ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کندی سیستم بعد از رستور نا موفق و نصب ویندوز جدید

aminbalipour
28-08-2011, 15:13
با سلام خدمت دوستان خبره.چندی پیش تصمیم گرفته بودم که ویندوز7home premiumاورجینال لپ تاپ خودرا ریکاوری کنم.لذا دیسک های ریکاوری که تهیه کرده بودم را در لپ تاپ گذاشتم.اما درحین ریکاوری از دی وی دی 1ناگهان ارور نامشخصی را داد که نمیدانستم مشکل از کجاست.بعد از ریستارت سیستم با پیغام no operating systemمواجه شدم.لذا بر آن شدم که ویندوز جدیدی نصب کنم.از ویندوز 7 ultimateشرکت پرند استفاده کردم.اما از آن موقعی که از آن استفاده کردم سیستمم کند شده و در کار با نرم افزارها بسیار با پیغامnot respondingمواجه میشم.نمیدانم مشکل از کجاست.لطفا راهنمایی کنید.(واین که آیا اشکال از ویندوزم است)

configure:
cpu:intel core2 duo
ram:4gig ddr3

jafarian
28-08-2011, 16:04
اگرسیستمتون ویروس نداشته باشه به احتمال خیلی زیاد مشکلتون از dvd ویندوز باید باشه شما ویندوز 32 بیتی داخل تاپیک پایین دان کنید بهد نصب کنید به احتمال زیاد مشکلتون برطرف میشه درایورهای خودتونم کامل بابرنامه Driver Genius آپدیت کنید:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aminbalipour
28-08-2011, 16:20
یعنی به نظر شما سیستم با این کانفیگ و رم4 64 بیت رو ساپورت نمیکنه؟ویندوز اورجینال من 64 بیت بود.سرعتش هم خیلی خوب بود.بعدش اگر ممکنه لینک دانلودdriver genusرو برام آپ کنین.چون من یک نسخه از این دارم ،(پرند،کینگ)،کرک شده هم هست،اما به محض نصب اون خودش به ورژن بالاتر آبگرید میکنه ودیکه نرم افزار قابل استفاده نیست.یا تشکر

join me
28-08-2011, 17:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ask_bl
28-08-2011, 17:37
- عنوان تاپیک باید متناسب با سوالتون مطرح شه!
ویرایش شد