیت و 64 بیت طراحی میکردن تا هر کسی متناسب با نیاز خودش ازش استفاده کنه . اگه کاربر حرفه ایی بود و به کارهای تجاری فکر میکرد نسخه قویتر و اگه کاربر معمولی بود نسخه ساده تر رو بکار میگرفت .
اینکه مرز بگذاریم و حق انتخاب رو از مشتری بگیریم اصلا کار درستی نیست.

Переклад не
30-08-2011, 12:24
دیروز برای رندر کردن 7.5 گیگ از 8 گیگ رمم در اختیار این نرم افزار بود
نتیجه اینکه سیستم 32 بیتی به درد رندر و تدوین نمیخوره

31363
30-08-2011, 20:48
حالا به غیر از این بحث 32 بیت و 64 بیت چیز دیگه ایی بلد نیستید بگید . کسی میدونه ابزار رتو براش که تو افتر سی اس فایو هست آیا میشه بصورت پلاگین روی سی اس فور نصب کرد. مثلا کمرا ترکر اینجوری بود .
ابزار رتو براش واقعا کاربردی هستش و خیلی به کار آدم میاد.

Mr.World.Wide
31-08-2011, 00:50
حالا به غیر از این بحث 32 بیت و 64 بیت چیز دیگه ایی بلد نیستید بگید . کسی میدونه ابزار رتو براش که تو افتر سی اس فایو هست آیا میشه بصورت پلاگین روی سی اس فور نصب کرد. مثلا کمرا ترکر اینجوری بود .
ابزار رتو براش واقعا کاربردی هستش و خیلی به کار آدم میاد.

این چه طرز صحبت کردنه برو جای دیگه دنبال پلاگین بگرد با ادب

ham88
31-08-2011, 00:52
خوب دوست من اینکار رو رعایت کرده و هم نسخه 32 و هم 64 بیتی رو ارایه داده
نظر شما کاملا محترم هست ولی شما اشاره کردید به شرکت موفق به نظر خودتون ادوبی شرکت موفقی نیست؟
من نمیخوام اینجا از موضوعی که خیلی تاثیری در کارهای ما نداره دفاع کنم یا اون رو بکوبم ولی برای رسیدن به مهارت در هر کاری ابتدا باید ابزار اونو فراهم کرد و من موفقیت در کارهای گرافیکی رو علاوه بر داشتن علاقه در داشتن سیستم قدرتمندی میدونم که لازمه این کار هست و این سیستمها هم مشکلی با 64 بیتی بودن ندارند

31363
31-08-2011, 08:06
هم نسخه 32 و هم 64 بیتی رو ارایه دادهیعنی ادوب افتر افکت نسخه cs5 برای سیستم های 32 بیتی هم موجود هست:18:

چرا پس تا الان نشنیدم . اگه اینجور باشه من به بزرگ بودن و درست بودن کار شرکت ادوب دوباره ایمان میارم

تو سایت خود ادوب سیستم مورد نیاز رو ذکر کرده و اصلا حرفی از 32 بیت نزده

System requirements

Windows

Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor (Intel Core™ i3, i5, or i7 or AMD Phenom® II recommended); 64-bit support required
64-bit operating system required: Microsoft® Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 1 or Windows® 7
2GB of RAM
3GB of available hard-disk space plus 2GB of space for optional content; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)
1280x800 display with OpenGL 2.0–compatible graphics card
DVD-ROM drive
QuickTime 7.6.2 software required for QuickTime features
Broadband Internet connection required for online services and to validate Subscription Edition (if applicable) on an ongoing basis*

Mac OS

Multicore Intel processor with 64-bit support
Mac OS X v10.5.8 or v10.6
2GB of RAM
4GB of available hard-disk space plus 2GB of space for optional content; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system or on removable flash storage devices)
1280x800 display with OpenGL 2.0–compatible graphics card
DVD-ROM drive
QuickTime 7.6.2 software required for QuickTime features
Broadband Internet connection required for online services and to validate Subscription Edition (if applicable) on an ongoing basis*

Mr.World.Wide
31-08-2011, 08:19
یعنی ادوب افتر افکت نسخه cs5 برای سیستم های 32 بیتی هم موجود هست:18:

چرا پس تا الان نشنیدم . اگه اینجور باشه من به بزرگ بودن و درست بودن کار شرکت ادوب دوباره ایمان میارم

*

ببین عزیز من اصلا راه نداشته که بخواد 32 بیتی بده.cs5 سنگینه رم زیاد میطلبه خوب 32 بیتی جوابگو نیست.

ham88
01-09-2011, 14:29
یعنی ادوب افتر افکت نسخه cs5 برای سیستم های 32 بیتی هم موجود هست:18:

*

سلام فکر کنم منظورم رو درست نگفتم یا شما درست متوجه نشدی من نمیگم cs5 نسخه 32 بیتی داره منظورم اینه که افتر افکت نسخه 32 بیتی داره حالا اگه سخت افزارش رو داری با cs5 کار کن و اگر هم نداری با cs4 پس میبینی که برای کاربرای مختلف نسخه های متفاوتی گذاشته و اگر 64 بیتی رو نمیزد کاربرهای این برنامه هم محدود تر میشدند و کسایی که کار حرفه ای میکنند و سخت افزار قوی دارند نمیتونستند از سخت افزارشون بهترین استفاده رو ببرند و میرفتند سراغ برنامه های دیگه و اونوقت این شرکت مشتریهای خودش رو از دست میداد داداشم اونها فکر خودشون رو کردند ما هم باید یک فکری برای خودمون کنیم که از قافله عقب نمونیم

31363
01-09-2011, 15:56
درسته . ولی ای کاش بعضی از امکانات جدید و بسیار کاربردیه نسخه سی اسم فایو رو بصورت یه پلاگین برای نسخه های 32 بیتی هم میزاشت . البته در مورد کمرا ترکر این کار انجام شده ولی برای سایر امکاناتش مثل رتو براش چنین اقدامی صورت نگرفته

Переклад не
04-09-2011, 09:08
کدوم امکانات کاربردی؟
cs5 حتی lens blur هم نداره

31363
05-09-2011, 12:58
شما اگر با تمام امکانات و قابلیت های برنامه آشنا باشی هیچ وقت اینجوری بهش خورده نمیگیری . به نظر من شناخت شما از برنامه خیلی کمه

Переклад не
05-09-2011, 15:26
شما شناخت دارید بگید لنز بلور کجاس

31363
05-09-2011, 17:11
متاسفانه من نسخه سی اس فایو رو ندارم چون سیستم من 32 بیتی هستش . ولی مطمئنم شرکت ادوب کاری رو بی دلیل انجام نمیده . حتما یه ابزار دیگه ایی برای بلور کردن گذاشته که کار لنزبلور رو هم انجام میده. شما درگیر اسم پلاگین نباش .بگرد ببین سایر ابزارهای بلور کردن تغییری کرده یا نه

Переклад не
05-09-2011, 17:19
تو سایتش نوشته این ابراز یعنی کمرا لنز بلور بجای لنز بلور بکار گرفته شده اما کار اونو که انجام نمیده

31363
05-09-2011, 18:32
ببین لنز بلور در واقع حالتی رو شبیه سازی میکنه که ما با چرخوندن لنز دوربین ایجاد میکنیم . حتما اونم چنین کاری رو انجام میده

Переклад не
05-09-2011, 18:41
انجام میده اما وقتی لیر مورد نظر رو به یه ادجاستمند لیر لینک کنیم .اما این در کل نتیجه ی مطلوب نداره

31363
06-09-2011, 14:02
حالا که یه کم دارم بیشتر در مورد افتر افکت سی اس فایو تحقیق میکنم میفهمم همچین آش دهن سوزی هم نیست . داد خیلی هارو در آورده . فکر کنم شرکت ادوب باید فکر چاره باشه.
خیلی از پلاگین ها روش نصب نمیشن .