PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Falcon یا X3 یا Fusion

dingooo
28-08-2011, 10:56
سلام می خواستم بدونم دوستان از کیس های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنن؟
Green Falcon
Green X3
Green Fusion
اگه ممکنه معایبشونم بگین!!!!

peaceful1
28-08-2011, 13:46
من فقط قیمت X3 رو دارم که 70 تومن بود واقعا به قیمت می ارزه
از لحاظ فنی به دیدمن تقریبا این ها هیچ فرقی ندارند همشون کیس معکوس هستند
تقریبا همشون از یک نو طراحی پیروی میکنند و همشون کارت گرافیک تا 290 سانتی متر پشتیبانی میکنند.
همشون سیستم مدیریت کابل دارند
یک مزیت جزئی که X5 داره و اون هم پشتیبانی از دو پرت USB 3.0 هست ولی بقیه یکی پشتیبانی میکنند.
تنها تفاوتی که من میبینم تو طراحی جزئی ظاهری و کمی هم چینش فن که خیلی شبیه هستند
اگه دیدی اختلاف قیمت زیاد دارند ارزون رو بخر هزینهش رو بزار روی یه وسیله با ارزش تر مثل منبع تغذیه یا نمیدونم ...
این ها ساختار پیچیده ایی ندارند معمولا یک اسکلت کیس رو بر میدارند و کاورهای مختلف روش میکشند عموم کیس های گرین این طوری هستند برای همین تو اصل وظیفه تفاوت زیادی ندارند.

dingooo
28-08-2011, 14:08
من فقط قیمت X3 رو دارم که 70 تومن بود واقعا به قیمت می ارزه
از لحاظ فنی به دیدمن تقریبا این ها هیچ فرقی ندارند همشون کیس معکوس هستند
تقریبا همشون از یک نو طراحی پیروی میکنند و همشون کارت گرافیک تا 290 سانتی متر پشتیبانی میکنند.
همشون سیستم مدیریت کابل دارند
یک مزیت جزئی که X5 داره و اون هم پشتیبانی از دو پرت USB 3.0 هست ولی بقیه یکی پشتیبانی میکنند.
تنها تفاوتی که من میبینم تو طراحی جزئی ظاهری و کمی هم چینش فن که خیلی شبیه هستند
اگه دیدی اختلاف قیمت زیاد دارند ارزون رو بخر هزینهش رو بزار روی یه وسیله با ارزش تر مثل منبع تغذیه یا نمیدونم ...
این ها ساختار پیچیده ایی ندارند معمولا یک اسکلت کیس رو بر میدارند و کاورهای مختلف روش میکشند عموم کیس های گرین این طوری هستند برای همین تو اصل وظیفه تفاوت زیادی ندارند.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز!

dingooo
28-08-2011, 14:23
دوستان اگه نظرات متفاوتی دارن بگن لطفا

B.J.U
30-08-2011, 21:18
fusion نسبت با فاکلون و اکس 3 کارت های کوچکتری ساپورت مکینه(تا 5870 یا 6870)
ولی اون 2تا تا 6990 رو هم ساپورت میکنن خودمم x3 دارم و ازش راضی هستم کلا خنکه و جاداره Cable managment هم که داره

leo.unique
30-08-2011, 23:03
ولی اون 2تا تا 6990 رو هم ساپورت میکنن خودمم x3 دارم و ازش راضی هستم کلا خنکه و جاداره Cable managment هم که داره

???????????:13:

MagicPC
03-09-2011, 13:22
سلام دوست عزیز ، من هم قصد خرید x3 دارم اما اینکه میگن زیاد خنک نیست (جزو پشت کیس) یا برای اورکلاک کردن نمیشه فن خوبی گذاشت یا ... چجوریه؟

dingooo
03-09-2011, 13:51
سلام دوست عزیز ، من هم قصد خرید x3 دارم اما اینکه میگن زیاد خنک نیست (جزو پشت کیس) یا برای اورکلاک کردن نمیشه فن خوبی گذاشت یا ... چجوریه؟
دوست عزیز بودجه تو برای خرید کیس چقدره؟

MagicPC
03-09-2011, 17:48
دوست عزیز بودجه تو برای خرید کیس چقدره؟
زیر 100 میخوام هزینه کنم چون قطعات دیگه گرون در میاد و گرون میشه خیلی !
یه کیس که زیبا باشه و کارایی بد نباشه،این |x3 خوبه فقط میگن خنک بودنش و واسه اور فن خوب نمیشه روش بذاریم مشکلشه ،نمیدونم والا:13:

B.J.U
03-09-2011, 22:35
نه خیلی خنکه از نظر من
راحت اور کردم
این جا مخشصات کاملش رو بخونید
کاملا ضد گرد و حاک هم هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MagicPC
04-09-2011, 04:13
نه خیلی خنکه از نظر من
راحت اور کردم
این جا مخشصات کاملش رو بخونید
کاملا ضد گرد و حاک هم هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون،پس شما دارید و راحت هستید؟تمیز کردن این پدهای که جاو گردوغبارو میگیره میگن سخته،باز کردنش راحت نیست
اورکلاک خودتون کردید؟میشه بگین چه فنی رو CPU نصب کردین؟
این Cable managment چی که گفتین داره؟

B.J.U
04-09-2011, 04:31
این پدهای که جاو گردوغبارو میگیره میگن سخته،باز کردنش راحت نیست
نه حالا(2ماه) که گرد و خاک نگرفته ولی برای تمیز کردنش فقط کافیه درشون بیاری و بشوری و بزاری خشک بشه :دی

اورکلاک خودتون کردید؟میشه بگین چه فنی رو CPU نصب کردین؟
به فن استوک البته سی پی یو من نیاز نداره چون pheom ii هستش و فرکانسش 3.2 هست ولی گرافیک رو حدود 20 درصد اور کردم

این Cable managment چی که گفتین داره؟
هیچی دیگه وقتی باز میکنی در کیس رو دیگه 5-6 متر کابل به هم ریخته نمیبینی
همه جی زیر کیس مخفی هست و همین باعث خنک موندنش هم میشه
تنها مشکلش جا نشدند بیشتر از 14 سانت فن توش هست که اون اگه فن بقلش رو برداری جا میشه